37

Росен Радославов

преди 2 години

До Анонимен 52Нови сме. Прекараха ни. Още сме на рубли и реално вземаме наполовина от досегашната надница обърната в лева беше 20 лева, ама потъна рублата на майка си в дупето и сега сме на 10 лева. На седмица.

36

Росен Радославов

преди 2 години

До АМИ..Разбира се, че ще стане кухавелник. Веднага щом цъфнат налъмите.

35

А сега де...

преди 2 години

До Анонимен 22. Да. Съобщава се и за кражби по магазини от руски гладни войници.

34

Анонимен

преди 2 години

Руските терористи продължават с терористичните актове. Досието за Хага става все по-дебело. Никой няма да бъде забравен.

33

Анонимен

преди 2 години

Прекалено много фейкове и изопъчавания се правеха и се тиражираха чрез тази кула. Още повече бяха в производство.

32

До Росен Радославов

преди 2 години

И на кой ги плаща тези 20 млрд. долара на ден Русия за да води тази война на самата себе си.

31

Росен Радославов

преди 2 години

До Анонимен40Много ми се лигавиш нещо. Жени обичам. Стой настрана пидер...ако не излезе това....сещай се сам какво съм писал.

30

Зеленски

преди 2 години

Благодари на всички. Двамата с путин са се договорили да платят таксито партиино след рождения ден и благодарят на посредничеството на петков който пропусна бил командириван в испания да благодари лично за самолетите

29

Наталия

преди 2 години

САЩ и ЕС са истинските агресори! Русия защитава своята националност! Един ден ще го разберете, но ще бъде късно!

28

Росен Радославов

преди 2 години

До !:Имаме общо 6 работещи Миг-29. Другото е *** работа.Войната ще свърши до неделя най-късно. *** капитулира. За пари става въпрос. 20 милиарда долара на ден струва войната на ситният нацист от Кремъл.

27

АМИ..

преди 2 години

Руските хакери KILLNET хакнали тотално сайта на ANONYMOUS.Който бълваше лъжи срещу Русия. Украина ще стане малка част от голямата Ленинска страна,ще се нацепи на републички..Всеки ще получи своето.Сега и хляб трябва да се сее..Иначе ще има глад нечуван.И откъде ще търсите зърно?

26

Анонимен

преди 2 години

Хаха алоу Плевнелиев. 200 са вагнерците не 600. По полека с бройките. И да с дрон гинубиха защото нямаха въздушна подръжка. Да си виждал украински самолет да лети скоро :) Знаеш какво следва

25

Росен Радославов

преди 2 години

До Анонимен 30Нещо се бъркаш. В Багдад ИД и САЩ. Нещо не е вярно.

24

!:

преди 2 години

Путин дава газ, защото вече сериозно го натискат отвътре. Отделно каквото и да говорят явно Русия няма капацитет за дълготрайна война. Чисто логистически се издъниха. И най -вече : Март месец е, до няколко седмици тия украински поля ще станат блата....На някои може да им се иска войната да ескалира, но уви. Лично аз почвам сериозно да губя вяра в думите на Зеленски....Не може да обясняваш, че ще ти пратим 30 самолета пък ние да не знаем. България изобщо има ли 30 боеспособни изтребителя?!

23

Росен Радославов

преди 2 години

До Анонимен 30Жалък опит да излъжеш. Помниш ли изпържените 600 вагнерчета? А "Томахоук" как се мушна под хангара и раздроби руските таралясници? А как гадния Тръмп пуснал и камери да се види как бягат руснаци през полето от пясък?

22

Росен Радославов

преди 2 години

До До Росен РадославовПак не можа да познаеш. Ракети, ама не балистични или крилати, а изстреляни от американски самолет и не ударили целта си. Не можа да падне покрива на къщата, но им платиха целият ремонт. То и сега руснаците ще платите репарации на Украйна. Захарова се оплакала на шефа на ООН, че нямало разрешение Лавров коня да кацне утре в Женена. Човека и казал, че нищо не може да направи, защото има забрана за полети на всички руски самолети. Коня е трябвало да тръгне с влака.

21

Анонимен

преди 2 години

Американците също ударха телевизонната кула в Белград 1999г. Някой да не иска да каже, че това е варварско? Белград е по близо до центъра на Европа.

20

Анонимен

преди 2 години

Росене щатите като бягаха от багдат стреляха със супер точен дрон по активисти на ИД които готвеха атентат, а се оказа че са стреляли по американски сътрудник който си пълни вода със семейството и децата си :) Никой нищо н им каза, ореваха за 13 войника а за 80те цивилни нито дума. Коментарът ти е?

19

Мвр

преди 2 години

Имаме основания да считаме че петков е китайска холограма . Информацията се проверява . съмненията са породени от налаганата цезура в демократична държава. Каквато е българия

18

Росен Радославов

преди 2 години

До МдаааНе давай крила на троловете. Знаем, че е погрешка. Откъде да дойде такава точност при руснаци?