10

123

преди 2 години

И какво са виновни хората там в момента? На тях хуманитарен коридор, пари, помощи, нещо??? Или и тях , като нас - "кучета ни яли"... Дебелогъзите еуро бюрократи няма ли да са съпричастни и да си подарят заплатите в хиляди евро, които и без това ние им плащаме!

9

Които

преди 2 години

Не са виновни ,за безумните действия на ментално обременения гном.

8

Анонимен

преди 2 години

Целта на санкциите е руснаците да разберат, че трябва да са съпричастни към войната и да се опитат да окажат натиск върху Путин и върхушката около него да прекрати войната . То е лесно да стоят пред телевизора и да чоплят семки...

7

Анонимен

преди 2 години

Междувременно американското посолство в Украйна беше хванато да унищожава доказателства за съществуването на биолаборатории в Украйна, докато големи медии започнаха да твърдят, че биолаборатории не съществуват.Украинският президент Володимир Зеленски заяви в петък, че руските сили стрелят по "военни инсталации", оставяйки анализаторите да спекулират, че този термин може би включва биолаборатории, създадени и използвани от САЩ.

6

Анонимен

преди 2 години

Опа!!!! Ето ги и разказите с несъщесвуващи руснаци :D:D

5

Анонимен

преди 2 години

Руският президент Владимир Путин нареди на военните си да търсят и унищожават биолаборатории на "дълбоката държава" в САЩ, които провеждат свръхсекретни изследвания на зоонози и инфекциозни болести в десетки обекти в Украйна, пише френският сайт anguillesousroche.През последните дни лабораториите за биологични оръжия, разположени в украински градове, станаха мишена на руските военни части, действащи под преките заповеди на Путин.

4

Мда

преди 2 години

Вируса изчезна , както и се появи - с лъжа !

3

Анонимен

преди 2 години

Както пееше навремето Висоцки - Рубь не деньги, а бумага!

2

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг молете се да не се повтори 9 септември 1944 защото и вашето сайтче ще сте под ножа!!

1

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ударят и нас! А Байдън ще се радва доволно!