132

Анонимен

преди 2 години

Артиста нали искаш НАТО и САЩ ,ето проблема

131

Гост

преди 2 години

Истинските военнопрестъпници са Никсън, Картър, Рейгън, Буш-баща, Клинтън, Буш, Обама, Тръмп, Байдън - виж десетките бомбардирани държави без позволение от ООН и количеството жертви разрушения. САЩ имат нелегални (черни) затвори по целия свят, вкл. прословутия Гуантанамо, където се практикуват разпити с мъчения. САЩ заплашват съда в Хага, че ако съдия започне дело за военни престъпления срещу американец, ще бъде съден в САЩ или санкциониран.

130

Анонимен

преди 2 години

целия свят, ли??? А какво да кажем за еврейската държава Израел ??

129

Анонимен

преди 2 години

Във всички новинарски сайтове се отразява варварската атака на руснаците в Харков, само в един не. Познайте кой.

128

LZ1953

преди 2 години

До Пижо;китай гласува въздържал се , т.е чака удобен момент да ритне столчето

127

Анонимен

преди 2 години

До Пижо "За какъв свят говори тоя?" За цивилизования.

126

Генералът

преди 2 години

никой няма да направи остъпки на владо путин, тази война беше най-голямата му грешка; тотално подценяване на възможностите на врага. вместо да откъсне, той обедини германия и унгария срещу себе си; исканията му са тотално неадекватни на сегашната позиция.

125

Пижо

преди 2 години

Кой е този "цял свят", който бил подкрепял Украйна и с който промиват мозъка на баба Генка от село?!? Аз не съм чул една африканска страна да подкрепи Украйна. И за азиатска не съм чул. Обратно, редица азиатски държави подкрепиха Русия, начело с Китай, разбира се! Дори в самата Европа не всички страни подкрепиха Украйна. За какъв свят говори тоя?

124

нострадамус

преди 2 години

Украйна не трябва да влиза в алианса.Колкото повече оръжие даде запада, това само може да продължи войната с други средства.Единствено руските генерали и олигарси могат да спрат Путин. Украйна да бъде неутрална страна, трябва отсъпки които не са гибелни за славянският украински народ.

123

Анонимен

преди 2 години

До Александра "Путин в момента е на принципа всичко или нищо" Всички военопрестъпници са били на този "принцип". И него го чака същата съдба като тях. Рано или късно.

122

Анонимен

преди 2 години

Какъв успех при положение, че преговарят с патологични лъжци и пoдлеци? Месеци наред Лавров и господаря му лъжеха, че няма да нападат Украйна...

121

Александра

преди 2 години

Путин в момента е на принципа всичко или нищо - явно е търпението му се иэчерпа дано само да не е иэпаднал в ПАРАНОЯ эащото човек притиснат до стената е способен на всичко!!! Апропо Украйна е със САЩ а това оэначава ПОТЕНЦИАЛНА ОПАСНОСТ от ядрена атака!!!

120

Анонимен

преди 2 години

Статии, които говорят за Путиновата война изчезват като лански сняг.

119

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не може да не с признае прецизната точност с която американците избират президенти да им играят по свирката. Надушиха го този Зелинскси, че е слабо звено и го насъскаха срещу руснаците. Ядрена сила щяла да става Украйна, в Нато щели да влизат. Сега иска за една секунда да го приемат в ЕС.Той по-скоро не е комик а фокусник. Иска за една секунда да приемат ЕС и ЕС да бъде въвлечен във война. Истински фокусник.И си вярва! В ЕС колкото и да са смахнати политиците таралеж в гащите си няма да сложат

118

МИР... PEACE..!!

преди 2 години

С тези призиви комунистите правеха революции, лъжеха хората и след това безмилостно избиваха деца, жени, инвалиди по целия свят....... КОМУНИСТ =ФАШИСТ.....!!..................... ОФ-РАДЕВ.. БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС/БКП......... СА КОМУНИСТИ...!!

117

Анонимен

преди 2 години

Аве Зеленски се смя на срещата с Меркел Макрон и Путин . Цял свят се пита -ТОЗИ ДОБРЕ ЛИ Е ??? На всички им беше ясно че е пътник. Сега що не се смее. Който не вярва има го в нета. Стига само да не гледа бг медии и всичко ще му се изясни.

116

До 118

преди 2 години

Дори не можеш да напишеш Украйна правилно, путиновски ***, не те ли е срам? Слава на Украйна, нападната вероломно от диктатор, който не може да бъде наречен човек. Целият свят ще помогне, този ненормалник трябва да бъде спрян, той е по-ненормален даже и от Хитлер.

115

Анонимен

преди 2 години

И кого ще освобождава Путин?Ами той ги изтрепа хората в блоковете с ракети.Не се води битка между войски,а срещу невъоръжени хора в жилищните блокове.

114

Анонимен

преди 2 години

Прецедателя на Н.С би трябвало в казарма да е .И министър прецедатл а тези не са .Аз със асма искаха да не служа и подписах на моя глава да бъда войник .Срам ме е тези те са позор .Нищо мъжко в тези, не можех да дишам и правех военни учения наравно с другите .

113

Анонимен

преди 2 години

Преди около два часа нацитата от Азов си направили сбирка. Чуло се едно "БУМ!" и сбирката я открил самият Бандера! Хихихихииихииии!