128

Анонимен

преди 2 години

Лошо другарю Путин! Много лошо!

127

Анонимен

преди 2 години

До До 133Драги сънароднико, най-важното което ни интересува в момента, е да не се събудим нападнати от някой диктатор, каквито наоколо ги има. Защото най-важното в тази война е незачитането на международните договорености. От което следва, че всеки луд, който се е взел насериозно, може да го последва със същите обяснения/ примерно че защитата своите сънародници/

126

Бесен

преди 2 години

Путин сам си отряза главата. Записа още една срамна страница от историята на Русия. От него се отрекоха дори най-продажните проксита в ЕС. Вече е политически труп, скоро ще е и физически такъв! Браво на украинците!

125

Анонимен

преди 2 години

До До 133 Р Русия се приключи. Сега ще има Украйна и Рутай. Последният населен с рутайци.

124

До : подкрепяш Путин

преди 2 години

Ти видя ли ги , там ли си в момента , в епицентъра на събитията ?! Или ти го казаха от западната пропаганда ?!

123

Анонимен

преди 2 години

До До: Шокиращо Колко?

122

Анонимен

преди 2 години

През 1941 година Хитлер проведе специална военна операция на територията на СССР.

121

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца. За 4 дни руските войски убиха 16 украински деца. С твоята подкрепа ще убиват още!

120

Българин

преди 2 години

Още много изненади ще види кремълският психопат. Накрая от близкото му обкръжение ще го почерпя с Новичок!

119

До: Шокиращо

преди 2 години

А последните 8 години , колко руснаци избиха украинците ?! Колко още трябваше да ги търпи Путин , сега и НАТО като се намесиха , монетата има две страни , цялата гледна точка и инфо идва за страната на Украйна само !!!

118

Анонимен

преди 2 години

До GeorgievДо сега никой не е отговорил на това.

117

ДА ПОМОГНЕМ НА ПУТИН

преди 2 години

ВСЕКИ РУСНАК ОБРАТНО В РОДИНАТА СИ- ЕТО ПУТИН Е ТРЪГНАЛ ДА ГИ СПАСЯВА ПО СВЕТА С АРМИЯТА ЗАГРИЖЕН ЗА НАРОДА СИ, МИНАВА ПРЕЗ ТРУПОВЕ И РАЗРУХА ЗА ДА ЗАЩИТИ НАРОДА СИ- ЗАТОВА ВСЕКИ РУСНАК ОБРАТНО В РУСИЯ. НИТО ЕДИН РУСНАК ИЗВЪН РУСИЯ, ХИТЛЕР СИ ПРИБИРАШЕ В ГЕРМАНИЯ ГЕРМАНЦИТЕ СЛЕД КАТО ЗАПОЧНА ВОЙНАТА.

116

Анонимен

преди 2 години

Путин е пълно куку, нормално е да е изненадан!Кой знае какво си е мислил - че е най-великият, че Русия е най-могъщата държава на света, защото имат огромни запаси на нефт и газ, диаманти, злато, каквото се сетиш!Е, сега ще гледаме как руснаците ядат диаманти и пият нефт!

115

До 133

преди 2 години

"Като се замислиш , взети от там " ...е достатъчен отговор за пропагандата !!! Русия винаги ще я има , за Украйна не е сигурно !!! В какво състояние ще е Русия , не ми дреме едва ли на някой от коментиращите също му дреме ?! Единственото което ме интересува , как ще се отрази на горивата и продуктите от първа необходимост при нас !!! Спекулата която ще ни наложи ЕС и отделно нашите управници , ще ни съсипе и без кОвиД !!!

114

Шокиращо

преди 2 години

е колко пр...сти българи има. Радват се че братския народ на Украйна е нападнат от един от..качен жалък дик..татор. В Украйна има между 200 и 500 хиляди етнически българи. Колко от тези хора ще загинат? Братя убиват братя. Невинни жени и деца умират. А вие му се радвате на малкото дик...таторче. Нямам думи.

113

Анонимен

преди 2 години

Тия руски войници почти цяла зима ги държаха в студа и калта. Учения правиха, консерви ядоха и накрая ги вкараха в Украйна. Те нямат грам мотивация да се бият с украинците, които защитават родината и домовете си. Путин затъва в украинското блато с всеки изминал час. Време е тази война да приключи.

112

Анонимен

преди 2 години

Подлият Лукашенко... верният слуга на Кремъл.

111

П.К.

преди 2 години

Тук давате всичко като информация, възможности, преценки ЗА ЕДНАТА СТРАНА. По същия начин дайте информация и думата НА ДРУГАТА СТРАНА. И моля, оставете ни, ние, сами да отсъдим, да преценим кой крив, кой прав в тази ситуация. Иначе, излиза, че "демокрацията" е илюзия, парлама за големите наивници и лаици като нас...

110

Евреина Труман пусна

преди 2 години

2 атомни бомби, без да му е жал за стотиците хиляди цивилни пострадали!

109

Анонимен

преди 2 години

Путин изненадан -ха-ха-ха ! Британският "Телеграф" си разказва мокрите джендърски сънища ! Тиражираните измишльотини и свободни съчинения на запада с нищо не помагат на Окрайна !