257

ами май ще

преди 2 години

им дръпнат шалтера

256

Колев

преди 2 години

Абсолютно навреме и правилно ! Колкото повече санкции,толкова по-силно да РАЗБЕРЕ Пу тин ненавистта и омразата на всички миролюбиви хора ! Разберете най-сетне,че Путин е един военолюбец и диктатор,какъвто не е имало от времето на Сталин и Хитлер ! Дано затъне в Украйна,както руснаците преди затънаха в Афганистан и си тръгнаха от там посра мени...!

255

двойни стандарти

преди 2 години

и липса на ценности

254

алф

преди 2 години

По време на комунизма не е имало такава цензура като сега, тогава можеше да се слуша Свободна Европа....

253

Анонимен

преди 2 години

Ем като са толкова силни руснаците какво им пука икономика си имат пари си имат ресурси си имат пазари си имат за едни ЕС и САЩ ли са умрели

252

дърт

преди 2 години

Казано по-кратко: Свободата на словото най-демократично умря и я заровиха!

251

Анонимен

преди 2 години

Ще забраним това, ще забраним онова, ама иначе големите демократи! Колко сте отвратителни!!!

250

Анонимен

преди 2 години

И после същото ще се случи и с Русия

249

Анонимен

преди 2 години

Ако съм на Путин ще срина Европейският Парламент и Централата на НАТО със Ядрени заряди !

248

Зле е работата

преди 2 години

Чета че от Г7 искат да заразят половината от резервите на централната руска банка, както и други сметки - предполагам са на ясно че в момента в който пипнат парите на Газпром и ще спрат доставките за Европа, кой ще доставя газ без да си вземе парите?

247

И последно:

преди 2 години

Днеска слушам цял ден радио: Безценен бил човешкия живот, помогнете на Украйна, помогнете на Украйна!Верно ли?А на нас кой ще ни помогне? Никой човек, ако ще да е син на Мери Белгийска не струва един милион трупа. Никой човек не може да му се позволи да открадне толкова пари, че заради липсата им да умрат тези един милион човека! Никой човек няма право да пише закони заобикалящи всички закони и водещи война срещу цивилни и легализиращи робски труд!

246

Истината

преди 2 години

Всички руски медии имат канал в Телеграм. Никой не може да цензурира алтернативните източници в Telegram, Parler, Gab, Bitchute, Rumble...Фейсбук и Туитър удариха дъното и масово хората ги напускат, така както никой вече не вярва на евро атлантически национални медии.

245

Анонимен

преди 2 години

ЯВНО И КАТО ДОКТОР Е НЕКАДЪРНА

244

Никой не ме пита мен

преди 2 години

Искате ли последния подарък на Третия райх за министър председател, реконкистадор и окупатор.Никой не пита тогава 6 милиона българи дето бяха против! А тия два милиона дето бяха подлъгани да бъдат за без да знаят кво ще последва не бяха достатъчни и трябваше гласа на една дето е в изгнание в Анадола дето предаде тия шест милиона кой знае за кво!

243

Мое ме мразите

преди 2 години

Колко си искате американофили, еврофили ... Кога осъзнаете, че България е един масов гроб и един нацистки лагер на смъртта и че гробището тук е до края на хоризонта и всичко поради отка ви да приемете факта, че последният подарък на Адолф Хитлер е династията Сакскобурготски!

242

Анонимен

преди 2 години

Пишете на воля путинофили и ***. Тук не е Русия, никой няма да ви преследва за простотиите ви. Русия на Путин вече загуби идеологическата война. Светът презира дребния агресор психопат!Скоро ще загуби и реалната война. Мощната руска армия се оказа пълен въздух. Путин прати чеченци да избиват славяни, което заслужава само отвращение.И не се надявайте на супер безаналогивите им железа. Путин е политически труп. Скоро и физически такъв.

241

добре пресметнато ?

преди 2 години

Санкциите срещу Русия, наложени от Запада, ще ударят банките на Руската федерация, но очевидно не и петролната и газовата индустрии.... това каза президентът на Световната банка (СБ) Дейвид Малпас ......нищо лично ,просто бизнес.......

240

Искам да поздравя

преди 2 години

Белгийският народ със следващото изказване! Следващият фрагмент от колажа ще бъде посветен на творчеството на Илия Бешков и особено на частта от творчеството му свързана със Сакскобурготите и маминото детенце лигьо на Мери Белгийска! Близо 1,4 квадратни метра гавра със Сакскобургите Безценен фрагмент!

239

Анонимен

преди 2 години

Лилипутин е пътник

238

леле

преди 2 години

Тази наистина иска да има война между НАТО и Русия и нейните съюзни републики. Ако знае каки оръжъжия има още Русия свят ще й се извие. Войната няма да е като това в Украина. След нея няма да я има Европа, а Америка пак ще си трае и ще ни гледа сеира.