259

БАЧКАТОР

преди 2 години

Украинците се надяват твърде много на Запада. Наивници. Запада знае само да взема, не да дава.

258

Едно мнение

преди 2 години

Западът си дроби тази попара с години...по-натам поговрката я знаете...

257

Анонимен

преди 2 години

Значи сега спорите Запада ли е виновен или Украйна си е виновна? За Путин никой, нито дума?

256

Анонимен

преди 2 години

Може би Западът трябва да се срамува, не знам. Но злобното човече от Кремъл трябва със сигурност да отиде на съд!

255

Very

преди 2 години

Украинците сами са си виновни,кото се хванаха с краварите американски.

254

Анонимен

преди 2 години

колко "независима"статия, Путин "обезумял",украинците са добрите нищо,че мародерстват и колят всеки . Разбира се не се пише и говори за изгорените живи в Одеса,а самолета не е доказано кой го свали.....

253

Ангел

преди 2 години

Емигрират тея които са слуги по душа . Като ти е кеф да робуваш на някой друг робувай , той ще те поддържа жив за да си му дълго време верен слуга . Аз не робувам на никой , работя за себе си, не се влиая от чуждо мнение и се смятам за напълно неконтролеруем. Такива като мен не харесват запада . Робите го харесват !!!

252

Читател

преди 2 години

До какво ...пропускаш, че има и доста емигрирали на Запад, които се връщат като поразберат Реалния Запад...

251

Mersi

преди 2 години

Ето за това Путин е изпратил миротворци. :)))

250

Ангел

преди 2 години

В Киев са се появили банди мародери. Които грабят домове,банки,магазини.Убиват хората които си защитават имуществото. Ходят въоръжени все едно ще се бият срещу Руснаците . Но целта им е съвсем друга !

249

Анонимен

преди 2 години

От 90-те години досега,Русия постоянно е притискана,явно е дошло време палачинката да се обърне!

248

какво

преди 2 години

Да Западът е виновен, защото...така и така. Да премахнем Запада. Да Живее Китай, СЕверна Корея и Русия. Бързо всички да мигрират към Русия. Отивайте с децата си да живеете в Корея или Русия---там е раят на Земята. ЗАдавали ли сте си въпроса къде бихте мигрирали и живяли с децата си. Защо населението на цялата планета мигрира към Запада. Отговорете си на този простичък въпрос.

247

сега по тв.Русия

преди 2 години

От Севастопол тръгват рейсове за Одеса с пуснати Украински пленици.

246

Гошето

преди 2 години

Факт - цената на петрола мина 100 долара в четвъртък към обяд българско време и след 8 часа пак беше паднала до нивата преди инвазията. Пазарите казаха - чудо голямо. В същото време лицемерните лидери на Западна Европа и САЩ говореха общи приказки. За тях Украйна е само една пионка, която ще трябва да го отнесе напълно изоставена

245

Галактика

преди 2 години

Не западът, изтокът или която и държава да назовете са виновни, а самата същност на човека, че е алчен, алчен и все повече алчен. Това е проклятието на природата Земята.Ще се затрием сами от лакомия.

244

Анонимен

преди 2 години

Запорожците режат руските зелки

243

НЯКОЙ

преди 2 години

Западът трябваше да се срамува когато бомбандираха Югославия, когато нападнаха Ирак, когато се опитаха на окупират Сирия и други, но Западът тогава спеше. Западът трябва да се срамува, че допусна два братски народа да са във война, че постоянно поучаваше Русия какво и как да го прави, че не проведе нито едни преговори, защото преговорите са за да се направят взаимни компромиси. Западът трябва да се срамува и защото не разбра, че Русия е най-голямата по площ държава и също има суверенитет.

242

Равнопосавеност

преди 2 години

До 255 - Те ще дойдат, но те знаят колко спокойно живееха преди да се подведат по подстрекателите през 2014-та и сигурно вече съжаляват. И колко евтин им беше газа. Но който каквото сам си направи никой не може да му го направи.

241

Чичо

преди 2 години

В началото на 80 те беше Чичо Сам. В навечерието на 21 век стана Биг Брадър. Сега и само Сам. Още малко и ще остане съвсем Сам.

240

Чичо

преди 2 години

Майната му на исляма! А ти Паси, Паси...