68

Хосе Ангел Магелан Д

преди 2 години

Дразни го дразни го Накрая Путин се ядоса и сега тоя зеленски праща хората на сигурна смърт а той се крие в бункера и каква е равносметката

67

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва да се научат да не се бият за национални идеологии подклаждани от политици. Левски се би срещу десятъка и какъв бе резултата? Сега плащаме близо 20% данъци - двойно по-високи от преди да се намеси. Преди Зеленски да се намеки народа хрантутеше едно правителство. Сега като е толкова благ и борец за правда Украйна ще бъде разпокъсана на четири парчета и народа ще плаща издръжката на няколко корумпирани правителсва. Кой печели? Разбира се - САЩ и Русия.

66

Спеца

преди 2 години

Няма да хвърлим оръжие каза и Сакаашвили и избяга от Грузия!

65

Анонимен

преди 2 години

Американците му предложили да го евакуират,а той се прави на бабаит,скрит в бункера.Ех,украинци,не случихте на президент.

64

Анонимен

преди 2 години

Късно, сине. Американците седмици наред те предупреждаваха, че предстои атака, а ти отричаше, вероятно подведен от инфилтрираните от агенти украински служби. През това време можеше да разположиш армията. Бал-ък!

63

Анонимен

преди 2 години

До 64 Shark - С тия кучета от Запада и Изтока единственото правилно решение е да се присъединяваш към този който първи стъпи с танкове на границата ти. Ако Зеленски беше разумен нямаше да преговаря със САЩ докато има 1000 руски танка в Крим. България, ако не друго, знае как да се пази от агресорите. Когато Хитлер идва на границата сме с него, а година по-късно идват Съветските полкове и сме с тях. Важно е какво ти дават сега на момента, а не какво ти обещават за след 30г от 5000км разстояние

62

Анонимен

преди 2 години

Да би мирно седяло,не би чудо видяло.

61

Анонимен

преди 2 години

За два дена му унищожиха военните бази и стигнаха да Киев,а той пак се репчи.Още жертви ли иска?Не разбра ли,че няма шанс срещу руската мечка?

60

аз-ът

преди 2 години

И Оскара за най-добра мъжка роля отива при ...

59

аа1830

преди 2 години

Колкото по-рано се примирят, толкова по-малко жертви. Това е единственото което има значение. Зеленски обаждай се на побъркания Путин и приключвайте с касапницата. Един спасен живот повече пак е безкрайно голяма победа.

58

fdba

преди 2 години

колко хитро сатанистите инсталираха комедиен актьор за президент и боксьор за кмет, е*ати и политиеския "елит"

57

А+

преди 2 години

Капитулация, създаването на временно правителство , неутрален статут на държавата това. Ще спаси много животи.

56

Глас от тъдява

преди 2 години

За 8 години са похарчени милиарди за отбрана, пък на втория ден няма боеприпаси. 2005-та Бях наборник в БА и освен "натовските" униформи, всичко друго беше от преди демокрацията. Да каже къде отидоха парите дето харчат. Че вчера даже палатки и одеала искаше да му пращат

55

В.

преди 2 години

Явно той не може да спре военните действия. Вчера искаше да преговаря, но му затвориха устата.

54

Отказът от ...

преди 2 години

.. съпротива срещу превъзхождащ противник не е проява на малодушие, а акт, който ще спаси много човешки животи! Това е залогът в заявения от този комик сценичен юнаклък...Дано украинските граждани вземат нещата в свои ръце - пианистът е готов да ги пожертва всичките в угода на господарите си в САЩ!

53

Shark

преди 2 години

Зеленски ако мисли наистина за народа си ще прекрати военните действия и ще се оттегли. Ще остави друг да преговаря с Путин. Ясно е, че е унизително, но той сам си е виновен. Не може 8г да тормози хората от Донбас, защото са руснаци и да няма последици. И не разбира ли вече, че САЩ го употребиха като носна кърпичка. Дано и нашите не се окажат тобкова зелени като Зеленски, че може и нас да употребят. Успокоява ме малко фактът, че в България повечето хора няма да хванат оръжието. Аз също не бих.

52

Анонимен

преди 2 години

Поне си го признава, че ТОЙ се нуждае...

51

Анонимен

преди 2 години

Значи ще ви сгазят, а и жертвите ще са повече.

50

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е много слаб президент.Ако не се беше поддал на натиска на САЩ да влиза в НАТО,а беше обявил неутралитет,ако не тормозеше руснаците в отцепилите се райони,сега щеше да си живее спокойно.

49

20 000 бабуини

преди 2 години

По западен акъл урките въоръжиха киевксите бабуини. Сега враговете не Уккрайна са самите украинци!