197

Анонимен

преди 2 години

Правилно! И без това целият трафик сега е над нас заради тази безумна война. Достатъчно ни замърсяват другите самолети. Руските ще почакат докато свърши блицкрига на *** в Украйна.

196

11

преди 2 години

Ама много сме смешни. Една плюнка сме, ама се напъваме наравно с мъжете. Правилната позиция е да си траем, ама ние се навираме между шамарите.

195

4epa

преди 2 години

СЛЕД КАТО ПРОПУСНАХА РУСКИ САМОЛЕТИ ДА ДОСТАВЯТ ОРАЖИЕ ЗА САРБИЯ - КОЕТО ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ НАС !!!!!!!

194

Дедо Цецо

преди 2 години

Село Долна Малина заклеймява американската агресия във Виетнам.

193

Защо,защо

преди 2 години

Кой си позволи да вземе това крайно решение?Така ние пак ставаме Страна във Военен конфликт,не страна ,която налага санкции.Ние участваме с това си действие.

192

Венелин

преди 2 години

Който е направил това, веднага да си подава оставката!

191

Ром"с

преди 2 години

Кои са тези от името на България които въведоха тази забрана -имена имат ли тези герои ..народа трябва да знаее героите си ..защо ги е страх да се преставят и от кое минестерство или кой министъре въвел тази идиотттска забрана.Трябва да си голям *** или американски подлизурко или пък да нямаш яйца да се противопоставиш на американците..Чърчъл май бе казал..тази красива СТРАНА..НЯМА или не може да роди истински политик!(Сори,а все бием че сме велики ..най-старата нация в Европа и най-немощната

190

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо ще стане. Путин се закани, че няма прошка за никого, защото знае, че това е последната война на тази цивилизация. Тия льохмани-мижуртурки от пп ще ни вкарат във война с Русия и ще унищожат държавата. Тя е и колония в момента де, на краварите. Като дойдат руснаците Киро и Кокоро ще лапат ягоди със сметана у САЩ или Канада, добре подсигурени, а в бивша България ще е разруха. Да ви видя приятелите *** от ЕС как ще ви спасяват. Аз проблем нямам. Който изгони сатанистите е мой приятел

189

Анонимен

преди 2 години

Мен пак никой не ме е питал, дали съм съгласен или не....

188

АК-47

преди 2 години

Пак ли тичаме като пале пред майка си!! Какво, ще ни похвалят от "Козяк" ли? Само внимавайте, да не ви дойде и безумната идея да се включите в исканията на Великобритания за изключване на Русия от финансовата система SWIFT. Защото тогава ще стоим и на тъмно, и на студено. Имайте малко национално достойнство.

187

Павел

преди 2 години

Много ясно. Руските *** трябва да знаят, че нормалния свят е в потрес от простията на диктатора.

186

Кучета ни яли

преди 2 години

Правителството ни сигурно знае къде са сигурните бомбоубежища за тях, амо народът не знае къде са неговите.

185

Анонимен

преди 2 години

от Б_9 страни само полша , чехия ибългария Боже пази България къде ни набутват тези продажници

184

Гаро

преди 2 години

В знак на"солидарност" с натовските господари България ще яде още много дълго дървото.....

183

Айде сега

преди 2 години

Кой ще е големия губещ от това? Ама разбира се отново туризмът! 2 години измишльотини , че да не идват тук туристи от Русия , сега измислиха нова тъпотия!!! И най-смешното / тъжното / конкурентните нам туристически дестинации Гърция , Турция , които също са в НАТО , не направиха тази глупост! Нашите *** пак обслужват интересите на Сащ с цената на българския бизнес ! Пълни ***!!!

182

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от това решение!

181

Анонимен

преди 2 години

Не сме заслужавали Русия да ни освободи от турското робство!

180

Анонимен

преди 2 години

България губи от това решение и то много.

179

Анонимен

преди 2 години

Сега хотелиерите ще почнат да вият на умряло. Преди имаше някой друг пиян руснак или англичанин да го излъжат. Очертава се едно много спокойно и евтино море. С малки подробности за месото от фризера, на което есента ще му трябва букварче за първи клас. За чий се бутаме ние, където не ни е работата? Ние нямаме политици - това са някакви инфантилни същества, които се чудят каква глупост да измислят. Затваряме... Какви сме страшни. Алоу! Ние сме губещите тука!

178

Анонимен

преди 2 години

Покупаю празную квартиру на море. Търся евтино апартамент от руснаци в БГ, предпочитам до 30км от плажа.