123

198

преди 2 години

То и Виетнам не в член на НАТО, нито Либия.

122

Мая

преди 2 години

Конфликтите не се уреждат...намират се решения, разрешават се...

121

Анонимен

преди 2 години

198 и кога точно Украйна стана член на ЕС и НАТО, че това не го помня? Би ли казал датите моля! Русия води война с наглеци, които заплашват че ще хвърлят атомна бомба в Москва. Ей това изказване, при това официално такова, вбеси Путин и той реагира мигновено. Клоуна Зеленски реши че е в шоуто Куку и може да си обявява каквито иска атомни новини заради купона. Е да, ама не. Ей това се случва на народите дето избират шоумени и др*сльовци за управленци.

120

Анонимен

преди 2 години

Трети март наближава, марионетко.Нямам търпение да чуя какво ще кажеш!

119

Анонимен

преди 2 години

Кво се правите на ударени,бе?Русия води война с НАТО/САЩ на територията на Украйна.Но васалното ни правителство не смее да каже истината.

118

ГЕН.РАДЕВ

преди 2 години

"КРИМ Е РУСКИ. КЪФФ ДА Е?"

117

Анонимен

преди 2 години

Ще минат няколко месеца и Радев ще каже, че и Украйна е руска като Крим

116

Анонимен

преди 2 години

Радев и всички останали национални предатели трябва да бъдат час по-скоро изправени пред народен съд, а България да се маха от ЕС и Нато веднага. В противен случай последствията за българите от тази очевидна постановка под формата на война(с главни актьори от путинчовци и байдънчовци) ще бъдат пагубни - ултра високи цени на тока и парното, подписване на договора със СЗО за вътрешно вмешателство(чието гласуване от Урсула е вече факт), глад, мизерия, безработица и медицински фашизъм.

115

Анонимен

преди 2 години

Как да бе участва тук е пълно с атлантици и натовци ,ако Путин наложи санкции на ЕС ,ще пострадаме и ние ,тук и без войната се увеличиха горивата и хранителните продукти ,правителството и НС упорито мълчат , ще е ли да включат в бюджета да подаряват нашите пари на Украйна !!!

114

Анонимен

преди 2 години

Политиците трябва да се вразомят! С налагането на санкции и подкрепа за Украйна, Русия може да прибегне до нековенционално оръжие! Искате света да свърши ли бе хора?

113

ГОЧО

преди 2 години

"ПО НА ИЗТОК ПРЕЗ МОРЕТО" ОТ НАША ГЛЕДНА ТОЧКА,ОТ НАША ТЕРИТОРИЯ,ТАКА,,ЧЕ ГРЕШКА НЯМА!!!!!

112

ГОЧО

преди 2 години

ТОЯ-ПУТИН, НЯМА ДА СЕ СПРЕ С УКРАЙНА.ПРЕЗ 2014 Г. КРИМ,СЕГА ЦЯЛА УКРАЙНА.НЕ ДАЙ БОЖЕ, УТРЕ ПО НА ИЗТОК ПРЕЗ МОРЕТО... УКРЕПВАЙТЕ ПВО И ВМФ-РАДАРИ И ПРОЧИЕ. ПРЕЗ 1915 Г. РУСИЯ УДАРИ ВАРНА/ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА И Я ПОМНЕТЕ/.ТОГАВА СМЕНИХМЕ ИМЕТО НА ХРАМА"АЛ.НЕВСКИ" НА "СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ" И ПОСЛЕ РАЗНИ МЕКЕРЕТА НА РУСИЯ ОТНОВО ВЪРНАХА ПЪРВОТО ИМЕ ТА ДО СЕГА.АЛ.НЕВСКИ НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА И ДЪРЖАВА.БИЛ ШВЕДИТЕ И ТОВА Е.

111

Анонимен

преди 2 години

Ей,разсипахте България..

110

Анонимен

преди 2 години

И кво предлагаш да го уредиш? Това да не ти е като онова са си уредиш любовницата Деса на 2 трудови договора? Или да го уредиш с юмручето? Що не идеш да вдигнеш юмрук на Червения площад? Или що не пратиш поп Зарята Дионисий да поръси Анатема на Червената армия? Може пък и Отровното трио да пратиш да се бият с чеченците. Минеков, Бабикян и Хаджигенов ще разнасят ковчезите. Циркаджия!

109

д-р Стоманяков

преди 2 години

Що за *** е г-н Радев! Да наречеш войната-геноцид с евфемизма КОНФЛИКТ!!!

108

Анонимен

преди 2 години

Каръшки президент. На карък си ни. Заради неадекватните ти съветници агенти на ДС сме на тоя хал. Продажници сте.

107

Анонимен

преди 2 години

Испанската, пардон китайската, чума свърши, еед е на военните конфликти. 1922-23 гледайте историят и ще познавате ден по ден какво ше се случва. Дълбоки и ускрени благодарности на ултраглобалистите за всичките настоящи и бъдещи зверства. Амин на Земята.

106

Анонимен

преди 2 години

ДО ДОВЕЧЕРА ЧЕЧЕНСКИТЕ ДЯДОМРАЗОВЦИ....ЩЕ СА ИЗКОЛИЛИ ВСИЧКИ ФАШИСТИ , ГОТОВИ ДА УМРАТ ЗА ЕВРЕИНА ЗЕЛЕНСКИ :)))....ЧЕЧЕНСКИЯ СПЕЦНАЗ ИМА ОПИТ ОТ ГРОЗНИ 2 ПЪТИ И СИРИЯ :)

105

Анонимен

преди 2 години

Тези снкции ше ги платят обикноввните европейци, а бигататфще стане свръхбогат.

104

Анонимен

преди 2 години

Радев, украинците помолиха за помощ, а не са съчувствие.