352

Обективно

преди 2 години

А когато имаше убити деца в Донбас - защо не ревахте??? Не може да има двоен стандарт! По какво ке различават косовци от донбасци като и в двата региона е имало насилие и жертви, причинени от собствената им държава?!

351

Анонимен

преди 2 години

По руските ТВ канали показаха резюме от речта на Путин,после жизнерадостни кадри от Донбас и накрая как Путин е провел телефонни разговори със Си Дзинпин и с Башар Асад???Просто толкова са в ступор в момента, че пускат кадри от 18 февруари с евакуацията на хора от Донбас.

350

Анонимен

преди 2 години

НАТО САЩ И ЕС се изложиха жестоко.Путин намери лабава подкрепа за Украйна и използва момента.Благодарим ви НАТО САЩ И ЕС.Зарязахте гн Зеленски на сред поляната от бомби куршуми и танкове.Ужасни сте.

349

Анонимен

преди 2 години

Кремълска престъпна групировка!

348

Вижте

преди 2 години

Вижте в " Гласове" една статия за това, което де факто се е случвало 8 години в Донбас и има документи за това!

347

Kostas Linke

преди 2 години

ПУТИН да разнебити Киев от наѝ-последната модификация на Смерч ::: Солнцепек !!!!...Така се казва системата ..Украйна е Руска Земя ---- ЗАВИНАГИ !!

346

Анонимен

преди 2 години

До До баба радка-дааа и сега файзерете търпят яки загуби

345

До баба радка

преди 2 години

Защото е ваксиниран.

344

баба Радка

преди 2 години

Браво на Путин само два-три дена премахна пандемията в световен мащаб!

343

Анонимен

преди 2 години

Значи Донбаск и Луганск може да искат помощ от Русия а Украйна неможе да иска помощ от други държави.???НАТО веднага да прати омиротворяващи сили както путин прати в Донбас и Луганс.

342

Анонимен

преди 2 години

Путин иска да залови Зеленски и други Украински лидери и после да иска откуп да му бъдат махнати санкциите и тогава щеги освободи.Приберете на запад гн Зеленски и управляввщите на Украйна.Путин е опасен терорист за което ще съжелява.Даже и сега съжелява.

341

Ех

преди 2 години

На европейците и руснаците им доскуча от 50 години спокойствие и се върнаха към любимото си занимание от всички - масови кланета.

340

Анонимен

преди 2 години

Света седи и гледа по телевизията как шепа *** си играят с живота на хиляди.Цинично. Вкараха зайчето в клетката на вълка и сега сеир.Не мога да повярвам.Единствен изход е преврат в Русия, не в Украйна.

339

Хехе

преди 2 години

Гледайте сега ОРТ,RTVi.Само сериозни физиономии,в студията,в коментарите... Няма вече ирония,няма хилене,няма закани,няма патос,няма бомбастични заявления! Дойде акъла ,ама късно.... И ще става все по-късно!

338

Цвайфелсен

преди 2 години

"Не знам кой ще спечели третата световна война, но четвъртата ще се води с пръчки" - Zweifelsen

337

До izh

преди 2 години

Аз пък съм любопитен,като такъв явлен защитник на Зеленски и кликата му,какъв го дириш още тук а не си доброволец в Киев да речем?Най вероятно обаче си същият защитник,като хората който опитват да сдавят двата братски народа вече осем години!

336

Крим не е руски

преди 2 години

АЗ ПОЗОВАВАМ РУСНАЦИТЕ ДА НАПРАВЯТ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И ДА ОБЕСЯТ ДЖУДЖЕТО АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЩАСТЛИВИ И ПОНЕ МАЛКО ОТ ГРЕХОВЕТЕ ИМ ДА ИМ СЕ ПРОСТЯТ.... а за тиквата на *** дават 1 милион в долари не в рубли..

335

3592

преди 2 години

Хахахамокри сънища не едно самотно същество.

334

angus

преди 2 години

Бял ден няма да видиш Кремълска *** !!!

333

Марк

преди 2 години

Аз съм много гъвкав алфа мъжкар, ходя като Путин, бия се като Кличко. За всеки случай съм приготвил 4 знамена в зависимост от това кой ще победи. Американско, руско, китайско и украинско.