59

Джеки Чан

преди 2 години

Някога и ние сме били практически в положението на Украйна. Потискани, избивани, покръствани и асимилирани от османската империя и каква помощ сме получили от Европейския свят, санкции и тиха съпричастност.. ? А държавата отвъд атлантика тогава практически я е нямало. Сега украинците започват по тежкия начин да осъзнават колко сами са останали и колко са подведени ... и от двете империи. Третата най-източната ни превзема със стоки.. Огледайте се около себе си и пребройте колко неща са от Китай ?

58

ГОЧО

преди 2 години

Има да чакате! Вашата икономика ше се срине много по-бързо ор руската! Да бяхте чели повече книжки, нямаше да се стигне до тук! Сега се състезавате коя да бъде първа 1проститутка1 на америка и докато се навеждате не можете да оцените трезво, какво се случва!

57

Анонимен

преди 2 години

С тези санкции, които са подготвили , икономиката на Русия ще бъде обезглавена. Браво на ЕС!

56

Брат на Путин

преди 2 години

Тая дърта вещица много скоро ще ,,пийне" един НОВИЧОК!

55

СССР

преди 2 години

Россиа = новата Северна Корея. Пушки много - глад голям. Ей това ще стане. Някой няма да иска да си има вземане даване с рашките. Даже ФИФА УЕФА май ще ги махат рашките. Ще ги изритат от олимпиядите. Бяхти живота дето ще е там.

54

Анонимен

преди 2 години

"моята приятелка Урсула"скоро ще бъде разследвана заради самоуправство при сключване еднолично на договорите с "Пфайзер"и "Модерна"

53

Как

преди 2 години

Се спира интернета ли? Като им спрат backbone и никой няма свързаност с россиа. Ти какво мислиш че интернета пада от небето ли?

52

Анонимен

преди 2 години

Едно е да искаш,друго е да можеш трето е да стане.Смешници,можете само да лаете,като бесни кучета!

51

Шефа

преди 2 години

Тая Урсула била изтъкана само от злоба бре ,но трябва и акъл!Явно ЕС не е случил на умни политици и ще ни донесе големи загуби!Време е България да потърси нови покровители!

50

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли да идва Путин лично в Брюксел да си вземе санкциите? А до Берлин да ходи ли?

49

Диана

преди 2 години

Не е необходимо да си негативен - Бог си знае работата! Всеки получава каквото заслужава...

48

аз

преди 2 години

До Лелеле - И как точно се спира интернета? Това да не ти е електрическа крушка?

47

Анонимен

преди 2 години

Ааааааахахахахаххахаааа..................!!!!Европейските *** си играят на санкции, докато другаря Путин си го мести от единия в другия крачол....и помита всичко по пътя си. Украинският народ тепърва ще усети как се чувстваше унгарския народ, когато Руския ботуш ги прегази, а западняците им предложиха цветя и милосърдие...както сега се кичат с украински знаменца във Фейсбук.

46

аз

преди 2 години

Урси, покажи договорите с Пфайзер и Модерна които ЕДНОЛИЧНО си подписала от името на ЕС. И обясни моля те - защо цялото ЕНП е гласувало СРЕЩУ публикуването на тези договори

45

Към ЕС

преди 2 години

Вярвайте си !

44

Лелеле

преди 2 години

Ако изключат Россиа от SWIFT ще я върнат на ниво Колумбия и Занзибар. Ако искаш да си купиш нещо от рашките ще трябва да носиш торба с пари. А да ги изключат и от интернет и да няма биткойн трансфер и тогав ще се върнат 50г назад. Нали това иска ***? Да е като едно време. СССР?

43

Анонимен

преди 2 години

Кюрди, афганистанци, украинци, какво ли е общото между тях?

42

Анонимен

преди 2 години

Между това какво трябва да стане и какво ще стане има огромна разлика. Когато не искаш да се съобразяваш с никой, няма как да се съобразяват с тебе. Голямо дрънкане, ще ви повярвам когато спредете да внасяте суровини от русия до тогава сте едни лицемерни лъжци. За да спрете технологии към русия трябва да съборите технологиите на китай.

41

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Ърцуло, защо поръча два милиарда допълнителни дози "ваксини" за ЕС? За 600 милиона население? Кой ще ги плаща? Защо ще ги плаща?

40

АНОНИМЕН

преди 2 години

Всичко е за да купува Европа краварския шистов газ.