300

mazen

преди 2 години

Я чиба.

299

Този си е

преди 2 години

луд, та дрънка. Живее си в някакъв собствен свят. Днес, президентът ясно и отчетливо заяви позицията си още в ранни зори, ги събра всички власти. Бог си знае работата, имаме най- добрия президент, както и най- добрия министър на отбраната. Министърът на отбрана трябва да е точно като Янев- мъдър и да не плямпа глупости като горното магаре.

298

стар комунист

преди 2 години

Това природно недоразумение ,кога ще спрете да го показвате? То малко са другите *** дето са начело на жалка България ,ами още и тоя ***?!??

297

Анонимен

преди 2 години

Нямам навика да коментирам просто, защото е безсмислено, но при изказване на мекотелото няма как да не реагирам със смях....

296

Анонимен

преди 2 години

Абе кой ще изчисти форума и България от тази путинска свoлач която се лее тука?

295

Анонимен

преди 2 години

По силата на договора за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати (ратифициран със закон, приет от 40-то Народно събрание на 23 април 2008 г. ДВ, бр. 43 от2008 г., и в сила от 21 май 2009 г.), във всеки един момент всеки български гражданин може да бъде екстрадиран в чуждата държава само по подозрение от страна на американските власти, че той нарушава американските закони. Подчертавам американските, а не българските закони. Както се вижда от поредният случай, това не е проблем българската държава влиза в ролята на американски

294

Анонимен

преди 2 години

Трябва незабавно да излезем от всякакви външни организации и окупатори на Дълбоката са-танинска държава, САЩ и Световния икономически форум, вкл. и ООН(организация на обединената нация), тъй като сме колония на САЩ от 33г, а България е вписана като частно дружество

293

к.п.

преди 2 години

п.левнелиев... не слуйчно името ти идва от плевня! няма ли да замълчиш веднъж завинаги? ходи си в сащ или юк, там на драго сърце взимат таквизи като теб и себеподобните ти като в.дянков ;)

292

Анонимен

преди 2 години

Диктатор е НАТО, ЦРУ, Пентагона, ООН и др., които се движат от Америка и ДД

291

Анонимен

преди 2 години

"Трупат пари, все едно ще живеят 1000 години!" -- те ги трупат за нас, вземаме мерки.

290

Хари

преди 2 години

ГОСПОД ТЕ НАКАЗА И ТИ ПАК СКАЧАШ ПЛЮНКО НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ В ТОЗИ СВЯТ

289

Анонимен

преди 2 години

Чернобил го гръмнаха нарочно.. много добре го знаеха, че ще гръмне но продължаваха процеса..

288

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев си е бивш кадър на БКП! От най-гнусните и продажни кадри, които са готови да продадат и майките си за облаги! Трупат пари, все едно ще живеят 1000 години! Няма чест, няма достойнство! Играят роля цял живот! Такива медузи са достойно за съжаление!

287

alex

преди 2 години

toq *** Марийкин в качеството му на какъв дава мнение по всички въпроси ? Особено като знаем че той не е способен на такова ?

286

Чочи

преди 2 години

Заслепен русофоб

285

Естет

преди 2 години

Срам ме е, че такъв плазмодий е бил български президент! Дори Жельо Митев Желев, който сервилничеше като лакей на американците, имаше поне една идея повече достойнство!

284

Бай Иван

преди 2 години

Да хваща пушката и да отива в любимата си Покрайна, всички ястреби от атлантическия клуб, също ;) !!!

283

Анонимен

преди 2 години

Теб пък кой те пита?

282

До хахахаха

преди 2 години

Тъ.пако, за съжаление войната срещу Русия сега е започнала. За съжаление войната ще доведе до лоши последствия за ВСИЧКИ - това е спиране на търговията, доставките, може и електричеството. Разбира се най- тежко ще са загиналите жертви и техните семейства и близки. Два славянски народа се самоизтртепват, а тук русоробите и прекалените русофили ( обичащи по-вече матушка Русь и Турция, отколкото България) са в трепетно очакване.

281

До хахахаха

преди 2 години

Колко си Т.Ъ.П , за съжаление, поредният русороб, който смята, че руснакът му е спасител. Русия е имала две различни действия в различни периоди спрямо България. Руснаците помагат да българите да се осовбодят, но същата тази руска армия и същата тази царска Русия напада България по суша и море пред първата половина на 20 век. То бива ама толкова сте тъ.пи и жалки русоробите,врагове на България наравно с туркофилите, турците и ***.те!