49

Анонимен

преди 2 години

Няма никакво съмнение, че руснаците ще си правят каквото искат. За какво беше иначе целия измислен цирк със телевизионните заседания? Въпросът е друг - защо няма ответна реакция? Получава се като папата, който праща деца на кръстоносен поход срещу арабите, понеже те били чисти души и Господ щял да им помогне. Да очакваме НАТО да прати група усмихнати същества с неопределен пол да помогнат за урегулиране ли?

48

Богат речник

преди 2 години

До Народно творчество Брей, цървулофилите са успели да обогатят мъничкити си речниче с още една дума! Бравос, бравос!

47

Народно творчество

преди 2 години

Брей тука краварофилите такива фетъзи истории разгърнаха! Да нама конкурс на цру за най - измислена история?

46

Див Петел

преди 2 години

Като гледам какъв ентусиазъм за война има от страна на русофили и украйнофили, си мисля че повечето писали тук нямат представа каква гадост ще стане живота им ако си позволят лукса да гледат война една седмица по телевизията, но ако тази война се разпростре, потребителчетата няма да знаят какво и къде да свършат. Молете се войните да ги гледате само в касови блокбъстъри, на кино или вкъщи.

45

Слипи Джо - пророк

преди 2 години

Гледайте , гледайте! Кучето ще ме ухапе! -( ей сега като го ритна здраво ... )

44

Анонимен

преди 2 години

руснаците в камчия до един са последователи на навални и са избягали от озверялото джудже диктатор; освен това збаравяте че сме в нато и подобно 'освобождаване ' у нас означава края на русия като държава завинаги. не се притеснявайте за нас, ами си мислете там за курса на рублата, че глад ви чака

43

Слипи Джо

преди 2 години

"Войа ще има много скоро!" Имаме достоверна информация - поръчли сме я!

42

Анонимен

преди 2 години

путин е на 70, има още 10 години живот. вероятно ще се задържи насила дотогава, моля се само в последните си часове да не започне ядрена война. от година на година съвсем му изпуска края този.

41

Krom

преди 2 години

До Анонимен 48 - мне, ето как ще стане! Украински реактивен снаряд за ГРАД - произведен в България /честна дума/ ще удари медицински пункт в Луганск. Тогава населението от областта "спонтанно" ще поиска Кремълския Джуджан да го "освободи", и той, нали е с меко сърце, ще им угоди милия.

40

Анонимен

преди 2 години

аз, за разлика от 99% от получетящите наивници путинофили тук, проучвам информацията из основи! оставих настрани твъдението на 'държавен глава', че зеленски щял да нареди офанизва, без да го приемам сляпо или да го отхвърля сляпо. направих си труда да прочета украинската конституция и публикувания закон за извънредно положение там - ПРЕЗИДЕНТЪТ ИМ НЯМА ПРАВО ДА НАРЕЖДА ВОЕННИ ОПЕРАЦИИ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА! и какво става - лъжливото човече от донбас манипулира плоскочелите овце :((

39

Сандо

преди 2 години

ооооо Украйна замина, сценарият е ясен, ще бъдат освободени ...

38

Анонимен

преди 2 години

Путин си го каза, целта му е целият Донбас, а той е два пъти по голям от ДНР и ЛНР. За целта украинците трябва да го "обстрелват", иначе няма повод да влезе в Украйна. И хей на, нещеш ли украинците му "правят" тази услуга.Ще има и по тежки обстрели, скоро време очаквам "украински" снаряд да улучи я детска градина, я училище... И тогава Путин просто няма да има избор нали, ко да праи човека...

37

Анонимен

преди 2 години

До Krom...едно е да използваш думата оръдие като оръдие на труда, друго е пишеш артилерийско оръдие което си повторение тоест тафтология.

36

alf

преди 2 години

показват ни урок - защо да не си претопяваме ядрените ракети

35

Анонимен

преди 2 години

А държавният глава на Кърджали какво мисли по въпроса?

34

Анонимен

преди 2 години

Държавният глава на Донецк... Боже! Това е като от филм на Стивън Спилбърг!

33

Анонимен

преди 2 години

Рашките са майстори на фалшивите новини.

32

Krom

преди 2 години

До Анонимен 41 - има. Водни примерно. Както и оръдия на труда.

31

Анонимен

преди 2 години

Артилерийски оръдия пълна безсмислица, а има ли други оръдия освен артилерийски

30

Krom

преди 2 години

Абсолютна истина! Зеленски лично е наредил артилерийски обстрел на Луганск, защото истинската му мечта е да даде на озверелия Кремълски Джуджан повод да му налети с цялата си армия. На ЛНР вярвам само, о, и на РИА Новости. Джуджан върви по план - създава си прецеденти, тиражира си ги, развърта пропагандната машина и действа. И става все по ясно, че амбициите му са отвъд Донецк и Луганск. Той иска да отцепи значително по голямо парче от Украйна. По вероятно иска да прилапа и Мариопул също.