10

До 9

преди 2 години

Три, с четвърто на път. А ти? Аз се справям супер в живота, а ти как си? Успяваш ли да си нахраниш зелечука?

9

До Анонимен

преди 2 години

Я провери бързо в Гугъл какви обеми петрол внася САЩ от Русия в последните години , та дори и в този момент ?После се върни да разкажеш.

8

Коментар

преди 2 години

Те там на обратната страна на луната са 90% невежи и *** мислещи си че светът свършва на брега на океана и отвъд няма нищо!Дай им да нагъват мазни кентъкифрайчикени и макдонълдси!

7

Хаха

преди 2 години

До 6 , Абе баш джендърите все рИват срещу Русия че ги подглагала на гонения ...Мъск може да гледа и 20 деца , ама ти колко имаш ?!!

6

ха ха Както се очакв

преди 2 години

Както се очакваше - нещо като война им трябва на Джо и фамилия да обяснат кривата демокрация и кофти икономиката. Обвиняването на Русия е традиция!

5

Мда

преди 2 години

Санкциите биха сработили срещу държави като САЩ ,дето като им се вдигне нафтата с долар на галон става национален проблем ,но на свикналите с какви ли не лишения руснаци тия неща минават и заминават.Всяко чудо за три дни. Тексас няма да спре да купува руския петрол ,нито Германия ще мине на слънчева енергия ...Путин си е преценил всички рискове и досега не е грешил.

4

Анонимен

преди 2 години

Мола мисиркитееее да не коментират неща, които не разбират. САЩ има най-големи запаси от петрол в света, както и е най-големият производител на петрол в света. Ексон и Шеврон са американски компании. Повишаването цената на бензина е заради повишаването на инфлацията, увеличението на заплатите в САЩ и липсата на работна ръка, защото САЩ се нуждаят от 2 пъти повече работна ръка за да расте икономиката. Това ви го каза Мъск, който между другото е баща на 7 деца, а не като руските жендъри.

3

Анонимен

преди 2 години

Даже и не проумяха, че за Крим и Донбас е свирен края на мача. Който каквото е могъл взел...Санкциите бошлаф работа.

2

Анонимен

преди 2 години

Хахахахха, всички прекарани. Какво ли ще си помислят избирателите на бахХЪНчо. Забравих. Те са хартийки и не карат коли.

1

Алекс

преди 2 години

Американците по принцип имат сериозен проблем с разбирането.