259

Да 308

преди 2 години

До ми гледай руска ТВ * Ти сериозно ли? Манипулациите на Путин да гледам? как ли не. Режисура с платени артисти.

258

До 306

преди 2 години

Какви дечица, снаряди бе! Това е снимано и режисирано с масовка преди бая години и сега го пускат по техни телевизии за такива балъци като тебе.

257

10 000 рубли...

преди 2 години

Путин плаща-на всеки, който напусне ДНР И ЛНР и отиде в Русия.......Роби,крепостни..

256

ми гледай руска ТВ *

преди 2 години

Ти откъде мислиш, че видяхме майките с дечицата как напускат домовете си и цялата трагедия на хората от Донецк, от българската телевизия ли?

255

Анонимен

преди 2 години

А осъди ли избиването на малки деца със снаряди?

254

М

преди 2 години

До ТАКА ОСВОБОЖДАВАТ- Спокойно ,леко има хапчета за такива като теб. Има терапия .Не крещи на хората и си пази мнението за подобни тебе люде.

253

Анонимен

преди 2 години

Казвам ви хора, вече ме е срам да гледам новини по българските медии. То бива угодничене бива, ама тяхното си е направо жалък слугинаж. Как веднъж не дадоха майките с дечицата дето напускаха домовете си и цялата трагедия на хората в Донбас. Навираха ни само яловите изявления на Бай Дън и смехотворните закани на Урсу.ата.

252

КОЙ, ПРЕДАДЕ БГ..?

преди 2 години

РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ.......

251

Даа!

преди 2 години

До Култура ми Янков... Баце най-добре знае , на КОИ е България !

250

Да , ама не !

преди 2 години

До Вуте. На практика се доказа , че в България референдумите ,.. НЕ ВАЖАТ !

249

Култура ми Янков

преди 2 години

Донецк, Луганск , Крим , чии били !?Аз пък питам , България на коИ е ?

248

Вуте

преди 2 години

Срам ме е от Радев! Никога повече няма да гласувам за тоя.Срам ме е от продажническото поведение на правителството. В България трябва да има много скоро референдум - За оставане в ЕС и НАТО или излизане! Нека хората кажат думата си.

247

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин. Първо Крим, сега ДНР и НР. После Одеса.И за седерт - Киев.Америка и брюкселските тиквочи не разбраха, че с Русия шега не бива.Когато говори Путин трябва да се внимава и да се слуша с четири уши.Когато е написал нещо трябва да се чете и измежду редовете. Руската дипломация и външна политика е сложна и многопластова.Руският характер издържа на натиск в името на нац.интерес. Затова те ще си приберат всичко, каквото им трябва а дядо Байдън, кака Урсула никой не ги брои за пет пари.

246

Анонимен

преди 2 години

Казал нещо другаря Радев - тръц, пръц и замириса

245

toti

преди 2 години

Ама що бе алооо...признахме Македония ,Албания, Косово и др...що да не са независими като искат Донец и Луганс.....нима да търпят робство в 21Век ли??

244

СМЕХ...

преди 2 години

ДОНЕЦК И ЛУГАНСК НЕ ЗНАМ ЧИЙ СА ......АМА "3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ" ПАК ИДВА ОТ РУМЪНИЯ --ЗАЕДНО С НАТО , ДИРЕКТНО ОТ КИЕВ---ЗА ВАРНА!!!!!

243

чапаев

преди 2 години

Докато напиша К а н а д а и ме заключват от коментари. Хора, там е ключът от целият цирк

242

Вики

преди 2 години

Кво ни донесе НАТО на България? Една голяма разруха, а като нямаш армия, мнението на президента да не ви учудва ...Той ще каже ние сме страна членка на ЕС и НАТО и заемане единна позиция =мнение нямаме собствено....

241

Не се безпокойте!

преди 2 години

Крепостните въздухари още не са разбрали че са въздухари. Това ще разберат едва след космическата атака на Пентагона. И тогава на никой нормален човек няма да му е жал за мужиците, 90 % от които гласуват за джуджетата. Предстоят зловещи времена за Човечеството, но в крайна сметка тираните ще изчезнат завинаги. А жалките русо.роби нека слагат минуси, но нищо не зависи от тези пи.теци...

240

леле ,лелеее ..

преди 2 години

Представяте ли си , ако Баце знаеше е-нглийски ?Завалията , единствен из кулоарите на ЕС се разкарваше с няколко преводачи ... Не е ли ''гордост'' българска ?