39

wow

преди 2 години

Абе тоя побъркан БАН-джия кога ще му давате сцена за изява...Цялата държава слуша някакъв НЕНОРМАЛНИК!!!

38

хммм

преди 2 години

Абе клоу н какво като ти пише на заплатата че си ваксиниран, много ли си горд? Няма ли нещо друго на този свят с което да се похвалиш? То заради такива като теб е кампанията такава да си мислите че сте нещо повече, даже и ваксината ви се казва Модерна майтапа да е пълен. Само ще те уведомя ако си проспал последния месец че в целия свят започват да свалят разликите, защото ваксините нямат нужния ефект. Някои от ваксините спряха дори да ги произвеждат, акциите им спаднаха само за седмица с 300%.

37

wow

преди 2 години

До Анонимен: И ти си част от всички изброени, ***!!! И всички виждат как "УСПЕЛИТЕ" не са кой знае колко напред в борбата.

36

Анонимен

преди 2 години

не си мислете че нещо планирано 10, 15 години, ще го приключат за 2. Както си ни го казаха и казват в очите , очаква ни много по смъртоносен вирус. Готов е вируса, и най-вероятно есента ще го пръснат върху всички ни . Като биковете на коридата, първо ги омаломощават да им изтече кръвчицата и после с един удар ги трупясват. Това ще направят и с нас ако им позволим, а като гледам никой не е тръгнал да ги спира тъй че, гответе се , страшното тепърва идва

35

до 37

преди 2 години

Ще останеш без пари, естествено, като единственото, което можеш, е да миеш чинии, да сервираш и да въртиш геврека на баничарката. Такива останахте без пари и неваксинирани. Нормално е- това е целта. Малко да се поизчисти светът от вас, че сте ненужни. Без работа сте, значи сте ненужни никому, не мислиш ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще има. На Гай Баньос винаги му трябва време да додрапа до успелите. Нормално е за най-простата и неквалифицирана нация в ЕС, съставена предимно от берачи на малини, склададжии, шофьори и кофражисти да е опашкар по всичко, вкл. ваксинация и справяне с пандемии. Пляскайте минусите колкото си щете- ясни сте. Във фиша със заплатата на всекиго ясно пише дали е ваксиниран или не. Обсъждайте там с другите бедняци склададжии как няма да се ваксинирате и си мизерствайте заедно.

33

хммм

преди 2 години

Ще има ще има. Смрадта от здравната каса отсегапотрива ръце. Едни превърнаха здравето на хората в бизнес, други в начин за контрол. Най ощетени са овцете които доброволно си вдигнаха ръкавите за да са "актуални" и да получат предимство пред онези които решиха да мислят сами. Тепърва ще остаряват обаче и ще носят предимството си към онзи свят.

32

НеРазбрал

преди 2 години

Какви *** да връзвам, като с набедената пандемия, останахме и без пари, и без ***? Не ги ли дадоха тези 28 милиарда, че да престанете да лъжете хората с тези ваксини и нищо не струващи съртификати ? Ще има ли съд за виновниците, създали изкуствено пандемията?

31

Чичо

преди 2 години

Вместо да се разхлабват мерките, трябва да ги затегнат! И най-накрая да направят ваксинацията задължителна!

30

АНОНИМЕН

преди 2 години

На всички ни стана ясно за какво ни се разиграваше цирка с COVID-19 две години. Резултатите са налице. Пак ние плащаме сметката на няколко гада. Да ни е за урок!

29

Червен Картон

преди 2 години

Прехвърлящите топката няма да се опростят греховете ви че заразихте близки и непознати след като развихте антитела впоследствие от убождането. Вие сте убиици.

28

До Витанов

преди 2 години

Ти няма какво да връзваш, защото си ги свалил отдавна !

27

Анонимен

преди 2 години

Ще има бой

26

анонимен

преди 2 години

Аз съм неваксиниран , но най-голямото ми желание е , това което казваха световно известни вирусолози за ваксините и ваксинираните да е една голяма грешка. Дай боже!!!. Както всеки от вас , така и аз имам много роднини и добри приятели , които се довериха на науката. Самия аз съм на доста години , но не взимам даже аспирин , камо ли нещо по-силно и добре се справям.

25

Хорейшо

преди 2 години

Ще го кажа още веднъж. ВСЕКИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО СТАТИСИКАТА КАЗВА 10 ПРОЦЕНТА СМЪРТНИ ВАКСИНИРАНИ. ТОВА ОЗНАЧАВА ПЪРВО ЕДНИ 90% ПРОЦЕНТА ЕФЕКТИВНОСТ-ТОЕСТ НИКАКВА.ВТОРО. СЪПОСТАВЯТ Я С НЕВАКСИНИРАНИ. АБСОЛЮТНА ИЗМАМА.НЯМА НИЩО ОБЩО СЛЕД КАТО 10% ПРОЦЕНТА ДАВА СМЪРТНОСТ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ.СЪД И ЗАТВОР. ИСКАМ ЗАЩИТА ОТ УБИИЦИТЕ

24

Анонимен

преди 2 години

Какво иска, Витанов? Професор е, вече се прицелва за друга титла от БАН. Или иска известност за да се кандидатира за президент?

23

До 27

преди 2 години

Виновна е мед.мафията. сляп ли си, или наведен

22

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли съд и затвор за антиваксърите, за неспазващите мерките и отричащите вируса, които са виновни изцяло за 35 000 жертви в България и още толкоз, които са починали от последствията на инфекцията и се виждат като свръхсмъртност, следваща вълните на заразата?!!

21

Бay

преди 2 години

До До Бау 3 пъти ме баннаха и трият редовно. :D

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 "Падни ми се и ти в казармата и ще те видим колко си грамотен. Пълнителя не можеш да си напълниш." Щом жена ми можа да се научи как да си пълни пълнителя, а тя хич не се интересува от технически неща, значи всеки с трети клас може, а ме съмнява, че и без трети клас може, като се има предвид, че в поделението имах от братята, които също се научиха, нищо, че не можеха да си напишат имената.