37

Анонимен

преди 2 години

Държавата Русия е измислена от волжките българи. Руската писменост е измислена от български монаси. Русия е грешка на историята

36

Анонимен

преди 2 години

"Само дето едно време е било Киевска Рус, а не Руски Киев"________________________ Така е, защото по това време е имало и Новгородска Рус и Владимирска Рус. Киев е избран за главен град от настойника на Княз Игор Вешчий Олег, който премества невръстния син на Рюрик далеч на юг от Старая Руса, поради по-благоприятния климат и близостта до Константинопол.

35

до сс

преди 2 години

има разлика(юридически) между османската империя и Турция,така че няма за какво да се притесняваме ,нали !?

34

Анонимен

преди 2 години

Как се получава така, че когато Путин говори, разбирам какво казва, дори и да не съм съгласен. Когато западен лидер говори, обикновенно оставам с усещането, че живеят на друга планета.Кому е нужна суверенна Украйна, която е окупирана от елити, използващи неонацизъм за създаване на конфликти вътре в границите си, изнудване на ЕС и заплашващи съседите си.Щом не успя да помири различните групи в границите си, Украйна загуби правото на суверенитет. Всъщност тя го продаде още на майдана.

33

До Психолога продълж

преди 2 години

Никога, преди Ленин да даде Донецко-Криворожката република на Украйна, хората там не са се считали или самоопределяли като "Украинци". Масово хората са се самоопределяли или като потомци на немците или като потомци на руснаците.

32

Анонимен

преди 2 години

"Пак ще *** руски комисари като дарва за огрев"_______________________________ Недоумок чубатьiй, днес комисарите са в Брюксел и не са руски.

31

До Психолога

преди 2 години

Ами хубаво е преди да говориш да провериш историята. В Харков още 1918та година е създадена Донецко-Криворожка република със столица Харков и включваща Кривой Рог, Днипро и Луганск. Всъщност тези земи се отцепват защото хората там имат връзка със немците, които реално създават Донецк и са основоположници на индустриализацията на целия регион, заради което гореспоменатите отказват да се бият на страната на "Украинците" 1918та. По-късно Ленин разформирова републиката и я зачислява към "Украйна".

30

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Агресорите винаги оправдават своите пъклени действия. Както Хитлер в Судетска област,град Данциг(Гданск)в северна Полша. Тогава бяха етнически германци,а сега етнически руснаци.

29

Анонимен

преди 2 години

До сс а так ти се вижда Одрин в България, защото Одрин си беше в България?

28

сс

преди 2 години

До русофилите, как ви се вижда , Османската империя в реални граници. това което иска Русия, утре може да го поиска Ердоган

27

Алекс

преди 2 години

Хохлите са рядко привилигеровани.Получиха държава без да се бият.Получиха и голям бонус-Крим.Обаче се оказаха толкова кухи,че успяха да загубят това,което им беше поднесено на тепсия.

26

Да

преди 2 години

Важното е че най после народа на Донбас ще заживее в мир без обстрел и убииства от Украйна. А на Украйна мога да кажа,Каквото сам си направиш и господ не може да ти помогне.

25

Факт

преди 2 години

Путин снощи призова режима в Киев който е превзел власта да се спре ....

24

интерес и фес

преди 2 години

А Кирче и Мето са македонци и са написали "славянска" азбука,според джуджето...

23

Анонимен

преди 2 години

Украйна е Русия,а Северна Македония не е България,а Сърбия,ти да видиш....

22

Венелин

преди 2 години

Украйна е измислен от Ленин, а Северна македония от Сталин.

21

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа като се отделят, и те не знаят защо го искат.

20

куку

преди 2 години

Погледнете в машината на времето наречена История. Бъдещето на тази територия след двадесет години се казва територията Преднистровие. Превзета по същата държава по същия сценарии.

19

Анонимен

преди 2 години

Само дето едно време е било Киевска Рус, а не Руски Киев. Украйна и Полша са създали руснаците

18

Анонимен

преди 2 години

Казвайки дипломатът, извиквате интерес и респект, но цитирайки словоизлиянията му, предизвиквате убеждението на българина за настъпилата трагедия в експертизата на нашия дипломатически корпус.