29

до мдаммм

преди 2 години

Напротив, в голяма заблуда си, поставям си противогрипна ваксина. Само че с тази ваксина никого не съм заразила, нито съм чула някой да е умрял от нея. За разлика от експерименталните течности против ковид, наречени за благозвучие ваксини. Лично познавам хора, които умряха или се разболяха тежко след поставени такива. А това с кошарите в планината е подходящ вариант за зомбитата, като теб, които не могат да съберат 2 и 2.

28

мдаммм

преди 2 години

До ЛогикаТочно така , всички с ваксини са умрели, прав си, не бива да се слагат ваксинини никога, даже трябва да се забрани слагането им, рекламата и думата ваксина. И най-вече всички амеби като теб да бъдат събрани в една кошара далеч в планината.

27

Логика

преди 2 години

На 63г. съм с придружаващо хронично дихателно заболяване. Изкарах ковид преди 1г. и 3м. и оздравях без да влизам в болница. Оттогава не съм се разболявала без да спазвам особени предпазни мерки. Питам, защо да си поставя ваксина ?! За да умра ли ?!

26

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

НИКАКВО ВАКСИНИРАНЕ, БАВНО ТРЪГНЕТЕ КЪМ ГРО....

25

r3v0lv3r

преди 2 години

Да, истината светна, само определени хора не искат да я приемат. Сърбия 15к смъртни случаи, Българиа 36к и после говерете, че ваксините не действали. Предполагам, че и Сърбия има много по-добро здравеопазване :D

24

ОВЛАДЯН К19?

преди 2 години

РАДВАМЕ СЕ НА 5000 ЗАБОЛЕЛИ И 150 ПОЧИНАЛИ? СИТУАЦИЯТА Е МНОГО ЛОША СИТУЯЦИЯ! ДЕЕБИ ЛСКА.

23

Факт

преди 2 години

143 починали, 130 неваксинирани и 13 ваксинирани. Починал е и един неваксиниран млад човек под 30 години.

22

Лъжи

преди 2 години

И как изчислиха, че точно на 21март ще махнат сертификата, като пак има и ще има покачване броя на заразени и умрели? Всичко е политическа игра, , с ваксините си постигнаха финансовите цели, със сертификата си измиха ръцете пред Европа, а хората умират в болниците заради немарливо отношение. Да се свършва с това лицемерие и да ни оставят на спокойствие.

21

Анонимен

преди 2 години

А китайците дали спряха да ядат прилепи?

20

Анонимен

преди 2 години

От 145 починали само 12 са ваксинирани. Избор са си направили. Смятали са се за недосегаеми.

19

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

срам за вторниците, вече ще плашите само гаргите."Центъра за Контрол на Болестите в САЩ отказва да Публикува Статистиката си за КОВИД Ваксините, защото цитирам "щяла да бъде погрешно интепретирана от АнтиВаксърите" - защо ли, щото Когато Числата Говорям и Боговете Мълчат, а Числата Говорят, че Ваксините Убиват, че Ваксините НеПазят, че Имаме най-голямата Измама и Геноцид в Човешката История!" -- Само това е плашещо

18

Анонимен

преди 2 години

Коментарите станаха много виолетови, отказвам да чета. Вече само ще пиша. Чукча е писател, чукча не е читател

17

Анонимен

преди 2 години

Браво народе! От глупост ще умреш, но няма да се предадеш... да се ваксинираш...

16

АНТИ

преди 2 години

Още ли вервате ваксари ?? Не от ковид , а от страх ЧЕ умрете !!!

15

Търчим за ваксина

преди 2 години

Пак много починали, събирани три дни. А от какво са починали починалите? Не е от настинката. Защо има болни и умрели "ваксинирани"? Нали нямаше да умрат, като се "ваксинират"? Какви са тия "ваксини"? Разтуряй цирка.

14

Анонимен

преди 2 години

Затвор за ковидмафията! Има списък.

13

Анонимен

преди 2 години

Сега малко война,после пак малко вирус и така все се харчи за каквото искат.Бизнес !

12

Анонимен

преди 2 години

При 50 хил. теста щяхме да имаме 7 - 8 хил. заразени. Ако ги премахнем няма да има изобщо заразени.

11

Корона чироз

преди 2 години

До кога ще се водят 200 хиляди активно болни, това значи през последните 10 да е имало по 20 хиляди заразени, нон сенс. Няма такъв цирк вече

10

Анонимен

преди 2 години

Джоне, имаш недъгаво тяло и затуй не вярваш да издаяниш до 65! Аз съм на 62 и съм млад и активен във всяко отношение! Не ме отписвай! Смятам да стигна 90 в добър търговски вид и вероятно да се гътнеш преди мен!