112

Аз

преди 2 години

Гонят го някакви комплекси, според фройд и компания.

111

Анонимен

преди 2 години

Ех Радев, Радев, откъде го намери този кон, да заложиш на него? Ами то си е баш магаре - нашенско, инатливо, горделиво, глупаво, дето винаги в центъра на събитието ще си покаже магарията.. И като капак - рекламно лице на Харвард...

110

Анонимен

преди 2 години

Простотии колкото искаш! И аматьорщина!

109

Анонимен

преди 2 години

Аз мислех че ще разбера защо го е изрязъл, а се оказва че авторът пита читателите. Ами, не знам защо го е изрязъл.

108

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е в много лоша ситуация, двете неща са куролирани... Харвард

107

Анонимен

преди 2 години

А българите мислят на 23-ти да изрежат този ПростоБоклук.

106

Анонимен

преди 2 години

Вива ла Руанда! Още малко да управляват ПП и ще ги стигнем.

105

Царят е гол

преди 2 години

Кирчо не е гол. Гола вода е.

104

ШПИОНСКИ ИГРИ..

преди 2 години

Англосаксонски шпионски игри... Руски шпионски игри...... А българите изплащат дълговете на Русия и САЩ............ Европо, къде си..??

103

абе, Петков

преди 2 години

ти PR нЕмаш ли....да те "светне", че не се прави така...

102

кръц кръц

преди 2 години

аз не знам как така може да реши, че ще премахва личност от такава среща :D Тва не е кръчмарска сбирка...

101

Анонимен

преди 2 години

Ааа, калинката се намери. Нарича се Пресцентър. Но такива калинки вече са навсякъде в управленито на държавните предприятия и агенции, къде изрязват, къде добавят и накрая ще си тръгнат от тук като щастливи милионери, ще се пръснат по света да разказват колко глупав е българинът (който гласува за тях).

100

РАДЕВ = ГЕНОЦИД..

преди 2 години

За 8 месеца управление - близо 40 000 българи бяха убити от АНТИВАКСЪР N:1-започнал още на 3.март.2020..Шипка

99

Анонимен

преди 2 години

Спешно се търси Калинка, която да поеме отговорност за гафа с изчегъртания премиер.

98

Анонимен

преди 2 години

Леле, голяма излагация и от ден на ден все по-голяма... Сега татко Радев скърца със зъби, но няма как да спре "гениалното" си отроче да се вихри и да покорява нови и нови върхове на некомпетентност и неадекватност.. Жалко само за високата цена на това представление, която всички вече плащаме ежедневно.

97

Анонимен

преди 2 години

До кога?Разрешхме да ни съсипват държавата!Разрешихме да ни ограбват ежедневно! ЗААЩО?ЗАЩОТО РАДЕВ ИМА АМБИЦИЯ ДА ПРИТЕЖАВА ЦЯЛАТА ВЛАСТ!КАКВО НАПРАВИ С ТАЗИ ВЛАСТ!СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!ДЪРЖАВЕН ИЗМЕННИК! СЕГА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЩЕ СЪСИПЯТ!ГЕШЕВ ПРЕЧИ НА ОЛИГАРХИЯ И ПРЕСТЪПНИЯ ДЪРЖАВЕН ИЗМЕННИК И НЕГОВАТА ШАЙСА ОТ ДС И РУСКА АГЕНТУРА!

96

КИРО ФОТОШОПА

преди 2 години

АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

95

Анонимен

преди 2 години

Дали ще вмъкнеш в една снимка подхвърлени пачки и кюлчета, или ще изхвърлиш съществуващи хора, когато не ти изнася - все от един дол дренки. Ами така се прави политика бе, ламери, бате Харвард ще ви научи на този и на още други фокуси.

94

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ СЪБИРАЙ КЛОУНИТЕ И ДИМ ДА ВИ НЯМА!ТИ ВДИГНИ ЮМРУК КАТО ПРЕДВОДИТЕЛ И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК !НАПЪЛНИ ПРЕЗИДЕНТСНВОТО С РУСКИ АГЕНТИ!БЕШЕ ПОСОЧЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ!ПОГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА! ДОВЕДЕ ТЕЗИ -ВАСИЛЕВ КРАДЕЦ ОТ СЪДРУЖНИЦИ ПОСТАВЕН ЗА ФИН.МИНИСТЪР А ПРЕСТЪПНИК ИЗТОЧВАЛ ДДС ШЕФ НА НАП!ГЕШЕВ СЪС СЪДЕБНА ЗАПОВЕД НАМЕРИ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ И СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ ЗА СЪГЛАСУВАНЕ ОТ ТВОЙ СЪВЕТНИК,ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПОСТАНОВЕНИ!ЧЕРЕПА ТЕ НАРИЧА ФИГУРАНТ!ФАЛШИФИЦИРАХТЕ ИЗБОРИТЕ! КУПИХТЕ МЕДИЙТЕ!

93

простия киро

преди 2 години

Скандалът ескалира: В Скопие хулят Петков заради изсечения Ковачевски, ето как оправдаха за гафа от МСМедиите в РСМ коментират, че новите ветрове на приятелство, които правителството анонсира, са издухали премиера от снимката с българския му колега ...............Киро , махай се....ще ни закопаеш съвсем......