50

ЛАПА ПАри

преди 2 години

ИТ блогъра вече *** пари за милиони. Само с глупости. Паспопртите си имат чипове с данни вече за какъв зор ще прави проект лична карта в смартфон за да крадее пари държавни

49

Анонимен

преди 2 години

До БСТа това е топ дестинация за българите. Те там ходеха даже в най-тежката Ковид вълна.

48

Бх

преди 2 години

Ама много си обичаме да ни е гадно, да си губим времето с некви неучтиви селянки по разни гишета и да им се молим да си свършат работата... Тяхната работа, не нашата. С дигитализация и малко ограмотяване може да се премахнат 80% от глупостите в администрацията. На едно место в южното полукълбо ЛК са дигитални от 3 години, но администрацията е вързана от преди 15. Издаване на документи, подновяване на книжки, рег на кола, застраховка - всичко онлайн и за 15 минути. Само за стари коли има преглед.

47

QR код на челото

преди 2 години

Това се очертава чипове, инжекции сертификати и татуировки на хората на челата да си носят QR кодовете. Може и уши да дупчат и да режат.

46

Емигрантка

преди 2 години

При тази масова неграмотност в България и по държавните учреждения ще стане наистина весело с тази дигитализация. По света отдавна лични карти, шофьорски книжки и други подобни са електронни. Те едно свястно приложение с QR код не можа да измислят по време на Ковид за контактно проследяване и ваксинационен унигициран сертификат за Европа, та ше видим каква ще я натворят.

45

Ами старите и бедни

преди 2 години

Какво ще правят старите бедни пенсионери? Нямат пари за смартфони недовиждат треперят им ръцете особено ако са болни от паркинсон? Ами инвалидите без ръце и хората без зрение слепите как ще ползуват смартфони с мобилни апове? А пенсионерите как да плащат скъпарския мобилен интернет на мобилниците?

44

Започва се ЧИПИРАНЕ

преди 2 години

В телефона после в чип под кожата с инжекция финалният стадий ще бъде чипове в мозъците на хората така направени че да не се вадят

43

Анонимен

преди 2 години

Да за това естонците са толкова загубени, че с чиповете на личните им карти могат да ги ползват къде ли не вместо навсякъде да ходят с папки по опашки. За това и естонци продадоха скайп две години след създаването си на ибей за над 2.5 милиарда, щото са загубени.

42

Ваня

преди 2 години

Никакви технологии в България! Народа каза НЕ!

41

До 54

преди 2 години

За 100лв се взимат поне 20 лични карти.

40

Геша

преди 2 години

Българите не сме глупави. Ние винаги ще бъдем против технологиите и развитието. Първата крачка е да се забранят училищата и университетите, които пропагандират технологии. България не се е построила от висшисти. На човек му е достатъчен 4-и клас за да си гледа работата.

39

До 50

преди 2 години

Гълъбче, ами то и сега ти ги имат с всяко влизане в нета. Преди можеше да платиш на някоя леля обикновено работеща в паспортното стотина лева и срещу дадено име да предостави пълна информация за търсеното лице.

38

БС

преди 2 години

Рано или късно, това ще стане, има го вече на други места по света. А на мрънкалниците тук ще им предложа Занзибар, там сигурно ще се въведе доста по-късно.

37

Мая

преди 2 години

Исками да живеим спокойно като при соца. Да има работа и заводи и да правим консерви, тел и мотики за хората от народа. Само така ще се опрайме а не с американски телефони и измислици

36

До 50

преди 2 години

Какво точно смяташ, че може да се направи с данните от личната ти карта?

35

Анонимен

преди 2 години

Кой плаща с какви пари за тези политики, и от кого е решено въобще. Диктат на световното правителство за депопулация.

34

12345

преди 2 години

Никой не Ви кара да си ползвате телефона.Всеки сам си преценя.

33

Мая

преди 2 години

Народа не ще сертификатииии. Искаме пъри като запада или вън Балгария от ЕС и от Америка! Народе сабоди сеееее

32

До 42

преди 2 години

ЦРУ отдавна могат да следят който си поискат телефон. А и не само те. Припомням ти за софтуера "Пегасус". А колко още има, за които не знаеш.

31

Анонимен

преди 2 години

Няма ли скоро и министър на концлагерите. Гледам натам сме тръгнали. Или този е отговорен и за това.