24

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБългарите са водили непрекъсната борба за освобождението си от османците(казвам "османците", защото тогава не е имало обособена нация - турци, а едно мултиобщество, турската нация се формира по-късно). Битките де факто са били между Австрийската империя и Англия , също и между Русия и Англия, заради което много страда и населението на Балканите, а до нападението на османците - около XVI век, Балканите са били 98% славянски народи - българи около 80%, сърби, руснаци и малко унгарци.

23

Всеки знае

преди 2 години

Турците са имали информация от жената на руския шпионин Любен Каравелов, Наталия сръбкинята, която дава архива на БРЦК на сърбете, а те на османците

22

Гордея се Българин

преди 2 години

Българите нямат гроб, за тях разказва Балкана нощем на пълнолуние и гора зашуми и вятър повее!

21

Анонимен

преди 2 години

Турците са имали информация за всичко ,не защото те са били добри в шпионирането. А защото в България винаги е имало предатели. Всичките ни царе и канове са убити с предателство. Дори сега, всичките ни политици са предатели. Едните искат да дадат България на Русия , а другите я подаряват на САЩ. Скоро няма да съществуваме. Но вече не ми дреме. Виждам само празни погледи в очите на всички.

20

Да

преди 2 години

Комунистите са изнасилили българската история за да крадат

19

Анонимен

преди 2 години

Формирането на революционната организация на Левски днес може да се сравни с Талибаните или Терористична Организация , за това и Левски бил обесен. Тоест Левски не е обесен защото е бил българин или ако щете че е изповядвал друга Религия , категорично НЕ , а просто се занимавал по това време с неща вредни за една Държава в нали дни (тогава във вреда за Османска Империя).

18

Анонимен

преди 2 години

Апостола,апостола...А народа няма вяра в нищо след реформите и демокрацията.Нали това искаше Левски-капитализъм и република.Е ,осъществи се,и какво?Мафия навсякъде,турците отново беснеят навсякъде.

17

Туркия ке падне

преди 2 години

Дуцента да го плякат усманци...

16

Мнение

преди 2 години

И тогаз е имало Бау,Професора,Германец,IT специалист,поп Кръстю и другите му анонимни прякори!Предатели!

15

Анонимен

преди 2 години

История на България няма нищо общо с реалността по тези Земи.

14

Анонимен

преди 2 години

За наше голямо Съжаление у нас само Материали пълни с Манипулация и Дезинформация. В Училище по История нищо конкретно. Децата в Училище имат пълното да узнаят какво се е случило по същество още от Византия до наши дни. Насилственото Християнизиране на Българския Народ през 866 г. е Факт а не Дезинформация у нас обаче просто умишлено няма Информация. До Апостола или Левски: просто Криминално проявен в наши дни , у нас обаче се описва като революционер , незнайно защо?

13

Анонимен

преди 2 години

Турчин значи девшерме данък.Най жестокото в историята на човечеството .

12

Анонимен

преди 2 години

Предали са го такива като просто Киро, чуждопоклонници, чиито наведена глава сабя не я сече!

11

до 3

преди 2 години

До Анонимен///няма такъв академик

10

Човек за реализации

преди 2 години

Човек , за да спре да бъди вреден , значи хора трябва да му уредят живота и на човека да му е добре, тогава няма да бъди вреден ! Става въпрос за мен !

9

Анонимен

преди 2 години

Всичките ни патрЕоти освен да повтарят Ботев и Левски друго име знаят ли? Ще кажеш, че България е на 150 години....

8

Анонимен

преди 2 години

Единствения Апостол е Генерал Бойко Борисов!

7

Човек за реализации

преди 2 години

Човек за да спре да бъди вреден, значи трябва хора да му уредят живота и да му е добре и на него , тогава няма да бъди вреден ! Това се отнася за мен, а аз се отличавам от масата !

6

Петров

преди 2 години

Защо не се пише за изкуственото чене на освободителя Джордж Вашингтон, което било направено от извадени зъби на негови роби?

5

Анонимен

преди 2 години

Защо вече не се пише за освободителя Георги Димитров? 45 години беше във всеки един учебник.