35

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред Апостола! Ако можеш ни прости, че републиката ни нито е чиста, нито е свята. Имаме си и цар, че доскоро ни газеше и неговия пъдар. Последният ни граби повече и от турските разбойници. Апостоле, прости ни!

34

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Васил Кунчев освен за убийството на прислужника е осъден още и за убийството на дякон Паисий - заповядано от Васил Кунчев и изпълнено от сръбският бандит Димитър Общи

33

Анонимен

преди 2 години

Винаги ще се отвращавам от турци .Те са насилници ,терористи и примитивни необразовани същества .

32

Анонимен

преди 2 години

Девшерме данък за всички турци.Поклон пред Левски

31

Василев

преди 2 години

Активните членове в тайните революционни комитети са били интелектуалци,даскали,духовници, и предприемачи, хора които са живеели добре в Османската империя!Следователно селяни прости революция и реформа не може да се прави от селяни прости заспали!Това важи с пълна сила днес, не може да се модернизира и да се правят реформи със заспали селяни прости, първо трябва да са духовно извисени, второ да имат нещо в главите, трето да са постигнали нещо в професионалния си път!Агент Рейчъл Бернадет!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Голямо прекланяне правите на главето, само че не пред паметта на Левски, а пред господарите си и то за пари. Вие така наречените "медии" и останалите така наречени българи от парламента не сте нищо повече от една измeт. Така наречената пандемия има и добра страна - показа кой кой е всъщност и свали всичките ви маски. Разбрахме две неща: 1. медиите не са медии, а инструменти за пропаганда на лъжи.2.Правителствата са просто едни филиали на на сатанински секти, без значение от коя партия са.

29

Анонимен

преди 2 години

Поклон!

28

Василев

преди 2 години

И още нещо , което се крие умишлено от българския народ!Когато османската империя превзема сегашните български територии с българско етническо население е нямало българска държава, имало е четири братя и братчеди, които са откъснали по едно парче земя и са си направили собствено феодално владение!Следователно величието на Левски е още по-значимо, защото той на практика се опитва да възроди и възкреси една мъртва държава с едни ментално мъртви души!Животът е жесток селяни прости!Агент Дийн!ЦРУ!!

27

Анонимен

преди 2 години

Предполагам повечето разбират напълно, че народ като нашия - не заслужава Левски. Присъствието на този гигант в нашата история е някакво недоразумение.

26

Рамзан Кадиров

преди 2 години

До 33 "Онова" е било човешко същество, ама това е нямало особено значение за крадецът Васил Кунчев, който по това време не се е занимавал с никаква "Революция", а с обикновен рекет, грабежи и убийства.

25

Анонимен

преди 2 години

Левски е осъден и обесен от турците не заради революционната си дейност а заради убийството на 14 годишно дете,което много малко хора са запознати с този факт...но важното е че е герой!!

24

Анонимен

преди 2 години

Според Хайтов, тези две заптиета, които са охранявали Левски до София, дори не са носили "барут" в себе си, демек не са имали патрони.

23

пияница мистик

преди 2 години

Всъщност така и не разбрах за какво се е борил Васил Кунчев? Организирал някакви комитети, борил се срещу турците за някаква имагинерна "свобода". Е хубуу, освободили сме се най-накрая. Ама като гледам сега какво е интелектуалното ниво на 80 процентовия ни народ, както и политиците дето ни управляват не ми се струва да се е справил много добре със задачата си за "Чиста и свята Република" :)))

22

Василев

преди 2 години

В състава от съда който е издал смъртната присъда е имало български чорбаджия изучен и лоялен на Високата порта!А посланика , който е искал духовното унищожаване на Левски, идеята за всенародно въстание, което да се опира само на българския народ и сили е Граф Игнатиев!През цялото време турците са били по петите на Левски и са имали информатори , които са членували в тайните български комитети, турската тайна полиция е била много силна!Българите още не са се събудили от османското иго!Фийл!ЦРУ

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде! Наздраве за всички хъшиве, хайдути и воеводи!

20

Анонимен

преди 2 години

До 25 - Казано е, не не можеш да направиш омлет, без да счупиш няколко яйца! Левски се е борил срещу опресиращата чорбаджийско-капиталистическа класа, а момчето е било жертва на комерсиализма и меркянтилният манталитет, борейки се с живота си, да пази имуществото на чорбаджията, негояият поробител. Малко известен факт е, че родителите прощават на Левски, но не и злата османска власт!!!

19

Анонимен

преди 2 години

И на днешната дата ли ще се изяждате бе. Достатъчна е само една дума. - ПОКЛОН."Кажи ти моите и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно.Е, поправитхе ли се? Или нищо не научихте от този светец.

18

Анонимен

преди 2 години

До 20 Е що мa? Тя даскалката хитра ибдобра - да не нещо детето да са разтрой сега...

17

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Много празни приказки и алабализми, ама изобщо не се споменава, че Левски е обесен заради убийството на 16 годишно момче, което случайно е било свидетел как "Апостолът на Свободата" е тарашил къща за пари...

16

братушките

преди 2 години

Само те го погубиха като опасен съперник!