364

Анонимен

преди 2 години

Само да сте ни домъкнали турци! Турци не искаме! Не ни е страх от руснаци или украинци, а от турци! Ако ще вкарвате турци, не влизайте в България изобщо!

363

Mopcku_

преди 2 години

Добре бе, може ли герберолизунделските *** да си вземат поне ден почивка? Притеснявам се за тия изстрадали и работещи за трохи хорица. Троловете на ГЕРБ са толкова много, че спокойно могат вече да си направят синдикат, който да ги брани от злата им мащеха ПиАр Севи и поне да започнат да получават почивен ден. Ясно, че се плаща на черно с окрадени от държавата пари и нема осигуроивки, но поне почивен ден дебааа

362

Краварски аскер

преди 2 години

НЯМА ДА ПУСНЕМ У НАС! То и без това краят на правителството на Кирчо PROVIOTIC Чехов се вижда, а тоя анонс само ускорява процеса. С края им идва и краят на предателски управления. Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

361

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Наnaлмъ за САЩ! Наnaлмъ за Англия! Наnaмъ за Израел!Наnaлмъ за Германия! Смъртъ за изнасилвачите на Български,Китайски,Руски и Виетнамски Деца! Смъртъ за ЕВРЕЙСКИЯТ ФАШИЗЪМ !

360

Анонимен

преди 2 години

Сега ще храните чужда армия , да не си мислите че американците ще плащат !

359

Pich

преди 2 години

Пич ти си анонимен!

358

РУСОФИЛ

преди 2 години

Никой не може да спре ВЕЛИКА РУСИЯ.Сърбия също на Балкана.

357

Анонимен

преди 2 години

Ако това стане какво правим с военния министър. Той има съвсем друго виждане и намерения относно чужди военни формирования. Иска да са под наше командване и то при т.н. дефицити във въоръжението на българската армия. Явно путинския другар Янев е време да си ходи защото няма работа в една натовска армия.

356

Анонимен

преди 2 години

Дааа Съпротивата е като в оня сериал за Рене и оная с големите бом...би хахахаха

355

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно много ме е жал за мечкарите- всеки ги рита по муцуната и го е гнус от тях, вече се питам защо ли е така? Сигурно е заради ниската лична хигиена на руснаците- понамирисват на мечка горките

354

Анонимен

преди 2 години

Хахаха супер готин ден за българската демокрация, аааа ПРЕЗИДЕНТА верно се оказа натовски генерал! Добре дошли братя американци!

353

Анонимен

преди 2 години

Добра са дошли. Русия отново се облизва да граби Източна Европа, само Америка е реалната спирачка това да не се повтаря.

352

Анонимен

преди 2 години

Вън русофилите от България, мръсни продажници!

351

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина. Повече САЩ, повече независима и силна България.

350

Анонимен

преди 2 години

Малиййй сега путин ша ни намрази и Бг шъ са счупи!

349

Електра

преди 2 години

защо Крадеф и военния му *** за министър, ни лъгаха, че НАТО и Хамрекански войски няма, да стъпят у нас. Импексовите БСПеерасти как приемат тоя факт...

348

Анонимен

преди 2 години

Обратно вън, окупатори подмолни! Прибирайте си и протежетата Радев, Янев и простото Киро.! Докарахте ни само разруха и предателства, инфлации и убийствени ваксинации. Българите и България не са ви роби, че да си разигравате мръсните войни и номера краварски тук!

347

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега окончотелно кой се разпорежда тук и защо спуснаха с парашут простите кировци????

346

Срам

преди 2 години

Какво правим с генералите-продажници? Няма армия. но генерали бол - Радев, Янев, джобният Атанасов, Борисов и мн. др. битка невидели, но заплати и пенсии получавали и получават!

345

Доктор Хук

преди 2 години

Краварите вън,през 16 век са изгонили най-големите престъпници,мошенници,крадци и меки китки от Европа, в гените им това всичко е заложено.Опитаха се да се модифицират с кръв от Африка, но нестана няма промяна ,и в задните части са крадци.Не могат да преживеят,че в Русия има не една а две таблици на Менделеев със сурувини и ресурс.на всякаде в света крадът но в Сибир няма да ги огрее. Не съм русофил, Българофил .ВЪН ТАЗИ ПАСМИНА ОТ БГ