23

Анонимен

преди 2 години

Американците така и не разбраха кои са границите на Украйна. Ако трябва да бъдем тапълно искрени, Русия има войски по границата с Новорусия, а не по Украинската граница. По нашите новини разбира се не се споменава нищо за новосформираните Луганска и Донецка Републики. Обществена тайна за четящия НАТОвски новини е че двете области обявиха независимост от Украйна още 2014та година.

22

Ямболия

преди 2 години

И АМЕРИКА и Русия,а и другите държави с ядрено оръжие знаят,че при ядрена война,няма победител. Всичко друго е раздрънкване на оръжие и панаири от двете страни на барикадите. Разумът ще надделее.

21

аз

преди 2 години

Вчера се изтегляха, днес отново нападат. Много лоши са тия руснаци, не слядват плана на Американците!

20

Анонимен

преди 2 години

Русия си е у дома.

19

Анонимен

преди 2 години

До НЕМА ЛАБАВО!Не тразбра ли, че 40 спътника за сателитен интернет на Мъск, май са дали фира? Не чули как изпищяха от Космическата мощ, когато джуджето успешно изпробва оръжие за унищожаване на спътници? Май Космическата мощ ползва руски ракетни двигатели в своите ракети и руски ракети за извеждане на хора до международната космическа станция от години, щото програмата със совалките се спихна.

18

Путин

преди 2 години

Чекайте да мине олимпиадата само на краварчета ке ми станете или кравайчета хи хи хи

17

Анонимен

преди 2 години

Таман си викам,ще се размине днес без"нападение"на Украйна,ама нейсе!

16

Анонимен

преди 2 години

Пияндето - ПТУРС е създаден втората световна. Те танковете хич нямат защити от такива. А трябва да знаеш и как да го ползваш, а и да си трезвен и да не ти е мокро в гащите.

15

НЕМА ЛАБАВО!

преди 2 години

Войната е неизбежна, защото джуджето няма реална представа за космическата мощ на Пентагона. А и истинска свобода и демокрация не може да има в света, докато не изгори Кремъл. Ще бъде, каквото е писано на Небето. Така, че всяко зло за добро.

14

Анонимен

преди 2 години

Могат, разполагат!

13

Анонимен

преди 2 години

Цък цък цък, капе всяко левче.

12

пияница мистик

преди 2 години

САЩ въоръжи Украйна с американски оръжия и сега джуджето убиец трепери от страх. Иска му се да нападне, ама знае че ще понесе огромни жертви сред колхозниците си. Няма танк на този свят, който да устои на най-великото противотанково оръжие "Джавелин", а САЩ го даде в огромни количества на украинската армия. Гледайте клипове в Тубата какво прави това оръжие. Джудженцето се е разтреперило, ФАКТ!

11

Анонимен

преди 2 години

Абе гледам днес е 17 а нали уж още на 16 февруари Путин щеше да ги "напада"тия ,вярно бе той не беше уточнил само годината!

10

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че Северен поток трябва да бъде спрян, та Байдън и Борис Джонсън да помогнат на Европа с "еФтин"втечнен газ? Ами не случайно Англия напусна ЕС. И със САЩ и Австралия тайно направиха воен съюз. Няма да забравя 2014 какво каза за ЕС помощник държавния секретар на САЩ когато бе в Украйна: "*** the EU". Е, това е СОЛИДАРНОСТ евроатлантическа. А, аз нито съм русофил, нито русофоб. И се сещам за Косово.

9

Анонимен

преди 2 години

Че има ли кой да вярва на тия диваци руснаците :)

8

Анонимен

преди 2 години

Путин и руснаците в политиката са едни от най-големите лъжци в света... Путин има хиляди мъртви, руски войници на съвестта си убити в безсмислени войни. Отделно още хиляди украинци, чеченци и сирийци. Да се споменавам и опозиционерите, които е погубил. Хубавото сега е, че няма кураж да нападне Украйна.

7

Анонимен

преди 2 години

Тия на катаджии вече се обърнаха. Остава една тринога да сложат.

6

Анонимен

преди 2 години

Така се бях притеснил за Украйна,какво става днес ще я напада ме ли?

5

Анонимен

преди 2 години

Имперски интереси и от двете страни. Не си мислете, че ги интересува народът. Поредната криза, за замазване на очите, за да скачат цените в света.

4

Анонимен

преди 2 години

Комунист и истината.... две неща взаимно изключващисе . На кадрите онзи ден видяхме само 1 изтръпнал танк ... нищо повече .