26

Анонимен

преди 2 години

Ужасно замириса на изгорел плешив каскет!

25

Анонимен

преди 2 години

'' Пълни глупости '' ......................... нещо гузен ми звучиш ... май и ти си бъркал в кацата с меда и сега се облизваш гузно. Ако няма данни за престъпление има си начин прокуратурата да заяви това с решение, а не да създават митове около едни и същи имена вече 25 години.

24

Пълни глупости

преди 2 години

Прокуратурата била разполагала със същите данни, с които и Министър Председателят??? Самият Бойко Рашков твърди , че имал някакви данни, но щял да ги даде..."друг" път! Щом говори за някакви престъпления, значи Просто Киро би трябвало да има и данни за това! Явно има нещо повече като информация, нормално е да го питат! Привикването от Прокуратурата било "пиар" ход, а да ходуш с изрезки от вестници, слухове от Гугъл и "усещания", нормално ли е за Премиер?

23

Анонимен

преди 2 години

'' евтин театър '' ........................................ Ами напълно права е в случая ! Какъв е проблема прокуратурата да изиска всички материали от МВР, служби и така нататък ... тука има едно заиграване с поверителност, където определен кръг правоимащи използват (или не използват) информация както им е лично угодно ... а както Кирил Петков каза - обществото иска да знае има ли престъпление или не ... стига едни тайни пaпки се разнасяха по едни тайни коридори.

22

Анонимен

преди 2 години

Е поне разбрахме как събира "доказателства" тази ПростоПодлога - от вестниците и от Гугъл. Това ако не е евтин и доста жалък опит за пиар здраве му кажи. Добре, че го привикаха, иначе нямаше да разберем че ни го пляснаха тук с една торба с лъжи. Нямам идея как точно е завършил харвард с този интелект и умствен багаж като на ***(да ме извинят ако съм обидил май уните).

21

Анонимен

преди 2 години

Ами напълно права е в случая !

20

абе

преди 2 години

а ваденето на некакъв списък чрез Гугъл скъп театър ли е бе другарко ?

19

Анонимен

преди 2 години

На Ина баща й - Николай Лулчев беше прокурор и председател на Правната комисия на БКП в годините преди 89-та година. С настъпването на промените през 90-та година, му бяха повдигнали обвинения за това, че е превишавал с власт, повдигал е незаконни обвинения срещу хора, разрушил много семейства...но го оправдаха, защото беше в напреднала възраст! Влачеше се от старост, но не изпитваше никакви угризения.

18

Анонимен

преди 2 години

Ина Лулчева е един от придворните адвокати на ДС, от кантората защитавала Тодор Живков, Алексей Петров и други подобни.

17

Анонимен

преди 2 години

Ина е много добър юрист!

16

рефер

преди 2 години

Боцето няма как да се върне,щото мача го свириха вече и той излетя като балон от стадиона.С отбора на Герб е свършено!

15

Анонимен

преди 2 години

Лулчева е топ адвокат на мафията.

14

Анонимен

преди 2 години

Прах в очите на хората. Долнопробна халтура. А през това време хората умират от опорочено здравеопазване. И не се чува никакъв глас за очовечаването му. Цените се качиха до Марс...А убавците се правят на улави и се забавляват за наша сметка.

13

Кирето изгоре

преди 2 години

Не е излишно, направо да го прибират и в ареста за подаване на фалшива декларация.

12

Joko

преди 2 години

Лапалулчева, пред закона всичк са равни в т.ч. и Майната и неговата всеклецарка !

11

Анонимен

преди 2 години

Да , защото пък на Боко беше смислено. За наште безмислено а за всички други задължително.

10

Анонимен

преди 2 години

Лулчева беше адвокат на на соц. величия. Сега пак такива ги избира, защото плащат добре.

9

Анонимен

преди 2 години

Ина Лулчева може да е добър адвокат, но г-жа Йорданова и нейният шеф Хр. Иванов разчитат на грантове . Нулева експертиза!

8

анонимен

преди 2 години

Г-жо Лулчева,а списъците на Киро-ментата от гугъл тогава какво са? Фарс,евтин водевил или долнопробна постановка? Или от всичко по много? Ами така е като човекът(Киро) няма нито въображение,нито интелект.

7

Анонимен

преди 2 години

В един цирк играете, знаете си номерата. Спектакъла е много слаб обаче.