53

Мдаааа

преди 2 години

А в Киев кипи подготовка да посрещнат с хляб и сол руските освободители!!!

52

Кунтьо

преди 2 години

Крайно време е умопобъркания диктатор-олигарх Путнята да бъде затрит от лицето на Земята!

51

Анонимен

преди 2 години

До Пич Дали руснаците са "братушки" е въпрос на лична емоционална оценка. Но безспорният факт е, че без Руско-Турската война 1877-78 ние и до днес най-вероятно шяхме да сме турски вилает. Дали отцепването на голяма част от българските земи от Османската империя е "освобождение" - пак е въпрос на лична оценка. Явно за Вас този акт е нещо друго. Какво точно - мисля, че и Вие трудно ще формулирате / за което изразявам съчувствие/!

50

Анонимен

преди 2 години

Кажи нещо за Алцхаймера

49

Анонимен

преди 2 години

Ей пич ка не си добре ни с главата ни с пола

48

путин-хуйло

преди 2 години

След няколко видеа в които крайниците на путин трепереха , последният почти се скри от публични изяви , смушил се е в кремълския бункер и не е много наясно какво се случва. Има някакво много сериозно неврологично заболяване ,а пък в същото време иска да си замине грандиозно. Не му остава много време и става mъп и агресивен.

47

Анонимен

преди 2 години

До Пич Така си мислиш защото ти липсва обща култура и достатъчно интелект за да осмислиш реалностите.

46

Пич

преди 2 години

След толкова много години, след толкова много информация, и все още има много хора, които вярват, че руснаците са ни "братушки", че били ни освободили, и си мислят, че от Изток ще потекът реки от злато. Опитвам се да разбера гледната точка на подобни индивиди ... и не мога. това е духовна тъъпота, съчетана с тсен мироглед и тичпино сеелско упорство. Много необразовани, жаалки и комплексирани хора има по нашите земи. Жалко, много жалко.

45

Анонимен

преди 2 години

До Makedon Ако дойде ще ни освободи от американско робство. После ние ще ви освободим от антично робство

44

Пич

преди 2 години

"За последната година населението на ЕС и САЩ е обедняло с около 10%. В САЩ в големите градове вече се връщат градските банди, както през миналия век от филмите на Скорсезе."Да, да, много зле ситуацията "на Запад". Хората умират по улицити и живеят под мостовете :)) Разбирам да бяхме 65-та, да няма информация, границите да са затворени, и глуупавите хора да им промиват мозъците. Ама в 2022 ... наистина трябва да си изключително проост да говориш подобни глупости.

43

украинец

преди 2 години

аб е дишайте свободно в контейнерите

42

Анонимен

преди 2 години

План Байдена:1. Украина нападает на Донбасс.2. Россия нападает на Украину.

41

Всеки има право...

преди 2 години

...да твърди каквото му е угодно, но исторически факт е, че всички територии на изток по линията Харков-Одеса са били руски. Украйна е напълно изкуствена държава, създадена от Ленин, източните части са руски, западните колнят към Полша и някогашната Австро-Унгария, а в района на Киев е мешавица - никой не може да каже със сигурност какъв е...Лоша ситуация за украинците, оказаха се разменна монета между великите сили!...

40

Анонимен

преди 2 години

За последната година населението на ЕС и САЩ е обедняло с около 10%. В САЩ в големите градове вече се връщат градските банди, както през миналия век от филмите на Скорсезе.

39

До 41

преди 2 години

Прав си! Слушам Кедми, много е добър.

38

Христо Христов

преди 2 години

По данни на ООН, 4 пъти повече избягаха в Русия от киевските убийци. Факт.

37

Анонимен

преди 2 години

Украинците няма какво да ги мислим. Те ще се оправят много бързо след като Русия си ги вземе обратно. Ние тук няма да се оправим скоро докато не стъпи руската армия и не изгони американците и англичаните.

36

анонимен

преди 2 години

Не само Приднесровска област,Луганск и Крим иОдеска област е руска.Бил съм в Одеса на работа там българите и еврейте са повече от украинците.Операта в Одеса е четвъртият в света по акустика и е построен от Екатерина Велика и всичките им обществени постройки са дело на руснаците.В Одеса се говори на руски песните на одеса бенд които и сега имат песни са на руски вижте ги в интернет.Бандеровци след като дойде на власт Порошенко правиха атентати и убиха много хора защото казват,че са руснаци.

35

До 39

преди 2 години

Много си далеч от реалността, много ти е промит мозъка! Русия брани земята си! Украйна не е главната цел. Тя потъна като държава.

34

Петров

преди 2 години

На всички пропагандисти от Днес.бг: Наше дело правое. Враг будеть разбит. Победа будеть за нами.Проклети да са всички подпалвачи на война и агресори, особено онези, които са платени и се представят за "журналисти".