212

Анонимен

преди 2 години

преживях ужас заради този вирус.. в момента съм в Ковид сектор заедно с 1 годишното си бебе, което нямаше възможност да бъде ваксинирано и след като лепна вируса от баба си беше 6 дни с температура и кашлица като температурата първите дни беше перманентно над 38.8, стигна до 39.8 и не се понижаваше от нищо.. ако това е леко каране при децата не знам..аз съм с три дози и се заразих в последствие, ами нищо общо .. не може да се сравнява тежестта и интензитета на заболяване

211

Анонимен

преди 2 години

О поредния математик! Не трябваше ли според математика Витанов да имаме по над 15000 на ден заразени преди 1-2 седмици? Нещо, което не се случи! Не трябваше ли според друг математик да имаме по над 100000 на ден? Отново нищо. Вижда се незнание и неразбиране от страна на математиците. Поредния математик, без никакви познания в медицината прави някакви заклинания на кафе, длан - прогнози без да знае какво всъщност прави. Защо? Няма да има светлина в тунела, когато ни водят слепи и неуки! Пропадане

210

Военен брокер

преди 2 години

Кви са теа зомбита на фотото

209

Анонимен

преди 2 години

Тоя психо-терорист, стипендиянт на НПО, няма ли кой да го подведе под отговорност за всяване на паника с неверни прогнози за 70 хил. заразени дневно, "пращаше" и инакомислещи в "Сибир"!? Сега дрънка откровено нови заблуди с "прогнози" за някакъв "пик" на ненабодени, който така и не се случи в ЮАР, със същия процент ненабодени! Съд за тоя и мисирите, които дават трибуна на глупостите му!

208

Анонимен

преди 2 години

До я пак, нещо по-силно е нужно. Само чай не стига. Пак питам, защо мразите света и всичко около себе си?

207

я пак

преди 2 години

До Анонимена при теб резултата е видим с просто око.Злоба и завист към тия дето се опазиха то отровата и не се будят облени в ледена пот от най малкия нетипичен сигнал то организма.Очаква ви кошмарен живот и мъчителни въпроси.Дали не сбърках много други.

206

Анонимен

преди 2 години

До Математичка, видно е, че ти е нужен чай за успокояване! А защо мразиш света и всичко около себе си?

205

До Д-р Гигълс

преди 2 години

Може пък "инжекциите" да му харесват.

204

Д-р Гигълс

преди 2 години

Да им бият на всички като тоя папагал бустерна доза с черни инжекции 45 ти номер в Сенегал . Пълен юрод е тоя и оня пророк на пандемите , не разбраха ли че със тия *** дето си инжектират само подхранват мафията СЗО . Хората си карат вируса и им дреме на всички за измислените ви ваксини

203

Математичка

преди 2 години

Цитираният математик е инженер, преквалифицирал се за учител по математика. Учител е в училище, в което математиката не я имат за предмет. И аз съм учител по математика, но не съм толкова психясала и не ме показват по телевизиите.От синдиката да се погрижат за здравето на колегата и да му осигурят нужните средства за работа със специалисти. Ако си каже адреса, мога да му изпратя комбиниран чай за успокояване.

202

Гогич

преди 2 години

До Маринов 240 Не плашИ хората - според теб всеки хванал вируса умира, ако не е ваксан. НО само 15% от заразените (и неваксани) се разболяват, под 5% стигат до интензивното. А този "математик-вирусолог" да го питам - как отчиташ в сметките факта, че и ваксаните заразяват и се заразяват яко???

201

$_$$$$$$_.....

преди 2 години

Много пик.Много нещо....

200

ПроСоТо

преди 2 години

Е,"Маринов" е симпатяга !...Хем вика ,че.."Всичко зависи от клетъчния имунитет, който имаш от рождението си",хем са опитва да ни внуши,че всъщност .."Ваксата пази"..?!?!...Ся последно,госине:-Ваксата,или имунитета,който "ИМАШ ОТ РОЖДЕНИЕТО" си те пази?...Нящо ни са завива свят от тия твои "съждения"..

199

Анонимен

преди 2 години

Е то тов е целта..всички деца на училище. А тоя ненормланик като го видя, превключвм

198

Анонимен

преди 2 години

До МариновЩом втория път си изкарал ковид през Ноември 2022 както казваш значи си първия и единствен човек в света който го е изкарал предварително. Че ваксите не сте от най умните, това е ясно отдавна, ама чак пък толкова...

197

Дан сан

преди 2 години

Маринов, аз умрях ли ве! Без ваксина аз го изкарах един път леко, както и 90 процента от заболелите. А ти си ов цата, която вярва в експерименталните бъркочи, условно наречени ваксини заради които вие ваксърите първи се заразявате и разпространявате вируса. Маринов, ти и останалите простиовце трябва да бъдете поставени в изолация,най-добре в концентрационен лагер ,защото сте против демокрацията.

196

Анонимен

преди 2 години

Умира простия антиваксър, но акъл не ще

195

Анонимен

преди 2 години

До 240 Маринов ли си или Томов, няма значение. И аз като теб го преминах вируса. Но нито съм ваксинира, а дори и мирис не изгубих. Така че не плаши хората, а си гледай математиката и числата.

194

Маринов

преди 2 години

Не заблуждавайте хората! Изкарах два пъти Ковид - през април 2020 и ноември 2022! Ваксиниран съм два пъти с Пфайзер + бустер. Изкарах леко и двата пъти, втория почти не усетих нищо, само загубих мирис. Не се чувствам уморен или с постковидни оплаквания. Всичко зависи от клетъчния имунитет, който имаш от рождението си. При всеки народ е различно, при всеки човек също. Но - със сигурност ваксините пазят! Щом ви се умира, това е ваш избор!

193

ПроСоТо

преди 2 години

До ???...много просто,драги:..-Защото се страхуват че ако изнесат нещо за "дългосрочните последици" от преболедуването, ще трябва да поприказват малко и за дългосрочните последици ОТ ВАКСИНИРАНЕТО !...ферщееш ?..Иначе:-Аз лично го изкарах два пъти миналата година-през Април и после в началото на Август...Вероятно не е бил един и същи "щама",но...само толкова!