13

До 12

преди 2 години

Киро Джон Три Волта не е избран от народа. В една от секциите в София имаше само 23 гласа, но в протокола беше поставено на 123. Проверете! В Гугъл са посочени номерата на секциите, където са фалшифицирали. Има разминаване между протоколите и резултатите. ЦИК ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗНЕСЪЛ ДОКЛАД ЗА ПРОВЕРКИТЕ.Киро дори няма партия. Купили са Волт и още 2 мини партийни. Нямат и регистрация за партия. Всичко е проформа. Утре ще му видим задния номер на цървулите като фалират БГ и дим да го няма.

12

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, управляващите в последните години са хора, които на последно място поставят българските интереси. Ръководят ги отвън и те безскрупулно изпълняват.

11

Анонимен

преди 2 години

Google ми показа, че правителството на Пр>осто Киро си е просто гола вода, щом бюджетът на страната се прави от финансов капацитет, чиято фирма фалира с близо 9 млн. паунда борчове и е обвинен от съдружниците си от Дания, че ги е измамил.А ревностен защитник на бюджета е друг финансов корифей Румен Гечев!

10

Кико

преди 2 години

Дрън дрън сценарии

9

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, в Гугъл пише, че сценарий е сюжетен план на драматичен конфликт, по който се поставя театрален спектакъл или балет. Объркал си рейса, смени си дилъра! Какви сценарии те гонят, какви пет лева? Филмирал си се. Излез от филма!

8

Анонимен

преди 2 години

Ако изборите бяха днес - Кирето нямаше да събере и една четвърт от гласовете, които събра преди да се разкрие що за стока е.

7

toti

преди 2 години

Абе най добре сме били като сме независими и си трайкайте,че за чеб не ставаме!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Дори гласувалите за Кико проклинат деня в който са го направили.

5

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и той ли като Трюдо в колежа се е мазал с черна вакса за да се прави на чернокож и да се подиграва на черните?

4

?!?

преди 2 години

В днешно време само учениците и родителите са готови за всякакви сценарий. Само те носят вината за разпространението на вируса в тази държава. Друго всичко бачка, бойкотира и не еббавва. Да ни е честита логиката на ПП.

3

Анонимен

преди 2 години

Трюдо и Киро харварта са запознали на един прайд . По късно си поиграли на родител едно и родител две . Там Трюдо набил вярата в ,,членството ,, в еврог.ейския на Кирчо и другите там ,,ценности,, ;) Даже Ицо антифашиста ги издаде и каза че - в парламента лапали ч.ур.ки . Тъй че вече и свидетел има .

2

Анонимен

преди 2 години

Тия милите пак не са разбрали. Напрежението е между Русия и САЩ, пък избива в Украйна...

1

Анонимен

преди 2 години

Като падне мораториума върху битовите абонати на ток ще те питам за какви сценарии си готов.