28

преди 16 години

ха ха ха ти си единствения с промит мозък. Как можеш да вярваш на лъжите на Сидеров.. Ти имаш ли и капка мозък и разум? Според теб БСП ще прати ли 18 годишно момче и умиращ старец да убият Сидеров и то невъоръжени? Ти нормален ли си да вярваш в тезата на Сидеров за Атентат срещу него? Много трябва да си *** ,че да не виждаш истината.. И ще наричаш другите промити мозъци а ти си единствения промит тука.. Май наистина трябва да си мнооого *** ,че да си фен на Атака.

27

зъбатия

преди 16 години

VOLEN THE GREAT

26

преди 16 години

*** ми приятелю.. Света го е решил този проблем още преди 2000 години в Римското право при спор се разпитват свидетели. И се гледат доказателствата. Колата на момчето е смляна с дупки от куршуми и с нарязани гуми. Охраната на Сидеров каза ,че Сидеров му наредил да среже гумите! Освен това каза ,че когато рязал 3-тата гума ЧАК тогава видял ,че отзад лежи стенещ старец и той каза ,че тогава разбрал ,че са сгафили много здраво. Освен това Чернев разказа как Волен и Капка го привикали и скалъпили историята ,че и той е присъствал. И трето Чернев разби на пух и прах теорията на Сидеров и то с факти.. Като от Бензиностаниция на 50 км. от мястото на събитието камерите са заснели Чернев по същото време да зарежда гориво НА 50 КМ от мястото на инцидента!!! Е при толкова факти как да вярвам на Сидеров а? Фактите и свидетелите казват едно а Сидеров друго.. Нито ти нито аз сме присъствали но можем да преценим.. Ако ти обаче си си запушил ушите и си си затворил очите за всичко ,което показва истината за Сидеров си е твой проблем.. И промития мозък ставаш ти.. Защото отказваш да приемеш истината въпреки ,че ти е навряна пред очите.

25

преди 16 години

:):) Май си бил там , а? Смешно и жалко как медиите са успели да ти промият мозъка /който явно не може самостоятелно да мисли?/. Или си тук със същата цел - да змбираш и нормалните?!

24

плешо

преди 16 години

Доколкото си спомням първият законопроект внесен от Атака беше за национализация на частната собственост. Това ако не е комунизъм здраве му кажи.

23

преди 16 години

Ти *** ли си? В тази "постановка" както я нарече са били очевидци точно 4-рима души.. Болен Сидеров, охраната му и 18 годишно момче и 87 годишен умилащ старец ,който са карали в София директно към Пирогов. От тия 4-римата само Болен Сидеров е видял атентат. Не само това но Сидеров забърква и пети човек Чернев!! Изведнъж обаче и Чернев разбра ,че го готвят за изкупителна жертва и разкри плана на Сидеров. А относно "простото хулиганство" ще ти кажа ,че да ти нарежат гумите на магистралата да ти счупят стъклото на колата и да ти опрът пистолет в главата и да те пребият като куче а в последствие, като си тръгнал да бягаш по капли да караш с наведена под волана глава ,за да не те уцелят куршумите ,които Сидеров е изстрелвал като от автомат !! И ти наричаш това хулиганство? Та това си е екстрийм като от 24 !! Това е опит за убийство !! А наглоста няма граници , да опиташ да убиеш и да обвиниш после ,че си стрелял щото ти правели атентат!!!! Вие слепи ли сте? Или и вие сте луди. Или привържениците на Атака наистина сте шайка безмозъчни.

22

преди 16 години

Как не ви е срам - *** били, незнам какви си били... Тези хора са бедни като всички останали българи и искат сигурен живот, защото на всеки е мил! Искат справедлив съд,следствие,Проклуратура, искат достоен президент и достойно правителство! Нима не разбирате това? Готови сте с една молекула да удавите някой, който от няколко години се опитва да ви събуди, да прогледнете как държавата ни загива пред очите ни! И това сте вие, българи ли се наричате, такива ли искате да останете - жалки подобия на хора, които не виждат и не знаят къде живеят, но продължават упорито да твърдят, че са добре! Всичко е скалъпено и един ден ще се докаже!

21

преди 16 години

Прав си направо мижат ,за да не видят истината. Както навремето всички мижахме ,за да не виждаме кви коли и кви заплати вземаха в загниващия капитализъм. Въпреки ,че с кеф си купувахме касетофони и шоколадови яйца в корекомите ако докопахме някой долар от чужденец или моряк.

20

преди 16 години

Какво всъщност е направил Сидеров? Запалката му спретна постановка на магистрала "Тракия" с цел да дискредитират доверието в лидера на "Атака". Дори да предположим, че има някаква вина /макар да няма/, какво представлява една хулиганска постъпка в сравнение с гаврите на БСП - Батко дал на Братко 120 МИЛИОНА евро и няма конфликт на интереси :))) Я да видим къде е съда за тези *** и ако има /но никога няма да има с тези управници/кой ще дойде да го подкрепя пред съдебната зала, питам аз?

19

преди 16 години

Простотия до шия! Кой ги пусна тия бивши комунисти, сега пишман патриоти! Като гледам на снимката - само бивши червени бабички.

18

Didi

преди 16 години

Не мисля, да си губя времето да чета за един болен мозък. Аз като го видя по телевизията реакцията ми е да сменя канала, просто за секунди ме отблъскват неговите празни приказки и обещания. Не мисля, че той трябва да управлява България -Сидеров е супер *** и циничен. Така че затварям тази тема за себе си и още венднъж казвам затворете го в някоя клиника и не го пускайте вече.

17

преди 16 години

Ами първо да ти кажа ,че от Атака плюят Герб и Борисов нон стоп.. Така ,че такава коалиция няма как да стане , щото Болен Сидеров няма мозък в главата ,че да знае срещу кой и как да лае.. Второ мислиш ли ,че Атака ще докарат и 5% вот? Ти за толкова *** ли ги имаш Българите? 3 го е казал монго точно така ,че няма какво да допълня.

16

Мартин

преди 16 години

Няма страшно, 95% от Българите не са слепи и безумни маниаци, като тия роботи, на които е платено за да пискат пред съдебната палата в защита на един луд престъпник.

15

Петър

преди 16 години

Истината е, че ако АТАКА беше безлична партия, нямаше да има такъв медиен интерес към нея! Всички методи са готови да използват управляващите и партиите, за да я очернят, защото страхът им е ОГРОМЕН! Нека народът да определи кой кой е днес в България, ако е разумен и ако никой не посмее да манипулира изборите! Един ден в историята на България ще пише за този срам, за този огромен страх, превзел душите и сънищата на всички, които ограбиха българския народ и продължават да го съсипват с цената на вскичо!

14

преди 16 години

На следващите избори "Атака" + "ГЕРБ" = вън от властта за ДПС

13

преди 16 години

сидеров направил престъпление-станал пътен инцидент преди 2 години-главата и ордата му разцепиха от възмущение европа с чудовищните си престъпни деяния- нека всички некомунисти да преценят само кой какво не направил

12

преди 16 години

По много *** начин се опитваш да манипулираш мнението на форумците. Такъв документ няма и никога не е съществувал, комунистически ***...Методите ви за дезинформация и идеологическа война, насаждането на омраза и съмнения ги знаем вече.

11

Косьо

преди 16 години

Диди, не разбра ли до сега, че това с болните мозъци се изтърка вече и го напяваха услурливите на власта вестници и медии. Ти пък си промит мозък. Пусни търсене Волен в Vbox и виж проявите на Волен във връзка с Косово, Румен Петков или въобще. Убеден съм, че би си променила мнението наопаки.

10

преди 16 години

7 не знам как си с очите,ама явно с главата не си добре.само да се напише нещо незначително за атака и комунизма в българия скача като ужилен.ама нещо ми се струва ,че каквото каже волен сидеров си е чиста истина.много *** нещо излезе комунизма ви бе червени гадини

9

преди 16 години

"Симпатизанти на партия "Атака" от цялата страна се събраха малко пред Съдебната палата"...умолявам Ви, наемете някой който е завършил поне гимназия да Ви редактира текстовете! Знаете ли колко по хубаво ще звучи текста, когато е съставен от правилни изречения. Опитайте , няма да съжалявате!