138

Анонимен

преди 2 години

Най-малко право да обвинява някого в нарушаване на закони, конституция и разни престъпления има Кирил Петков. Защо той може да не спазва законите и конституцията, а за други да търси отговортост. Може би защото е под крилото на президента. Какво искат тези хора-правова държава,или правосъдие за едни и безправие за други?

137

Анонимен

преди 2 години

Тъпо,по-тъпо,дайте доказателства.Ако гражданите,които нямат право на обиск и арестувани трябва да представят доказателства,вие за какво сте?За украшение?!

136

Анонимен

преди 2 години

Прикриватурата искала доказателства да й се представят. Че не е ли нейна работа да търси и представя доказателства. Ако друг ще й върши работата, на него да плащаме, а те да си ходят да си мързелуват у дома.

135

Анонимен

преди 2 години

По точно над 200000 биткойна, което е няколко десетки милиарда.

134

Анонимен

преди 2 години

За папката,шапката и каскета.

133

До Не разбрал

преди 2 години

То и Хитлер е един човек, ама го обвиняват в смърта на 60 милиона души, така че човек с власт не е за подценяване. А колкото до Гешев, той свърши много, чадър над КТБ- 5 милиарда, 250000 в биткойн изчезват мистериозно, удряне на неудобните, спокойствие за други, въобще тия от ДПС и ГЕРБ много го ценят.

132

Анонимен

преди 2 години

Но в случаи, когато сигнали подават издатели на медии, обслужващи обвинението и определени управленски кръгове, или съпругата на Петьо Еврото Любена, да речем, прокуратурата се задейства със скоростта на светлината и неудобните биват сготвени начаса. От друга страна, самата прокуратура, особено специализираната, непрекъснато върти старата плоча с "срещу нас има политически натиск". Наистина ли? Дайте доказателства, защото досега е просто голо оправдание и безсилие.

131

Анонимен

преди 2 години

Освен това, може ли Гешев да каже по какъв начин и с какви средства граждани, фирми, НПО и медии биха могли да събират годни за пред съда доказателства? Те не са разследващ орган, нямат правомощия освен гражданския си дълг и съвест. Те ли, например, трябва да осигурят доказателствен материал за корумпиран министър, когото всички виждат,че живее в лукс без да плаща, придобива имоти под формата на подарък или за безплатно ползване, затваря си очите за ощетяването на държавата със стотици милиони?

130

Анонимен

преди 2 години

Това е свежа снимка на мафиота прокурор, след конституционното тълкувание, че правосъдният министър може да му поиска оставката, затова изражението на лицето му вече не е толкова нагло, знае че дните му като главен прокурор са преброени.

129

Анонимен

преди 2 години

Да виждате някъде да е записано, че подаващите сигнал трябва да са осигурили на обвинението доказателства? Данъкоплатците плащат на прокурорите всички разходи по разследванията, които често продължават с години и гълтат огромен ресурс от кадри, експертизи, проучвания, изследвания, командиовки плюс заплати и премии. Разходите са много по-големи. Резултатите обаче са мизерни, а доверието в прокуратурата е убийствено ниско. Защото се вижда и от самолет, че прокуратурата действа избирателно.

128

по закон е така

преди 2 години

Целта на наказателното разследване е събирането на доказателства,които потвърждават или оборват предположението,че дадено лице е извършило определено престъпление.Разследването може да започне по оплакване до разследващите органи за извършено престъпление или защото същите органи са разкрили данни,предполагащи извършването на престъпление.Всички етапи на разследването се осъществяват от разследващи полицаи, следователи или прокурори.Но само прокурор може да ръководи и контролира разследването

127

Анонимен

преди 2 години

Чудно как лицата незаконно изтъргували държавна земя и завлекли държавата с 27 000 000 лева преди десетина години във времето на "небивала корупция", сега са премиер Киро и вицепремиери Асан и Лореал.

126

стига бе

преди 2 години

Каскета какво иска, да му сервират всичко наготово?!Това, че той не смее да разследва няКОЙ хора е проблем на гешефтурата. Искат премиерът да му даде папка с доказателства? Много нагло

125

Не разбрал

преди 2 години

До До 119 И какво до тука е направил Гешев с неограничената си власт? Много се говори, а малко се действа

124

Анонимен

преди 2 години

Вече 2 години Гешев доказва на 100%, че не никакъв прокурор, а главен рекетьор, баш бухалката на мафията. Ако беше прокурор щеше да е внесъл състоятелни обвинения срещу онези, които уж подгони. Няма осъден олигарх! Вижда се, че Гешев не цели присъди, а съсипване и изземване на бизнес и пари от едни хора в полза на шайката около Бацо и Шиши (Доган). Държавата и законността са последна грижа за "инструмента на Господ".Такива бяха преди него безхаберника Братиньо Велчев, психаря Филчев и Татарчев.

123

1

преди 2 години

До Миризлив ЧОРАП-пожарникарски.

122

Анонимен

преди 2 години

Тия дни пак осъдиха прокуратурата на 80000 за бездействие, че пуснали някакъв рецидивист, който после убил 6 човека. Проблема е, че на ония с 10к заплати не им пука, парите трябва да ги платим ние с данъците си.

121

1

преди 2 години

До ГЕРБ, не е чак толкова,колкото е остър,твоя бойко.

120

след анализ

преди 2 години

До Анонимен 130 Той премиера иска да докаже че тия служби ДАНС, КПКОМПИ и разузнаване са напълно излишни. Достатъчен е един компютър, Гугъл и няколко жълти вестника за да се преборим с престъпността и корупцията. Освободения ресурс след закриването на тези служби ще отиде за инвестиции във високите технологии.

119

Анонимен

преди 2 години

Съдебната реформа ако се направи от ТЕЗИ ТИТАНИ НА ЮРИДИЧЕСКИТЕ НАУКИ ЩЕ БЪДЕ ПО- ЗЛЕ ОТ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН НА МАЯ МАНОЛОВА И ЗАКОНА ЗА ИЗБОР НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, СЪЗДАДЕН ОТ МНОГО НАЧЕТЕН ЮРИСТ ХРИСТО ИВАНОВ! ЛОШО!ОЩЕ ПО-ЛОШО!ПРОДЪЛЖАВАЙ ПРОМЯНАТА С УСМИХНАТИ ***!