166

Учуден

преди 2 години

Абе tъпак, дано се срещнеш ти и твоето семейство с вируса както аз, да загубиш близки и да гледаш ехидната усмивка на другия тaпак Кацаров. Действията им са подсъдни. Дано и те си получат заслуженото. Пожелавам ти, това през което аз преминах, дано те достигне!

165

Аха

преди 2 години

До Учуден Нова опорка, гледам, са ви спуснали. Старите се изтъркаха и даже вече не си правихме труда да им цъкаме минуси. Нали, тp0лчо?

164

Учуден

преди 2 години

Кацаров въведе внушение да не ни пука за починалите от ковид. Новото правителство приема смъртта на 110 души дневно за нещо абсолютно нормално, няма вирус, да разхлабваме мерките. Подигравка с паметта на хората. Няма по хубаво нещо за правителството, няма помощи, не се раздават пари, правим се че всичко е ок, а същевременно с голия си ***, антиваксърите поемат вълната, горди че са победили и прецакали системата. Мир на прахът им.

163

До 181

преди 2 години

Ами прочети го и ще разбереш. Не е трудно.

162

Анонимен

преди 2 години

Точно с този бъркоч съм решил да не се бода, иначе си имам другите ваксини по календар.

161

Хм

преди 2 години

Уж Омикрон беше по- лек, а ТУК СМЪРТНОСТТА СЕ УВЕЛИЧАВА ПРИ НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ. ЦАРКИРОЛАНДИЯ.

160

Анонимен

преди 2 години

До До 164/174 Искаше да кажеш нещо, но не стана ясно какво.

159

Анонимен

преди 2 години

Колко са починали от експерименталките ?

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 "Да, от института "Джон Хопкинс" също са си стиснали очите." Когато не знаеш какво коментираш е нормално да хвърляш просто общи приказки. Антиваксърите станахте системни лъжци. На практика това ви е целодневно занимание.

157

До 164

преди 2 години

" хората си *** по домовете, без да се знае, че е от ковид"???? Сигурно и без да ходят до джипито, така ли? Без симптоми никакви??? И направо си ***? Чудна работа!? Айде и ние сме карали ковид - цялото семейство - от 20 до 85 год. НЯМА БОЛЕСТ БЕЗ НИКАКВИ СИМПТОМИ.

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен175 До Анонимен171 Да, от института "Джон Хопкинс" също са си стиснали очите. Само ваксърите като тебе виждат. Байчо, то не можа само с ваксини. И малко акъл трябва.

155

До чорапа

преди 2 години

Чорапеее, жената във Враца и нея сигурно са я писали с ковид, както и детето в Плевен след катастрофата. Ти ходи да се бодеш, ако искаш и 200 пъти, ако те застигне и имаш неадекватен личен лекар и ти си пътник.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "Е не е възможно да има толкова неграмотни хора като тебе да не виждат, че тези ваксини не работят." Такива неща (не) виждат само хора, които ЗДРАВО са си стиснали очите пред фактите. За всички останлаи се вижда разликата в смъртността при ваксинираните общества и такива като нашето.

153

До чорапчо

преди 2 години

Антиваксъри били. Като отмине и почнат да капят от сърдечни удари...

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен171 Е не е възможно да има толкова неграмотни хора като тебе да не виждат, че тези ваксини не работят.

151

Зелен чорап

преди 2 години

От година командват антиваксъри без програма за лечение и превенция на ковид!За 1г.починалите са 3пъти повече от преходната и това е факт! Радев погребва България!Бойко и щаба бяха отговорни и решенията им спасяваха животи ,а сега сме на естествения отбор за съжаление .

150

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран "Аз винаги мога да се ваксинирам. Ама ваксинираният никога не може да стане неваксиниран." Е НЕ Е ВЪЗМОЖНО да има толкова неграмотни хора. Ами, приятел, я ваксинирай тия дето са починали вчера, или тия дето в момента лежат в интензивните и се борят за живота си!!! Сигурен съм, че не е късно!

149

Краси

преди 2 години

До АнонименТе създадоха вируса !

148

Краси

преди 2 години

До НеваксиниранНеваксинирани не трябва да ги приемат в болници !

147

Анонимен

преди 2 години

Радев и кирчо погребват българите