47

Баста

преди 2 години

Онези клетници никога не са възнамерявали да отстъпят от позицията си и на милиметър. Очевидно е!!! И от работата на комисията, и от изстъпленията по отношение на всичко българско, от медийните пулбикации, от мненията на хората като цяло и какво ли не. Те не ни искат, вече ни ненавиждат органически. Искат си сърбите! Тяхна воля, но аз лично никога не бих се съгласил да се пусне в ЕС една държава, която мрази всичко българско. А компромиси не се правят на хора, които мразят вас и децата ви.

46

За Яворов

преди 2 години

Абе що като Яворов е роден в Битоля не се казва Крачоловски? Нещо ми се губи логиката а навсякъде е познат като Пейо Тотев Крачолов.

45

Анонимен

преди 2 години

Да Гърция наложи вето за 30 години,но фалира.Хорта не можеха да теглят пари от банкоматите,нямаше никакви оборотни пари,намалиха пенсиите и юного други неща.След това имаше договор и Гърция получи огромни средства и възстанови всичко.Не е добре за нас да се създава омраза.И да според мен ветото беше грешка.Както и сега всички,които са срещу новите правителства са срещу нормалния живот и зближаването на двете държави.Природно е МК и БГ да са най-близки,а не обратното

44

Списвач

преди 2 години

До До списвачитеИ това какво значение има? Нали името е едно и също, да подшушна, българско е;))) И "п" да мусложиш, нема да стане сръбско;)))

43

Българин

преди 2 години

Този наистина ли си вярва, че език на "омразата" е започнал след ветото? Той просто не е спирал от 1945 година! След ветото те просто изкрезиха и тази омраза изкочи като каймак отгоре! България ли им е виновна,че целият "македонизъм" се крепи на антибългарска пропаганда, и че учат децата си още от малки да мразят българите! На просто български ... айсиктир! Този поне казва добрите неща които сме направили за тях ...на глас! Другите и това не смеят да направят!

42

До 41

преди 2 години

То ако Гана Йовчева Крачолова е родена в Чирпан, както и другите 5 деца, как така точно пък Яворов е роден в Битоля? Повече информация на сайта "https://geni/" там е и родословното дърво!

41

Фердо

преди 2 години

Анонимнио, добре ли плащат сърбите?

40

Дааа

преди 2 години

ВЕТОТО не трябва да се вдига. На титомакедонец вяра нямам никаква. Търпение се иска 20~30г по пример на гърците. След 30 години софийско хоро ще играяат макетата.

39

Анонимен

преди 2 години

Цялата им историография трябва да се съобрази поне със световните стандарти и такива може да са Уикипедия па английски по историческите теми. Айде да не е на български, но не може и на македонски, но поне английската версия. Ние от това не можем да отстъпим. Няма как най- големият византолог сър Стивън Рънсиман да говари за българско царство на Самуил, като български владетел и македонците да говорят друго...

38

нфхет

преди 2 години

Категорично съм против свалянето на ветото без да са изпълнени условията, не познавам нито един човек, който да е на различно мнение. Да, възможно е да се договарят детайли и различни нюанси, но това може да се направи единствено с хора, които желаят да преговарят. Македонците не желаят ни най-малко. Ако приемем техните бълнувания така ги легализираме, огромната част от историята ни заминава на кино, на практика БГ престава да съществува в досегашния й вид.

37

Фердо

преди 2 години

До АнонименДо Анонимен : Анонимен си и анонимен ще си останеш!

36

...

преди 2 години

Хранителната среда за ВМРО Скопие и ВМРО София е омразата,която перманентно се подклажда от Сърбия и Русия...

35

aa1830

преди 2 години

Да си македонец означава да мразиш всичко българско. Половин час след полагане вениците на гроба на Г. Делчев от българската делегация, трикольорните ленти изчезнаха пред погледа на 100тина души, които ръкопляскаха. За какво говорим изобщо........

34

aa1830

преди 2 години

Общо по-точно е да се каже, че РСМ нямат собствена история. За това са и конфликтите им с всички съседни държави.

33

Gogo

преди 2 години

Правилно, рсм трябва да ревизира историята си, но не само. Трябват ни сигурни гаранции, че шиптърско-турско-щатската марионетна държава рсм няма да има никакви претенции към благоевградско, гоцеделчевско и родопите. Турция трябва да се откаже от намерението си да се свърже с албания по суша и щатите трябва да спрат да подкрепят турците и шиптърите. Трудна работа...

32

Върховистите

преди 2 години

ги оставете, не си сменяйте отношението към доказаните фашисти. И зарежете тия оксиморони, "македонска историография"... хе-хе, смях в залата.

31

Дар за реализации

преди 2 години

Извинете може ли да ми подарите България ?Аз съм много добро момче, мога да управлявам красиво !

30

Анонимен

преди 2 години

До До 36 .........Яворов е от Битоля. Преселил се е в Чирпан........ Пейо Тотев Крачолов е роден на 01.01.1978г. в гр. Чирпан. Това го знае всяко хлапе. Не знам откъде черпите информация, да не би от някакви македонски "извори"?

29

Не е грешка,

преди 2 години

а последното ни средство за защита на българщината. С тях оправия няма да има, българи отново няма да станат, ясно е работата - променен им е чипа, посръбчени са. И няма връщане назад. Затова единствената ни възможност е да се отърсим от сантименти и да се отнасяме към тях неутрално. Ама били братя, братовчеди и т.н. БИЛИ, вече не са; щом се отнасят към нас като вражеска държава такова трябва да ни е и отношението.

28

до 31

преди 2 години

Не че нещо, ама Яворов е от Чирпан.