118

Бay

преди 2 години

има млад починал днес :(

117

Анонимен

преди 2 години

То вчера ВВС си съобщиха че във ваксите има СПИН та тепърва боднатите ще се гърват. Това е едва началото.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "Най-младият сред починалите е жена на 28 г. със затлъстяване." Затлъстяването убива.

115

Анонимен

преди 2 години

Като заключение.Много от вас са стресирани.Това ще продължи и след пандемията.Не гледайте и не четете за ковид.Ваксинирайте се,ще бъдете по-спокойни.И дано съм прав,но май вече сме в началото на края на пандемията.До кога? Не смятам,че някой може да каже.За да сме сигурни нека да мине октомври.Но при всички случаи,смятам че ще бъде подобре.Бъдете здрави,изслушвайте се и не се нападайте агресивно,ако имате различни виждания за нещата,не само за ковид.Всеки мисли различно и има причина за това

114

До 118

преди 2 години

Преди епидемията през 2017-2019 години имахме по 108 хиляди починали на година, а през миналата 2021 година имахме над 148000 починали, с 40000 повече, а ти ми твърдиш, че не се умирало от коронавируса.

113

До 120

преди 2 години

Никога никой не е казвал защо крият информация. Смъртта си я е имало от край време и тя е естествен и неизбежен фактор от цикъла на живота! Без смърт ще има пренаселване! Когато умираха по хиляди хора на ден от рак, пневмония, бронхит, чернодробни заболявания, инсулти инфаркти, никой не ни информираше за това колко точно е техния брой и тогава това би се смятало за нехуманно и неуважително да публикуваш смъртта на починали хора от прирордни каузи като новини!

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Убитите от телевизара и от докторските грешки са много повече от жертвите на вируса..."Май и теб те е шубе нещо ... :D

111

Анонимен

преди 2 години

Най-младият сред починалите е жена на 28 г. със затлъстяване.

110

Реалист

преди 2 години

Като не казват колко да заразените и починалите всеки ден, защо крият информация. Като казват колко са, защо казват. Няма угодия. Като не искате да знаете тази информация не четете тези новини и не коментирайте под тях.

109

Анонимен

преди 2 години

.... като се има предвид, че 50% от ваксинираните са "ваксинирани" - 99%

108

Анонимен

преди 2 години

За две седмици изпратих лично четирима души - нито един от, със и т.н., коронавирус! Необърнато своевременно внимание от страна на лекарите тримата, четвъртния - онкоболен. Смърт има висока, заради липсата на здравеопазване, профилактика и от мизерен живот на обикновения човек. Стига с тоя коронавирус! Народът не мре от него!Мре от фалша и безхаберието в системата!

107

Явор до 112

преди 2 години

Приятел, разбира се какво съм написал. Всичко правят за пари и за тях твоя живот не струва и стотинка. Ваксаните като теб с 5 бустера се правят че не разбират нали ?

106

Анонимен

преди 2 години

Хорта наистина са откачили.Те бяха тревожни преди пандемията,а самата пандемия и първоначалните мерки с блокади пред градовете по времето на предните управляващи ги довърши.Те не го направиха с цел да Ви уплашат,а просто и те бяха уплашени.След това следваха грешка,след грешка.Но и ние като граждани не сме дисциплонирани по принцип и затова пострадаха много хора.Аз всеки ден съм тъжен,че ние сме втори по смъртност от ковид и на пъвро място по смъртност от останалите болести в света.

105

До 114

преди 2 години

Ти ако си мислиш, че никога няма да боледуваш през живота си повече значи живееш в друга галактика

104

Анонимен

преди 2 години

Не е необходимо да си слагаш ваксина и да не спазваш мерки,но за целата трябва да плащаш или глоби,или да плащаш по-виспки данъци или да работиш в ковид отделение.Това трябваше да въведе държавата.А медиите могат да правят като теб същото и ако подвеждат пак същите мерки като за теб.Но всекиюот нас има поне 10 канала и може да избира какво да гледа.Аз почти не гледам новини,а само спорт.Не следя постоянно информацията за ковид,ваксинирах се ,спазвам правилата и съм спокоен и не съм боледувал.

103

Анонимен

преди 2 години

Всичко идва към своя край! След като някой хора нямат съвестта да тормозят психически останалите като това това да им казват номерацията на заразени и умрели всеки ден (едва ли на някой му се слуша за умрели всеки ден), тогава и ние няма да си слагаме ваксини, няма да спазваме мерки! Всичко идва към своя край и ще има жестоки наказания! :)

102

Анонимен

преди 2 години

Явор ти някакъв специалист ли си? И какво искаш да кажеш? Не мога да свържа нещата от твоето писано по-долу.Не се разбира.Положителен тест на един човек,задържка на течност на друг и отрицателен тест и след това не ходете в болниците.Каква е вързката между болниците и двамата дадени за пример?

101

Явор

преди 2 години

На другия ден пак са е тествам и и го изкарват позитивен, вкараха я в Ковид отделение, спряха да и дават лекарството дето намалява солта в организма и с него тялото изхвърля водата. И на третия ден почина. Честно ви казвам. Влезнат в ли вътре 90% е смърт. Ако се чувствате болен не казвайте на никого и не се тествайте.

100

Явор

преди 2 години

Един приятел седи вече почти 30 дни в къщи заради PCR тестовете. Онзи ден ми вика трети тест и пак положителен. Обадил се на шефа и той му казал да ходи на друга лаборатория да се тества. Правят по 100 лв на тест за това все положителни за да го тестват отново след 10 дни. Хора, каквото им да става не влизайте в болница. Една комшийка тялото и събира вода не е рак отиде в болница да я лекуват с лекарство и първия тест негативен.

99

Анонимен

преди 2 години

Всички антиваксъри изпадат в шок,когато видят положителен PCR.Това е нормално.Отричането на вируса и ваксината се дължи на мощното подсъзнание,което побеждава съзнанието заради стреса,който получавате ежедневно от медиите.Най-големия шок беше в началото на пандемията,когато затвориха света.От тогава има хора на които съзнанието е изключено и са в постояаннна тревожност.Не гледайте телевизия и не четете неща за ковид и се ваксинирайте.Ще бъдете по-спокойни.