159

Ха Ха До 217

преди 2 години

А на МВР като международни служби им даваха информация за престъпления от международно ниво на целия ни политически елит, какво направи прокуратурата? Хубаво имаш МВР, *** прокурорите какво правят бе ***?

158

СПД

преди 2 години

Господин Пеевски да не се прави на ощипана мома!Онези,дето са наложили санкции по закона "Магнитски" не пасат трева,както и целокупното Българско население.И рано или късно нещата излизат наяве,особено щом има натиск от чужда страна,от чужди институции,които не си поплюват много.Въпрос на време е!

157

Мда

преди 2 години

Доста е смешно, премиер който има достъп до всички служби и информация от тях, да носи на прокуратурата изрезки от вестници и да пита - "ко праим ся"!!! Имаш МВР да събере доказателства, носи ги! Какво си тръгнал с изрезки от вестници .... смешно е!!

156

Ха Ха

преди 2 години

Към поредния залюхан по-долу "един като пеевски не е вкаран в затвора" ми как да го вкарат бе брат? Те един обикновен кмет, насукан с далавери и престъпления не могат. Той Гешев не дава да падне косъм от главата на Бойчето и останалите крадци! Кого и как да вкарат, като прокурора спи. Аз ли да му направя обвинение.

155

Анонимен

преди 2 години

Сега да ви обясня, защо без либералите трудно ще стане управление, ако Радев управлява и няма либерали в управлението, ще горят хора, а когато има либерали, те пазят сянка на хората и ги предпазват от ложата "Слънце" на Радев. Без либерали няма как да стане, особено ако Радев е начело. Това са някакви техни игри, които може да ви се струват смешни, но никак не са, те ги приемат на сериозно и умират хора. Затова досега винаги са участвали либерали в управлението, въпреки, че има недоволство

154

Бългрин

преди 2 години

До РАДЕВ ФАЛИРА БГ - Радев е истински ГЕРОЙ и ПАТРИОТ !! Нищо не е загубено докато има истински ПАТРИОТИ като Радев и К.Петков !

153

Анонимен

преди 2 години

всичко си начало и край за шишко иде краят успя да се скрие в паламента обаче това е до време.

152

Анонимен

преди 2 години

Оставете правителството, а либералите ще се разберат помежду си, в крайна сметка, Пеевски и Прокопиев са от една и съща партия - либерали, а нека управляват тези, които българите и българските политици поискат да управляват , без майнд контрол,натиск и без заплахи, дайте им сами да гласуват и си изберат кой да ги управлява! Разигравате ги като маймуни и ги ограбвате, убивате, нека си изберат сами кой да ги управлява и не живеят в страх и паника постоянно. Не манипулирайте изборите!

151

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Това , че санкцията па Магнитски е обжалвана от адвокатите на Шиши , по никакъв начин не я правят по-малко реана и действаща

150

Обективен

преди 2 години

ВСИЧКИ знаят отлично , че България не е държава в която корупцията ,краденето и шуробаджанащината ще изчезнат изведнъж и напълно , НО нека си признаем , че тези типични за нашите ширини навици вече вземаха ЗАСТРАШИТЕЛНИ размери за цялата държава и народ ! ГЕРБерите няма защо да се сърдят , но те имаха 12г., хората ги харесваха и подкрепяха , но те се ОЛЯХА ( меко казано) и е време някой да сложи поне малко ред в целия бардак - Е падна се на Кирил Петков тази чест , и дано да успее човека !!

149

:)

преди 2 години

*** на ГЕРБ са готови да хвалят крадеца и продажник Пеевски и цялото ДПС, за да плюят по Петков, който им развали далаверата и сега ги разследва. Антибългарски мишоци. Проклети да сте!

148

иво

преди 2 години

Свинята Пеевски няма какво да се обяснява.Директно при бай Ставри.В една килия с Боко Тиквата.

147

РОКИ !

преди 2 години

КИРО ! КИРО ! КИРО ! КИРО ! КИРО !

146

Касапин

преди 2 години

Днес свинете *** доста силно.... Денят наближава :)

145

:)

преди 2 години

До :( - Както се разбра вече , Гешев май няма да Ви пази още дълго !

144

dawaj kiro

преди 2 години

Давай Кириле. Щом мафиозо почне да се обяснява, значи си на прав път. Кой в тази смешна държава не знае, че Бойко, Доган и Пеевски са едно и също лице на мафията. Кой, кой, кой.......не знае и ..кой не чувал и виждал.

143

Петя

преди 2 години

А бре Киро , в тоя списък дето ще го правите и вие трябва да се запишете,че сте бая големи нарушители-ти, кокорчо, Спецове, Рашков, и куп още от твойто обкръжение.Пълно е с публикаци за вас,даже имате и доказани престъпления.Големи С...миш...ни.ци сте, пълни карикатури сте.

142

Анонимен

преди 2 години

И Пеевски не е цвете за мирисане ама Кирето е просто Екс.тремент!!!

141

Анонимен

преди 2 години

Грухтенето е оглушително

140

Мдаа

преди 2 години

Ами тук е прав за сьжаление пеевски