58

Вьзмутен

преди 2 години

Добре правителството не се справя , кога ще изленат на протест хоратаНямах никакви очаквания от тази партия но те тотално се оляха

57

аз

преди 2 години

Да като за три дена по малко. ПП = пълни п....и. Аз да не падам от небето. Мога да сметна колко дни има януари и колко февруари.

56

Анонимен

преди 2 години

Обещават, за жалост тяхното обещание няма стойност, после ще обяснят като дойдат тройните сметки как наистина са по-ниски и вие трябва да повярвате.

55

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА ПОДИГРАВКА ВЕЧЕ! Значи ниски сметки за небитовите потребители, тези сметки не са щото ще намалят цената на тока, а защото щели да компенсират предприятията за високите цени! Е АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ! ДО КОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАЩА НА ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗА ТОВА, ЧЕ ЗАРАДИ РЕШЕНИЯ НА ДЪРЖАВАТА РЕАЛНО ПРИВАТИЗИРАХМЕ ЕНЕРГЕТИКАТА ПО ЗАОБИКОЛЕН ПЪТ? МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ НА ПП И ВСИЧКИТЕ РАЗБИРАЧИ, ПЪЛНО ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ЕНЕРГЕТИКА И ЧЕЗ, МЕЗ И Т.Н., И ТОК НА НАРОДНИ ЦЕНИ

54

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за ПП са ПП.

53

SHEFA

преди 2 години

Сега им превеждат 500 000 000 близо.а гинка щеше да ги купи за 600.

52

.!.

преди 2 години

Обещават ниски цени на парното и на дървата през лятото! Популисти смотани! Всеки ден лъжи след лъжи, все калинки им пречат и се оправдават със задкулисие, а те са самото задкулисие на Прокопиев! Ще махнат СПЕЦ. Съда да се върне необезпокояван Божков и СИЕ, Прокопиев да си вземе запорираните имоти. Като падат цените, ние сме причина за това (тогава световно положение или Калинки няма брат), като се вдигат цените, причина са калинките на ГЕРБ или световното положение! Много *** народ сме ейййй!

51

пфффф

преди 2 години

Не знам какво означава ПП ама тия от ПП да не би да имат гори та обещават по-ниска цена на дървата?Гледам и за тока обещават същото, явно имат неква ВЕЦ,АЕЦ,ТЕЦ или пък имат ветрогенераторен парк или соларен такъв?Бреййй голема работа ша излезне туй ПП квото и да значи.Мене туй ПП ме навежда на едно ама да не казвам на кво че ша *** изтрият веднагически тука.Тцтцтцт големо ПП е туй ПП....

50

СМЕХ...

преди 2 години

КИРЕ И РУНДЬО , СИ МИСЛЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ СЪС ЗАЕМИ ...ХА,ХА,ХАААА....ЖЕСТОКО ,БЕ.....

49

Анонимен

преди 2 години

ПП с всеки ден все повече заприличват на идейните си ментори от БКП: обещания, обещания, обещания за светлото бъдеще.

48

www

преди 2 години

Ключовата дума в статията е "обеща"!

47

SHEFA

преди 2 години

Днес е 8-ми февр. И още не ми качват-абе незнам защо не ми излиза колко трябва да плата.-това не е било никога.

46

П. Георгиев

преди 2 години

Другарите от ПП обещаха и по-високи пенсии и доходи, но уви, напрактика започнаха да ги намаляват. Абсолютни престъпници и измамници!

45

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Как ще се случи?Няма да се отопляваме, готвим, къпем?!

44

Яко

преди 2 години

Нещо което гербаджиите Предложиха миналия юли пп въведоха през февруари , след 8 месеца , яко а?Е това се казва управление.

43

СМЕХ...ДА , БЕ...

преди 2 години

....КИРЕ ОБЕЩАЛ......И КАЗАЛ ЧЕ "ШЕ ВИДИ".....ХА,ХА,ХААААААА...КОЙ МУ ВЕРВА ВЕЧЕ НА ТОЯ КАНАДАСКИ ГАЩНИК...??!!!.

42

Въртоломей

преди 2 години

Кокорчо вече спасява България, а са минали нема и 2 месеца от началото на мандата му. БРАВО КОКО! БРАВО! ПОКЛОН! Аз вярвам САМО на Кокорчо!

41

има ли в замунда?

преди 2 години

Имало некъв нов фюлм със Захари Бахари, Куката Муката и Сърбина Мараш. Южний Ветар 2 ФЮЛМА

40

Анонимен

преди 2 години

Още няма Бюджет, още няма План за Възстановяване но се теглят заеми. Те докато дадат парите от Плана инфлацията ще ги е изяла. Те по-добре да не ги дават щото и тях ще окрадат. Кирооооо

39

Анонимен

преди 2 години

Обещания слушаме цяла година, но уви само с това си оставаме.