6

Пахахахахахаха

преди 2 години

И какво като го погледне регистраторката? Ще загуби време. Тя не е сложена да оглежда, преглежда и лекува. Преди малко снимах часовник, който показва колко се чака в една спешна помощ за преглед в ЮК тази сутрин 06:35 - 239 минути. Това са реалностите. Ние сме по-добре.

5

До 3

преди 2 години

По спешните винаги е така, защото е пълно с *** които висят там заради лека порезна рана или средновисока температура или гастрит! 2/3 от тия дето ходят в спешното не са за там!Ама нали всеки се мисли за най-важен на земята...

4

Мда

преди 2 години

В България се бъркат понятията!Спешна помощ е за спешни случаи, а не за спешно приемане на всеки отишъл!!! Всички се извъдиха здравни експерти и поставят диагнози,дават съвети!Ами като знаеш толкова си лекувай детето!Какво си тръгнал при "некадърниците". Плаща 60лв на месец здравни осигуровки,ама реве да го приемат навсякъде първи и с хеликоптер да го возят!!

3

Така е.

преди 2 години

Винаги е било така по спешните. И отношението не е както трябва и бързината на реакция е много зле. Няма специалисти, всичко се бави и никой не го е еня на теб какво ти е. Плюс това колкото им плащат, те толкова работят

2

аз

преди 2 години

Реформите в здравеопазването на ПП ГРОБ дават резултат след резултат!

1

Анонимен

преди 2 години

Еми, сега още 300 мангуса ще решат, че трябва да имат 15 минути слава и последните лекари ще си кажат я вземи си шапката, гащите, чантата. Но вие се радвайте!