58

Анонимен

преди 2 години

Ще спрат ли да се ритат атовете?Никога!

57

Диоген

преди 2 години

За да поддържа политически Русия,Китай я изнудва по всички линии. Сибир е взет на концесия от тях за дълги срокове.Последният случай беше онзи ден в Пекин,когато Русия беше принудена да заяви с половин уста,че Тайван е китайски.Няколко дни преди това Матушка обяви новите си 5000-ни процесори АМР - Байкал-М. Произведени от....Тайван!?

56

Обещавам

преди 2 години

книгата Наследство от пепелища: Историята на ЦРУ няма да си я купя никога. А ако случайно видя някой в книжарницата да я разглежда, ще му кажа че е голем *** и да не си я купува, само защото съм я видял в тоя сайт. Без да съм я чел.

55

Доктар Фалчи

преди 2 години

Тези ваксинирани ли са?

54

До 56

преди 2 години

Съжалявам че си необразован а и на това отгоре си попаднал в най-бедния щат на Америка, Мисисипи. Работиш като шофьор на бетоновоз за мизерна заплата, а зъбите ти са изпопадали от лоша хигиена и липса на здравна застраховка. По-добре да си беше стоянл на село в България, да.

53

Антон, Враца

преди 2 години

Путин се облизва на Украйна както мишката се облизва на сиренцето в капана. Дали ще последва съдбата на идола му Адолф налапвайки дулото на личния си Валтер ППК или ще завърши дните си мирно и тихо след запой като Сталин? Това ще бъде най-голямото му решение през живота.

52

До Диоген

преди 2 години

Биоген (смес от метан и скатол), разбирам надеждите ви Китай да се справи с Русия! Защото онези англосаксонските фъфлещи се видя, че не могат! Но в хилядолетната цивилизация на Поднебесната има мъдри хора, чели древни книги и добре ги разбрали! "Врагът на твоя враг е твой приятел!"! "Не започвай война, преди да си я спечелил!"! Найс, а? Четат Лао Цзъ, Сун Цзъ и другите древни мъдреци и ги разбират! Не са като оленцата, които кръстосват океаните с кериъри, които утре ще станат гробници на хиляди!

51

Анонимен

преди 2 години

да идат да се стрелят в метавселената. и да вземат китай, иран и пр. кандидати за световно надмощие със себе си. и може да не се връщат оттам. пък ние като по-прости и без претенции ше ходим на реалните малдиви. айде наздраве.

50

Едно на нула за мен

преди 2 години

Тя тепърва започва.Следващите години ще са същите,напрежение и заплахи.Накрая нЯкой ще свали гарда.Предполагам че това ще са Ю,ЕС ЕЙ.

49

Анонимен

преди 2 години

Русия получава доста пари от Европа за газта която продава.Няма как да спре кранчето защото няма да получава пари.И двете страни зависят едни от други.И ако спре кранчето което досега не се случвало и няма да се случи , няма да има Русия пари за военните си измишльотини.

48

Адмирации

преди 2 години

Китай ще се заеме със Сащ, така ще си вземе Тайван и ще разшири влиянието си в Китайско море до Филипините, а от там Тайланд и Индонезия, също ще премахне заплахата от Австралия. Русия ще подкрепи тези действия на Китай, а самите руснаци ще вземат Европа. Времето на Путин и Си, изтича затова последно време те доста забързаха темпото, все пак не са на 20г. Военно са готови, а срещу руснаците стоят лидери които ги слагат на дивани и табуретки, а за Китайските опоненти... там няма сериозна съпротив

47

До анонимен 45

преди 2 години

До До 45--------Брей! НАСА значи приготвяло метеорити! И как ги приготвя? Със сос Barbecue или с Tabasco? Крети, знаеш ли някоя рецепта? Абе мухли, *** в Америка да видиш дървените стълбове с огромното количество жици, с трансформаторчетата по тях,изкъпи се в белината, която им идва от кварталните хлораторни станции, да разбереш в кой век живеят! Двеста години след австралопитеците!

46

Ще има ли край....

преди 2 години

Не НЯМА да има край. По причина че двете страни СЕ НУЖДАЯТ ЕДНА ОТ ДРУГА. АКО Я НЯМА РУСИЯ КАК САЩ ЩЕ ПРИНУЖДАВА ВАСАЛИТЕ СИ ДА КУПУВАТ СВРЪХСКЪПО ОРЪЖИЕ и с кого ще оправдава нападенията си на държави богати на петрол... природни ресурси? Ако ги няма САЩ кого Русия ще обвинява в империализъм и къде ще ходят децата на партийните лидери да живеят в лукс докато "учат"? АКО ДВЕТЕ СТРАНИ ЖИВЕЯТ В МИР ХИЛЯДИ КРЕМЪЛСКИ И КРАВАРСКИ ТРОЛЧЕТА ЩЕ ТРЯБВА ДА РОВЯТ В КОНТЕЙНЕРИТЕ СЪС СМЕТ ЗА ДА ПРЕЖИВЯВАТ.

45

Анонимен

преди 2 години

Бесни гладни вълци, да.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако си в гората имаш храна и топли дрехи, обаче е зима и те нападнат гладни измръзнали вълци с подвити опашки-спасява те само добро въоръжение. Така е и с Русия и прегаладнелите вълци.

43

Анонимен

преди 2 години

нека още да се карат , а чичи китаец набира сили. и прилепи.и сателити. после ше ги тури в малкия си джоб като се изпотрепят едни-други. ноо са прости ама айде да не им казваме отсега че ше се обидят. сами да достигнат до тоя извод е най-добре.

42

Диоген

преди 2 години

Всъщност всички апологети на Путин, знаят ли изобщо какви битки води или си мисли,че води? Че невикан и неканен,не го приемат вече в цивилизования свят! Че се самопокани на Зимната Олимпиада,за да го направят домакините за смях!Че отиде с "подарък" от 100 млн тона нефт и 250 млрд куб.м. газ,който Китай благосклонно прие само срещу заявлението да застане срещу НАТО. Такива ми ти "пирови битки и победи"!

41

До 45

преди 2 години

Доколкото разбрах от НАСА са приготвили няколко метеорита в близка околоземна орбита. Не е ясно защо но име ната им са Москва1, Москва2, и тн.

40

Анонимен

преди 2 години

Добре, че са САЩ, та ни освободиха от гнусното руско робство.Благодарим Ти Америко, Единствено Велика Супер Сила . Вечно ще Сме ти Благодарни, а най-много Благодарни ще са Ти, децата на комунистите и русофилите които ти прибра при Теб и ги обгрижваш с всички благинки на цивилизацията.

39

Анонимен

преди 2 години

Мисля че 145-милионната популация на вреден *** дивеч е оптимална за размерите на Русия. В края на динасията Романови бяха достигнали 170 милиона но бързо си осъзнаха грешката и в периода 1918-1922 коригираха бройката. Сега очевидно идва време за нова корекция.