304

Коми АССР

преди 2 години

Тикво........Айде ходи на санаториум в русия. (че путин е в Будна Кома, да го съживиш с "идеите: си)

303

Надблюдател

преди 2 години

Десет години Борисов държи комунистите далеч от държавната ясла! Нормално е да са озверели! Крадливи ,алчни и некадърни...! Добре че бяха парите на Черепа и машинките на Мадуро, че Радев да си спретне преврата, но злобата им е успоредна на некадърността! Вече година един План за възстановяване не могат да спретнат, ама отворили като Кирето уста, и ококорили като Кокорчо очи, наглостта им минава всякаква граница! Къде се покриха Чалгата и Радев ,Бе? Даже и Корнелия се покри!

302

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Следващата сбирка със симпатизанти на Бойко ще е в Карлуково

301

към 336

преди 2 години

къде изчезнаха 800 хил. българи ли? те гласуваха от там и ни натресоха радев и киро канадската ливада да затрият народа съвсем

300

ПроСоТо

преди 2 години

обаче признайте си,има ли по-голяма наглост от това:..-""Най-лошото, което Радев направи на българите, е да се мразим"...?!?!?!?!....НАЙ-МРАЗЕНИЯ В ИСТОРИЯТА на България пладнешки разбойник обвинява Радев за нещо,за което саматаМутра работи упорито поне 20 години...Разбирам,тежко е увреден психаря "Б.Б.",но не разбирам защо все още се подмята по "медиите",защо не е въдворен там,където му е мястото?..И не само гешеф спомага за това!..Има нещо много ПРОГНИЛО в битието на българите !..

299

Въпрос към Гешев

преди 2 години

Иван Гешев може ли да каже кой уби Юрий Галев с 7 куршума защото изнасилил жена му!?

298

безпартиен

преди 2 години

не може да се отрече какво е направил бойко за българия, както не може да се отрече за кирчо и асан, че нищо не са направили

297

Странно,

преди 2 години

...щатните плювачи не оборват нито един факт от казаното от Борисов? Единственият отговор са болшевишки лозунги и евтина помия! Значи всичко което казва Борисов е самата истина! Тежко на България!

296

ПроСоТо

преди 2 години

Самият Мутрьо е Прах по вятъра.....

295

И аз осъждам

преди 2 години

Статията. Всенародни тържества и благоденствие заливат страната.

294

Да изтучаме

преди 2 години

Прахта.

293

осъждам статията

преди 2 години

Аз не разбирам защо се дава думата на борисов. Народа е доволен от новото правителство и борбата с корупцията и сега е много по добре всеки го вижда. затова прекратете излишно да коментирате защото така пречите на развитието

292

Агент Буда

преди 2 години

Борисов е продавал Българи на ЦРУ за изтезания!

291

Тракиец

преди 2 години

Скоро българите ще научат къде акът гладните.Кирчо и Кокорчо ще ви обяснят.Още малко търпение и ще раберете.

290

Аз промяната

преди 2 години

До 312 Борисов е Политик ЛИДЕР ЕВРОПЕЙСКИ А на теб като не ти допада не чети какво говори ГЕРБ Е партия с огромен брой българи И ако мразиш тези българи си е твоя работа И аз не искам разни ОТ БКП от татово време да репресират мирни българи в мирно време с БАРЕТИ с държавни пари Искам си ДЕМОКРАЦИЯТА

289

Анонимен

преди 2 години

Аве, еййй. Тоя преди всичко е хванат, че си НАЕМА ПPOCТИТУТКА. Отделно чекмеджетата, неправилното съхранение на пистолета и произхода на златото и пачките. Всеки политик на каквото и да е ниво в света си заминава след като го хващат, че ползва ***. Това е край на политическа кариера навсякъде на тази планета.

288

ОФ-РАДЕВ

преди 2 години

.. БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС /БКП....... ВЪРНЕТЕ НЕЗАБАВНО КОСТИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ИЗКУПИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО ОТ ВАШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕДЦИ, ПРОДАЛИ ГИ НА СЪРБИЯ И ТИТО..!!............ ИНАЧЕ-ДА ГОРИТЕ В АДА..!!

287

Анонимен

преди 2 години

Ти защо не увеличи доходите. Бива ли да има хора с 200лв пенсии, масовата заплата по твое време беше , и е в момента около минималната. Медицинска сестра съм и няма да ти простя, че ни остави със заплати по ниски от един портиер.

286

Анонимен

преди 2 години

Как отминава славата, как рухват кумирите. Бацо тепърва ще осъзнава, че славата му вече е отминала, че е един рухнал кумир, затънал в калта на лъжите и кражбите. А какви славни времена бяха?! Вместо в Армеец Арена или НДК сега като шумкар е допълзял до Кирково, невзрачна община нейде в Родопите. И там с пяна на уста пак лъже и се тресе от яд, че не може да краде. Полудява от мисълта, че други ще разпределят държавните средства, а за него остава само да гледа и да се пръска от яд!

285

Анонимен

преди 2 години

КРАД...ЕЦ