90

Анонимен

преди 2 години

ИСТОРИЦИ ОТ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ:БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)!!!ЗАПОЧНА СЕ!ВИЖДАТЕ КАК С ПАРИ ЕРДОГАН ОТВАРЯ ИЗТОЧНИЯ ВЪПРОС НА БАЛКАНИТЕ!КУТИЯТА НА ПАНДОРА Е ОТВОРЕНА!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Преди НАТО е имало няколко по-малки НАТО т.нантанти. Като не знаеш не се обаждай.

88

Анонимен

преди 2 години

Стига с това НАТО. По времето, по което Коминтерна създава македонизма НАТО не е още и планирано. Но за сметка на това видни комунистически родоостъпници като Герорги Димитров участват в дебългаризацията на Македония. Тук да добавим и генералът от ДС Венко Марковски - дядо на известния по медиите масон Вени Марковски. Никакви партенки за НАТО не могат да ни отклонят от назоваването на предателите.

87

ДПС ПП СДС

преди 2 години

КРАДЯАДАЙЯ КОКОРЧО И ПЕПИ СТОЯНОВ СА В ПАНОРАМА! ПУСКАЙТЕ!

86

ПАНОРАМА НА ЖИВО!!

преди 2 години

(КОКОРЧО vs КАРАДАЯ) + ПЕТЪР СТОЯНОВ! НА ЖИВО В ТОЗИ МОМЕНТ!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Да споменем и ролята на влашкия ţigan Тодор Живков в предателствата му политика спрямо българите в Македония и западните покрайнини и поклоните, които правеше на Югославия. Да не забравяме и че по негово време в България беше внесен от югославия Цар Киро.

84

ПУСКАЙТЕ БНТ!!!!

преди 2 години

ПАНОРАМА С КОКОРЧО КАРАДАѝЪ И ПЕТЪР СТОЯНОВ!

83

Анонимен

преди 2 години

До Димитър Ако Македония стане бг и България загуби войната трябва да даде територии и така става. Това е идеята на Гоце Делчев и после и на Георги Димитров. Птрво независима а после при удобен момент се обединява с бг. Това не се разбира от царя и България губи от НАТО и губи и мк.

82

ВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

ЗАПОЧВА ПАНОРАМА!!!! КОКОРЧО Е ТАМ! КАРАДАЙЪ Е ТАМ! СОЛАКОВ Е ТАМ!!! АНТОНИЯ Е ТАМ!!! ПЕТЪР СТОЯНОВ Е ТАМ!!!!! ЗАПОЧНАХАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 2 години

ТУРЦИЯ МНОГО СКОРО ЩЕ ОТВОРИ И ПОСТАВИ НА МАСА ИЗТОЧНИЯ ВЪПРОС И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!

80

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ - БЪЛГАРИ, ПП - ПРЕДАТЕЛИ.

79

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Според Кирил Петков Българи и македонци са ДВА народа. Официалната позиция на БЪЛГАРИЯ обаче не е такава. Кирил Петков трябва да бъде обвинен и съден за държавна измяна.

78

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ Е ОБИКНОВЕН РОДООСТЪПНИК С ПАЧИ МОЗЪК.

77

Анонимен

преди 2 години

Това е тотална гавра. Президент - агент на държавата наследник на Коминтерна, който сътвори макеодонската нация с назначения от него премиер от ромски произход на гроба на Гоце Делчев. Според мен, всичко е загубено вече. Нямам нито национално достойнство, нито даже един управляващ на наша страна.

76

Анонимен

преди 2 години

Македония и България трябва да се обединят срещу НАТО и Гърция, защото родния град на Делчев е поробен от Гърция а Делчев беше убит от натовски турци. Това казва Делчев от гроба.

75

Анонимен

преди 2 години

Познаваме и Гоце, и Геца, и Гоша, и Гацо. Типично бългрски имена.

74

Защо

преди 2 години

Никой не споменава истината как е превърната областа в държава Македония и от кого? Що е отделена и кога? Мога да ви дам джокер както се казва. Например Гошо тарабата;)

73

Кфкфкфкд

преди 2 години

Български политици се прекланят пред паметта на македонец. Някой познава ли българин с име Гоце. Чисто македонско име. Обиждате човека

72

Анонимен

преди 2 години

МАКЕДОНСКИЯТ ВЪПРОС НЯМА ДА СЕ РЕШИ...ТУРЦИЯ ЧАКА УДОБНИЯ МОМЕНТ ДА ОТВОРИ ОТНОВО ИЗТОЧНИЯ ВЪПРОС ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ОСЪМНЕ ОКУПИРАНА С ТУРСКИ ТАНКОВЕ...

71

Анонимен

преди 2 години

До ЛЕСНО ЕА ТИ ПО-ДОБРЕ ПОГЛЕДНИ НА ЮГОИЗТОК И ВИЖ КАКВО ВИ ГОТВИ ЕРДОГАН И КАК ТРУПА ВОЙСКИ НА ГРАНИЦАТА...АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СЕ РЕШИ МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС,НО В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ОТВОРИ НЕРЕШЕНИЯ ИЗТОЧЕН ВЪПРОС ЗАРАДИ,КОЙТО ИЗБУХВА РУСКО-ТУРСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА...