7

радикал

преди 2 години

Мошенници кожодери и мазохистичен народ че търпи...

6

Анонимен

преди 2 години

Абе аз предлагам вместо мораториум върху цените на битовите потребители да включим АК 47. След това да тръгнем по веригата и да намерим тези дето са подписали договорите за износ на евтин ток а за населението са оставили скъпият. Имам пълно доверие на АК 47 той никога не греше такае направен че намира виновните и им изпява песента Вие сте до Тук..

5

ДДРОнег

преди 2 години

"Експертите са категорични, че цената на синьото гориво у нас може да се регулира като се въведе реална конкуренция на "Булгаргаз" - частни компании могат да дадат по-добра цена за внос на газ."___това е елементарно и всеки го знае, че трябва да има конкуренция !!!___Въпросът е кой спа и краде 12 години и не го направи !!!___А, това е риторичен въпрос, нали , това е същия нагъл бокл**ук, който сега обвинява новото правителство по фейса !!!

4

Анонимен

преди 2 години

а лъжеха,че като влезем на свободния пазар,щели да паднат цените.Свободен за богатите държави,за нас с нашите доходи е непосилен,когато доходите ни се изравнят с западните,тогава можем да говорим за свободен пазар,не сме равнопоставени.Само ни смучат и ни обират природните богатства ,оставяйки ни хем без пари,хем без суровини

3

Анонимен

преди 2 години

Не можем да спрем износа на ток ли?!? Може някак странно да аварират няколко далекопровода по линиите за износ и... цената рязко е забила в дъното. Обявявате че ремонта ще се точи 2 месеца, а ремонта на ремонта поне още 2 месеца. После ако още е скъп тока: ремонт на ремонта на ремонта... Поне държавата много я бива в ремонтирането. Превърнете дефекта в ефект, ама не ви стиска, щото ще ви пляскат през ръчичките от посолството на САЩ, а?

2

Анонимен

преди 2 години

Че кой ви кара да намалявате износа? Това, което трябва да се направи е, да се разделят пазарите. Вътрешния пазар си има вътрешни цени, а международния пазар - други. Не внасме ток и затова не сме зависими от международните цени. От газ не прозвеждаме електричество, затова не сме зависими и от цената на природния газ.

1

Анонимен

преди 2 години

КОЕ Е АБСУРДНО БЕ? СОПА ДЕЕЕЕ...