29

Aнонимен

преди 2 години

Престъпен Измамник експерименталните убийствени течности са ефикасни за оня свят на небето

28

Анонимен

преди 2 години

Аз като чуя някой да ми говори за вируси и въобще за наука като се позовава на собствени предчувствия, мнения, надежди, и прочие субективни чувства, веднага преставам да слушам. Първо обявяват, че предстои нещо много страшно, но хората не са глухи и слепи и виждат, че няма нищо толкова страшно. Затова ти обясняват-всичко е спокойно, защото пика е преминал. И произволните съчинения на Алена, изглеждат по-достоверни от седмичните хороскопи за вируса на Кантарджиев и сие.

27

Анонимен

преди 2 години

Мустака се справи с плаНдемията и ще ходи да търси таланти

26

Анонимен

преди 2 години

До Закривай!"да се бода с това, на което викате ваксини." ....... Никой не те кара, както се видя. Европа вече е ваксинирана, СЗО дори не споменава България, защото сме капка в морето и никой не се интересува от нас. Всички нормални хора вече са се отровили, чипирали, ъптейтнали и предават на къси вълни в посока Алфа Центавър ....

25

АААА

преди 2 години

не е отминал! Искам като предната зима да няма грип, а въпреки ваксината всички грипави пак да ги пишете с коронавирус!

24

Анонимен

преди 2 години

кантар, купувай билет и бегай далече, Конвоя на свободата иде -яки тираджии и не пита

23

бибитко

преди 2 години

Недей тъй бе Кантарджиев, как тъй ще е преминал пика?! Така ще останеш без работа! Казвай, че идва шестата вълна, трябват още чували за трупове и т.н. да се плаши електората всеки ден

22

Анонимен

преди 2 години

Управляващите мoшеници умишлено не реагират адекватно на данните от статистиката, които точно показват кои групи хора са най-уязвимите от вируса... Явно искат смъртността да е висока и с нея да плашат хората...

21

АНОНИМЕН

преди 2 години

Лапачката ви Кантарджиев е към своя край и идва време за сметката.

20

Анонимен

преди 2 години

Един - единствен професор по ковид има официален и това е д-р Чавдар Ботев. Другото, което ви облъчва от екрана, са политици и техните "работни" служители, които на хонорарприказват глупостите, които са им заръчали. Именно проф. Ботев обяснява подробно и наистина научно по каквипричини се мре масово в нашите болници и причините нямат нищо общо с това колко са набодените с експерименталки. Дори напротив-за доста хора те са си доказано вредни. Намерете го, изслушиайте го. В Турция го взеха човека.

19

кантар,

преди 2 години

АБЕ Я КАТО СИ ГОУЕМИЯ ПРОФЕСОР ОТ НАУКАТА, ОБЯСНИ КАК ИЗЧЕЗНА ПРЕДНИТЕ 2 ЗИМИ ГРИПА, А СЕГА СЕ РАЗВИХРИ??? ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ЗАРАДИ ВАКСАТА НАДПИСВАХТЕ ЗАБОЛЕЛИТЕ С КОРОНА КАТО ДОБАВЯХТЕ И ГРИПАВИТЕ! АМА СЕГА ТАЗИ "СТАТИСТИКА' БИ ВИ БИЛА В УЩЪРБ, ЗАЩОТО ЩЕ ПОКАЖЕ УВЕЛИЧЕН БРОЙ ВЪПРЕКИ ВАКСИНИРАНЕТО! НЕЕГОДНИЦИ!

18

АнонимеН

преди 2 години

И ТОЯ СЕ УРЕДИ!! СЪВЕТНИК НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПО ЗДРАВНИТЕ ВЪПРОСИ :D

17

можело!

преди 2 години

ВИДХТЕ КОНВОЯ НА СВОБОДАТА И СМЕНИХТЕ ПЛОЧАТА...

16

Анонимен

преди 2 години

Когато Мангърав ви го говореше това същото преди две годити се правехте на ударени. Много глупост избълвахте за тези две години. Пустии пари, какаво да се прави.

15

Анонимен

преди 2 години

Естествено. От как се помня януари-февруари е пика на грипа. Поне в умерените ширини на Северното полукълбо. Открили топлата вода!

14

до 10

преди 2 години

Какво се радваш като дете на близалка, бе ПИЧ? Аз пък му нямам никакво доверие на тоя тала съм и още в началото наклони везните никога да не се ваксинирам. В резултат гизкарах ковида със съвсем леки симптоми, а от семейството ми никой не се е заразил. Нещо да кажеш по въпроса?

13

АНОНИМЕН

преди 2 години

Кантарджиев, всеки ден говорите различни неща. Спрете се.

12

Анонимен

преди 2 години

Ми чудесно, значи вече бухали като теб могат да се оттеглят най-после и да ни оставят намира. Ако и вирусът ни отделяше толкова внимание, колкото ние на него за 2 тодини света да се е обезлюдил. Всеки ден по цял ден ни плашат, а вируса седи отстрани и ни се смее на човешката глуп ост и боязливост.

11

сега денят

преди 2 години

ми е пълен след като видях любимия професор, нишо че изглежда сякъш е подушил собствената си такова

10

До 11

преди 2 години

Изчезвай бе,неграмотен т у л у Б!