15

Обективен

преди 2 години

Прав си,че Унгария го каза в прав текст,че няма да приема войски на своя територия. И Орбан отиде при Путин и си договори газ до 2036г. на цена под 200$ . А ние - разбирай аз-ти- обикновения българин, ще плащаме газта по цена над 900$ и ще бъдем лоялни към Бай-дън , ще затваряме фирми,защото не могат да си платят тока и газта,ще оставяме хора без работа , но ще бъдем лоялни и ще плюем Путин като най-големия агресор.И тая омраза към Русия,ще ни топли повече от руската газ.

14

Ха-ха

преди 2 години

Заглавието на статията е по същество най-правилната българска политика. Украйна всъщност е безполезна за нас страна, ненадежден партньор във всяко отношение. Ако от нея може да се изкяри нещо то ще е за големите риби, за нас само проблеми. Тъй че-да го *****хохлите!

13

Анонимен

преди 2 години

КИРО ПРОСТОТО СИ Е РУСКИ АГЕНТ, РАШКО АЛКОХОЛИКА ТОЖЕ

12

Анонимен

преди 2 години

Приготвили сме една рота евроатлантици за изпращане на Източния гронт. Не събрахме повече. Мони Паси, Петю Стоянов са командири на ротата.

11

Генерала

преди 2 години

Кой слабоумник ще вдигне ръка на Русия? Мечката яде и мачка всичко на пътя си. Та за нас войната още от сега е загубена предвид това на чия страна сме. Оставете това и кажете какво ще правим с инфлацията? Парите на всички все повече и повече не стигат.

10

Анонимен

преди 2 години

Калинчо казва, че политически твърдо сме заставали зад Украйна в рамките на декларациите на ЕС и НАТО, а практически по никакъв начин не сме оказавали своята поддръжка. Не така мислят видни укропски блогери, които пишат за тежките тромави "птички", кацащи по украинските летища. Блогерите казват, че уж били натоварени със сендокуз оръжия, казват че между тях имало български.

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя знае ли на кой свят се намира?Имате ли на идея до къде са се докарали Укрите с тая своя мечта за "независимост"ами докарали са се до просешка тояга,в големите градове видят ли чужденец веднага почват да просят пари и цигари!

8

USA

преди 2 години

ПРАВ СИ Клаузевиц. НИЯ ВЕЧНО ПРАИМ ВУЙНА.

7

USA

преди 2 години

ДА СМЕНАТ 3 МАРТ С 2 ФЕФРОАРИ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК.

6

Анонимен

преди 2 години

И как го реши това оръжейният експерт Калин Димитров?

5

баба мара

преди 2 години

ние сме в нато и ес без референдум украина не е член на нато за какъв член 5става въпрос аз искам мир а не конфликти със съседите защо нато се разширявана изток защо въоръжава насила украина като никои не я заплашвапълен неутралитет никакво участие в учения както в българия така и на вън

4

Клаузевиц

преди 2 години

Не е актуален. Войната е последното средство на некомпетентния.

3

Анонимен

преди 2 години

Политически сме за чичо Джо, а на практика - за Путин.

2

Оръжеен експерт

преди 2 години

Още никой не казва колко рула тоалетна хартия трябват за източния фронт.

1

Анонимен

преди 2 години

Престъпници говорят от името на целия народ,че подкрепяме Украйна,що тъй бе?Аз съм за Русия!!