198

до 353

преди 2 години

По-комично нещо не бях чел.Последната путинска опорка е че сащ навивали Путин да започне война в европа! Така Хитлер обясняваше че англофренския имперализъм е виновен за нападението над Чехословакия и Полша. при толкова много прилики на началото изглежда и краят ще си прилича.

197

Да Кири Петков

преди 2 години

Започва ново строителство по закон. Старите къщи се събарят. Строят се нови паркинги със електрически зарядни станции, а под паркинга термопомпа. Покривите на новите сгради с фотоволтаици. А в същото време нов АЕЦ. Европа дава пари. Ако останем на газ и нафта Русия взема парите. Европа дава заеми с 50 години гратисен период.

196

Анонимен

преди 2 години

Гретчо се разписал щял да кара камион на зелени маслини. А на луната времето е облачно и вали дъжд. Тинтири минтири.

195

Революцията

преди 2 години

До 372. Това не е фантастика. Това ни очаква, българите не ядат домата с колците.

194

Косвени улики

преди 2 години

Да бе война! А знаете ли че все още електро-енергийните системи на Украйна, Беларус и Русия са свързани! Как си мислите че се почва война при това положение? Трябва време преди урките да се изключат сами, а това още не се случило. Чак след това ще се опитват да провокират под команда 'дръж' подадена отзад океана. Има време!

193

Истината

преди 2 години

Ако останем на газ и нафта Русия взема парите, а ние ще караме коли с 25% КПД, ще дишаме сажди и ще пием отрова

192

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател: Това го "наблюдавахте" и в Сирия, а то какво стана накря... Не се силете толкова - те руснаците вече си знаят интереса. и не са вече безрезервно вярващи в 'доброто' на запада!

191

Анонимен

преди 2 години

До Революцията ... .. ти да не си новия жул верн?! каква фантазия имаш само.

190

До 357

преди 2 години

Има много регистрирани коли но не се карат. В България се потребяват 3 милиарда литра горива за транспорт. 1л нафта има 10 киловат часа енергия, тоест необходими са 30 милиарда киловат часа. Делим на пет заради КПД и се получават 8 милиарда киловат часа, което го произвежда 1 блок на АЕЦ

189

Те я почнаха войната

преди 2 години

Американците вчера я почнаха войната (без участниците да знаят) - по новините! Блумберг беше обявило че Руснаците са нападнали - даже отгоре имаше "live" :):) После се извиняваха ... ама си пролича припряността на краварите да има война!

188

Анонимен

преди 2 години

до 355-а дали ще го има нато да отговори? - СЪМНЯВАМ СЕ. Путин започва и прочиства.

187

9

преди 2 години

Че война няма да започне е повече от ясно, но украинките ако дойдат насам няма да ги върнем...

186

Е НЕ СЕ ПРИМИРЯВАТ!

преди 2 години

Щатине не се примиряват и не се примиряват с това че Русия може и си брани природните ресурси! За нейна голяма злоба и жалост, Русия никак не прилича на Ирак и не поддава...

185

Анонимен

преди 2 години

ТЕЯ УКРИ ТУРИЛЕ НА ВСЕКИ ВОЙНИК И ПСИХИАТЪР. ТОЯ ПУТИН ГИ Е ДОВЕЛ ДО ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ ДА СИ ГОВОРЯТ САМИ.

184

Революцията

преди 2 години

Започва ново строителство по закон. Старите къщи се събарят. Строят се нови паркинги със електрически зарядни станции, а под паркинга термопомпа. Покривите на новите сгради с фотоволтаици. А в същото време нов АЕЦ. Европа дава пари. Ако останем на газ и нафта Русия взема парите

183

Анонимен

преди 2 години

До русофил=предател. ... .. само пренебрегнат и отритнат от руснаци *** може да разсъждава така...

182

Анонимен

преди 2 години

До до запознат === същото важи и за европа, както и сащ! лошото е, че ние сме на първия ред! китай веднага ще се включи и чао на половината свят! нали не си мечтаеш, че русия ще стои и чака да я унищожат без да си отмъсти??

181

Байковец

преди 2 години

По голяма пропаганда не бях чел скоро.

180

Анонимен

преди 2 години

Русия няма възможност да задоволи потребноста от газ в Европа. Единственното спасение е в АЕЦ, фотоволтаици и електрически МПС и термопомпи. Русия е нужна все още.

179

до запознат

преди 2 години

не знам дали си запознат, че каквато и да е руска ракета по страна членка на нато, ще е краят на русия като държава и изчезването на руснаците като етнос от картата на света. надявам се го озъзнаваш, както и те го осъзнават. да не преиграваме толкова.