58

Анонимен

преди 2 години

Първите 6 дни бях добре, влоших се и пих антибиотик, ако не бях щях да се влошава още, така че тази да си мълчи. Добре е да се почне навреме

57

Бил Гейтс

преди 2 години

Скоро на пазара ще излезне новата ми ваксина която пази от всички щамове на Ковид,и ще ви принудя ако не с добро значи с лошо да си я сложите!!

56

Медицински факт

преди 2 години

Антиваксърите са най-големите пpocтаци.

55

Севи ТВ

преди 2 години

Никога няма да ваксинирам Буби! Аз не съм от тези майки, които вярват на всичко.

54

АнонимеН

преди 2 години

ЕРАТА НА АНТИБИОТИЦИТЕ КАТО ГЛАВНА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕСТЕНА ОТ ЕРАТА НА СМЕСВАНЕТО НА ВАКСИНИТЕ! НАРОДА ЯКО ЩЕ СИ БИЕ ВАКСИНИ И БУСТЕРИ ОТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ И ТОГАВА БИЛИ ЩЕ ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ СИ !

53

Живко от Варна

преди 2 години

Това че човек е хронично болен, тва не означава че не може да се излекува !

52

Лекар

преди 2 години

АнонимеН, пич, на теб ти трябва нещо по-сериозно от валерианова тинктура

51

До 51

преди 2 години

Докажете че съм *** , запознайте се с мен, нека да пием по нещо някъде и да си говорим за мен , за да разберете аз *** или умен съм ! Бъдете реалисти !

50

АнонимеН

преди 2 години

ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА АНТИБИОТИКА НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИ КОВИД! КОМБИНАЦИЯТА ПРОПОЛИС ТИНКТУРА В ПО-ВИСОКИ ДОЗИ ПО 50 ИЛИ 100 КАПКИ 3 ПЪТИ НА ДЕН С ПО 20-КАПКИ 3 ПЪТИ НА ДЕН ЦИТРОСЕП СИГУРНО ЩЕ УБИЕ И ХИВ, ТА КОВИД ЛИ! ПРОПОЛИС В КОМБИНАЦИЯ С ЦИТРОСЕПТ УБИВАТ ЗЛАТИСТИЯ СТАФИЛОКОК НЕПОДВЛАСТЕН НА АНТИБИОТИЦИ, УБИВАТ КАНДИДА НЕПОДВЛАСТНА НА АНТИБИОТИЦИ И УБИВАТ БУБОННАТА ЧУМА! ЕХИНАЦЕЯ , КОТЕШКА СТЪПКА И ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ЧАЙ ОБЕДИНЕНА С ПРОПОЛИС ТИНКТУРА СА ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕК АНТИБИОТИК!

49

До 48

преди 2 години

Направо кажи България да е моя докато съм жив !

48

Дар от БОГ

преди 2 години

Хора които казват че аз съм БИ или хомо, те искат аз да нямам приятелка и да не бъда щастлив ! Заради това така казват !

47

Живко от Варна

преди 2 години

До 37 - време е цяла България да се обедини около идеята, че Живко от Варна заслужава достоен живот, с много пари, жени, семейство, бизнес, никакви проблеми и усилия.

46

Анонимен

преди 2 години

Спрете да слушате такива шамани,оракули,измамници и измислени професори,който ката ден ви промиват мозъци с всякакви дивотии!Живейте си живота яко и свободно!!!Яжте и пийте какво ви душа иска!

45

Анонимен

преди 2 години

До Кера Потърси си справочник ковид БЛС з гугъл. Отдавна е описано това, което казва Христова. Просто тя е изказала отдавна известна истина. Даже и СЗО ни бяха правили забележка, че в 70% от случаите изписваме антибиотици.

44

Божество от Варна

преди 2 години

Хора които казват, че аз съм вреден човек, всъщност смятат, че аз ако се социализирам, всъщност ще бъда опасен за тях ! Точно заради това са настройвали хора против мен ! Те заради себе си искат аз да съм САМ цял живот без истински приятели, жена, деца и т.н. !

43

доцент

преди 2 години

Ако искате да скапете имунитета си................слагайте си бустерна доза.................две дози са напълно достатъчни, даже са много.............ако питате мен, дори една доза е много................но това е сложна тема....................искат се знания по вирусология, имунология и биохимия!!!

42

Анонимен

преди 2 години

До 31 При 6-8% от случаите на ковид се развива пневмония. Тя се лекува с антибиотик. Проблемът е, че антибиотиците у нас се предписват по телефона от първия ден преди изобщо да са нужни. Пневмонията се развива след 5 дни от началото на заболяването поне, при това наистина е рядка и не трябва всички минали без нея да се тровят с антибиотици. И това е описано в протокола на БЛС, който е превод на този на СЗО.

41

ДО 38

преди 2 години

МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ С ТОВА, АКО ГО ВЗЕМЕШ НАВРЕМЕ И ВЕЧЕ НЕ СИ РАЗВИЛ БРОНХОПНИВМОНИЯ. И АЗ СЕ ЛЕКУВАМ ТАКА, НО НАВРЕМЕ, ТУК Е ТЪНКОСТТА. НЕ ОБИЖДАЙ ХОРАТА ИЗЛИШНО. ЩЕ ТИ СЕ ВРЪЩА.

40

Варненско божество

преди 2 години

Хора спрете да бъдите с промити мозъци и ме заобичайте ! Редно е аз да се реализирам в живота и да имам приятелка ! Аз съм хетеро сексуално момче и може да ми се има доверие, защото съм човек с лидерски качества , но не ми личи !

39

Кера

преди 2 години

OK, щом е така, че съдя моята лична, че ме наду с антибиотици, като имах Ковид, и ще поискам съда да призове проф. Христова да свидетелства като експерт! Не може ние, обикновените потребители на здравно-медицински услуги да ставаме жертва на подобни недоразумения!