176

До 199

преди 2 години

Имаш пред вид този на снимката ли?

175

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Трудно е да се спрат ченгетата на ГЕРБ и ДС.

174

Анонимен

преди 2 години

Роско,няма ли да почерпиш за празника?

173

195, ти незнаеш май?

преди 2 години

Пусни си "Керкенези кики-рики евридей"

172

Истина

преди 2 години

Казва го комсомолският секретар, наследник на комунист. Направил бизнес с паритеи връзките на комунист

171

И как не прегракна..

преди 2 години

Керкенеза* от Пирина! Три дни се надува!

170

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ... с любезното съдействие на Америка за България и Сорос този гл ист комсомолския натегач и менторът му СИК-аджията Бибитко Чекмеджаров всекидневно тук ни досаждат с "мисли"... Пълна гротеска

169

Анонимен

преди 2 години

Прецедента, тази изтривалка на Борисов отново изпълзя от дупката си... Измъкнал се е от усмирителната си риза или санитарите пак са забравили да му дадат успокоителното и отново се чувства Наполеон.

168

тъпото

преди 2 години

До Христо Христов е чак сега разбрах, че Вие сте единственото ВЕЛИЧИЕ сред другите ***

167

Справка

преди 2 години

Е това вече е АБСОЛЮТНО БЕЗОЧИЕ :-)) Някогашният КОМСОМОЛСКИ НАТЕГАЧ реве защо пропуснали да направят ЛУСТРАЦИЯ :-)) А ако я бяха наистина направили, той и такива като него още тогава щяха да отхвърчат! Впрочем, точно за това не са я и направили ...

166

До 185

преди 2 години

Не се заблуждавай *** по жизненият стандарт на краварите а проучи че имат външен дълг дълг в трилиони долари до като Русия след 10 години санкции пак успя почти да изчисти своят дълг който бе милиарди. Русия е длъжна с Китай и Индия да запазват мира по света а това става с милиарди за въоръжаване. Ако на Русия дадат трилиони дългове като на САЩ те ще живеят в приказка всеки един руснак.Но Путин пази само своята територия и чужда не иска.

165

аз

преди 2 години

хахахаха - чехличко пак се изказа

164

до 179

преди 2 години

До Анонименпосочи ми поне една държава която е близка с Русия и има висок жизнен стандарт.Може би имаш пред вид Северна Корея? Айде мерси.

163

бг

преди 2 години

Абсолютно е прав.Там където няма руска агентура има прогрес.Полша произвежда три пъти повече от Русия въпреки че има три пъти по-малко население и няма природни ресурси .И жизнения й стандарт е три пъти по-висок от българския -минимална работна заплата 500 евро , средна работна заплата 1100 евро и т.н.В Полша русофил е обидна дума и равнозначно на предател!

162

Мен

преди 2 години

НАЙ-БЕЗЛИЧНИЯ СЕЛЯНИН, ПРИСЪСТВАЛ НА ПОСТА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, НЕ РАЗБРАЛ, ЧЕ ДА УПРАВЛЯВАШ, ТРЯБВА ДА ИМАШ УВАЖЕНИЕ И ЛЮБОВ КЪМ ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ, А НЕ ДА БЪДЕШ БЕЗЛИЧНО МЕСТОИМЕНИЕ. КОГАТО ЧОВЕК СЕ ЗАГЛЕДА В ОЧИТЕ МУ, НЕ ВИЖДА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПРАЗНОТА И ЛИПСА НА МИСЛИ.ТОЗИ ЗА ВРЕМЕТО СИ НА ПРЕСТОЙ В СГРАДАТА НА ДОНДУКОВ, КОЙТО Е РУСНАК, ВЕРОЯТНО ОТ КГБ, ПО ДУМИТЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ИЗЛОЖИ...КАТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ С РАБОТАТА НА СЛУЖБИТЕ, НИКОЙ НЕ ТИ ИСКА МНЕНИЕТО.

161

Анонимен

преди 2 години

Честит празник,Роска!

160

ПАУН КЛЪВНЬО

преди 2 години

ДО ДЕКОРАЦИЯТА БЯХ ПЕТЛЬО ПИОНЕР, КОМСОМОЛ И БКП. СЕГА СЪМ ПАУН ДЕКОРАЦИЯ НА БУДА. АЛА КОЙ МЕ БРОИ!...

159

Анонимен

преди 2 години

Този е срам за децата си.Ние все някак си ще го преглътнем.Ако не ни го натрапвате през ден,де.

158

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тоя бееее!Аман от пишман демократи.Добре,че не е президент,досега да е обявил война на Русия.

157

Анонимен

преди 2 години

Вярно е!След 30 години има квартали,ако отиде човек се чуди дали не е 87ма година!Никакво развитие,освен,че селяните натъпкани в панелките са ги направили още по грозни с изолации от всякакви видове,електрикови цветове и същото мислене оттогава, никакво развитие!А за селата да не коментирам,те са вече неспасяеми,повечето, има села с богаташи ,само те са добре!Мутрите съсипаха морето!Уж много образованите хора,расли по комунизма и възпитани тогава са такива диваци и първични,нищо европейско нямат