28

Овладян

преди 2 години

Овладяна е на баба ти шишарката! Всеки ще премине през вируса. На това овладяване ли му се вика бе Симид? Иска ви се още да смучете, но идва време да се плаща!

27

Анонимен

преди 2 години

Няма как хората да има изградна имунна защита. Имунната защита се образува от контакт и инфекиция с вируса

26

Анонимен

преди 2 години

До Допълнение към 18 И тук е такава статистиката. Недей да четеш със затворени очи. Това не отменя факта, че тези хора вероятно щяха да бъдат живи, макар и с хронични заболявания.

25

Анонимен

преди 2 години

Вождовете на Маите много успешно са овладявали сушите с жертвопринушения. Чумата е била борена с мерки за безопасност, като дишане през букети цветя и пускане на кръв. И всеки път когато някой е поставял под въпрос методите на властта по време на истерия е бил обвиняван за невеж, зломислещ еретик.

24

Анонимен

преди 2 години

До Симо от Симитли - Добре казано, и резултат от невежеството на Българското обществоБългария затвърди мястото си извън цивилизования свят по време на пандемията. Не че цивилизованият свят е цъфнал и вързал, но там има обществен консенсус в обществото, против са маргиналите- тираджии, мигранти от балканите и т.н. Основаната разлика е, че в цивилизацията ценят живота на стари и хронично болни, пък ние обобщаваме с лека ръка "те и без това са пътници"

23

Анонимен

преди 2 години

Пандемията е фейк като косата на Боби Михайлов,и децата вече го знаят..

22

Анонимен

преди 2 години

Другарю Симидчиев , опиатите ли са ти много или парите ти са малко ?! То всеки може да дрънка глynocmu , ама от устата на "лекар" ,меко казано , не звучи несериозно ...

21

Анонимен

преди 2 години

До ДамАми ти още не си разбрал, че те имат 85% ваксинално покритие, ние около 30. Четете по-внимателно. До един месец се очаква да се отпуснат всички мерки в Европа, но не и в България.

20

Жив да не бях

преди 2 години

Чрез този алгоритъм могат да бъдат предвидени възможни нови мутации на вируса и да бъде създадена ваксина предварително.Тоя в прав текст признава, че вирусите и съответно "ваксините" против тях са предварително пЛанирани...

19

Анонимен

преди 2 години

Предстои да ни лъжат колко са напреднали фармите и как са "познали" следащия щам, и ето на - то ... "новата" ваксина вече е готова. Управляват "пандемията" добре. Стиковани, мобилизирани в "цял свят" /разбирай в най-платежоспособните държави/ за още, още, ... още.

18

Допълнение към 18

преди 2 години

В Западна Европа е напълно забранено хора с диабет, сърдечни и бъбречни болести да бъдат разписвани като починали от корона дощато тук е напълно обратното. В Дания с 85% ваксинирани казват - починал от сърдечно заболяване с придружаваща корона, а тук казват - починал от корона с прудружаващо сърдечно заболяване. В Дания с 3х повече ваксинирани (85%) имат 3х повече разболели се на ден (днес 36,000).

17

"Обладана"

преди 2 години

Слон да те обладае докторе, и после да ни разказваш, че много интересно приказваш....

16

Анонимен

преди 2 години

Докато болниците са търговски дружества така ще бъде!Ако нямаш пари си обречен.

15

Добре овладяна?

преди 2 години

Не така. Просто не могат да я спрат и вдигнаха ръце. На това не му се вика "добре овладяна" епидемия

14

без грижа

преди 2 години

Болните не се лекуват както трябва.Стоят на студено потни,гладни,икономисват се лекарства.Особено в провинциалните болници.Това е истината!

13

Анонимен

преди 2 години

Кашлицата и хремата овладяни? С какво, локдауни, принуда за ваксина за неактуален вирус и икономически ограничения?! След години ще пишат в учебниците за "успеха". Най-вече за краха на световната икономика

12

Анонимен

преди 2 години

В Канада, Германия, Австралия, Франция, Белгия, Испания и Холандия няма ден без протести срещу зелените сертификати! Държави с над 80% ваксинирани са заели първите места по заболели на милион - Франция, Дания, Израел, Португалия са в топ 8 огнища на короната. Първите 2 места се заемат от Фарьорски острови(85% ваксинирани) и Палау(99% ваксинирани) изолирани от континентите, ваксинирани и въпреки това огнища.

11

Симидчиев

преди 2 години

Май нещо кукловодите ви наредиха да биете отбой..Но кой знае какво още ни готвите.Знаем,че няма да се откажат нито те,нито вие от това да ни занулите

10

Симо от Симитли

преди 2 години

Без да влагам оценка и емоция, България затвърди мястото си извън цивилизования свят по време на пандемията. Не че цивилизованият свят е цъфнал и вързал, но там има обществен консенсус в обществото, против са маргиналите- тираджии, мигранти от балканите и т.н. Основаната разлика е, че в цивилизацията ценят живота на стари и хронично болни, пък ние обобщаваме с лека ръка "те и без това са пътници"

9

Този

преди 2 години

Съвсем влезе у фентъзито. Някакъв алгоритъм предвиждащ следващи мутации го гони,дето ще вади ваксини преди вируса да се е сетил как ще мутира и ще го изненадваме.Работата най-много да се докара като ежегодният сняг който изненадва фирмите за чистота всеки път.