44

Леко ПокрЪкнал

преди 2 години

Абе, Таско Ерменков май леееееко са е накълвал по Първа Програма?

43

ТАСКОВ ЕРМЕНКО

преди 2 години

Тасков Ерменко е в предаването "Референдум" в БНТ, както и Антон Димитров, бивш директор на АЕЦ Козлодуй. Щракнете си първи канал.

42

Yo American

преди 2 години

Ruining half a million students to steal 590 million dollars looked like a very smart idea 12 years ago ain't it?How about now you Nazi ***?

41

До Германеца

преди 2 години

Ако тираджиите бяха хомосексуалисти Трюдо нямаше да бяга, а да им се надупи. Вдигни си малко АйКю-то усещам, че си без бустерче, не си ти като не си се набол.

40

Анонимен

преди 2 години

Не гледаме БНТ. Предпочитаме тубата.

39

БЪЪЪ РЗОООО!!!!!

преди 2 години

ПУСКАЙТЕ БНТ, ГОВОРЯТ ЗА ЕНЕРГЕТИКА! ТАСКОВ ЕРМЕНКО Е ГОСТ! БЪРЗООО!!!!!

38

канадец от канадско

преди 2 години

..изведнъж се задавих, не можех да дишам, силна кашлица и целия почервенях. много се уплашихме всички. Помислих че умирам. След няколко минути всички симптоми тайствено изчезнаха. Веднага посетих лекаря и той отново ми каза че ми няма нищо. Това било просто моментно задавяне от кост на риба! Явно се опитваше да скрие истината. Затова посетих още двама лекари, но и те всячески се опитваха да ме изкарат здрав. Аз съм тотално отчаян и не знам за какво да живея. Мистериозна болест ме мъчи вече месец

37

ПУСНЕТЕ СИ БНТ!!!

преди 2 години

ЗАПОЧНА РЕФЕРЕНДУМ!!!

36

Абе хора, спрете съ!

преди 2 години

Спрете съ вече! Направихте ни на микималс у главите с тия болести. Човек да го е страх да хване грипче вече. Учениците не могат да си вадят фалшиви болнични и да бягат от час. Това нормално ли е?

35

Анонимен

преди 2 години

Тази мистериозна болест се казва "ковидна психоза"

34

Анонимен

преди 2 години

Искат да ви светнат, че това е ковид и че канадските тираджии не са прави да протестират. По заобиколен начин.

33

ПорЦелан

преди 2 години

БНТ да прави като вятъра. Аз имам интернет.

32

Маг Доналц

преди 2 години

ПУСНЕТЕ СИ БНТ!!!! ЗАПОЧВА ПРЕДАВАНЕТО РЕФЕРЕНДУМ!!!! ВТОРНИШКАТА ПАНОРАМА.

31

Ники Малс

преди 2 години

Австралия е вече Китайска колония. След олимпийските игри - и тук.

30

Анонимен

преди 2 години

"Има дни, в които не знам дали изобщо трябва да си правя труда да спестявам за пенсия." Тази дама е с мисленето на българка. В последно време канадците стават българи, а българите канадци, още една болест за която никой не говори.

29

канадец от канадско

преди 2 години

всичко това е вярно. И аз страдам от това неизвестно заболяване и никой не ми обръща внимание. Преди месец като ставах сутринта и кихнах. Много се изплаших, но лекаря не ми обърна внимание. каза че ми няма нищо. След два дни както си вървях и изведнъж ме заболя крака. След минута болката мистериозно изчезна! Отново отидох на лекар, а той представете си отново ми каза че това е нормално. А вчера беше върха на мистерията. Докато си вечерях със печен лаврак и бяло вино и изведнъж се задавих...

28

Анонимен

преди 2 години

Сигурно вече е привнесена тук, знаем от кого.

27

Анонимен

преди 2 години

Много ясно тази болест е от вашите убийствени ваксини айде върветеси на майната долни лешояди

26

MaйMyнaтa

преди 2 години

До Галилео Галилей....Ще ти иэвадя дyшата и ще си меэя с нея пиенето, нищо че се е вмерисала! Важна ми е идеята.

25

ПорЦелан

преди 2 години

В Щатите е имало подобен проблем в един окръг. Всички гушасвали, само едно момченце нямало проблеми. Оказало се че местната кланица била кашерна, но после станала нормална и започнали да слагат всякакви черва и вътрешности в каймата, включително щитовидната жлеза. Всички в околността яли крехка каймичка и гушасвали, а момченцето не обичало месо много. Затова яжте само правилно месо, риба с люспи, никакви мекотели. Някой ден може и да се обрежете. :)