62

Анонимен

преди 2 години

Това за тежките санкции го разбрахме! Дай нататък другата плоча

61

Анонимен

преди 2 години

Много скоро ще ги видим Русия, като Европа си реши енергийния проблем. Скъпо или не, Европа ще реши енергийния проблем. Да видим Путин какво ще руча, газ или петрол? Или камъни по главата, че народът му, лека полека израства в мисленето. Виждат че нещо не е наред!

60

Асан

преди 2 години

Нато ше риве като Хитлер и Наполеон :)))

59

верно ли

преди 2 години

Утре чакам заплахи и ако Русия НЕ нападне Украйна. Така де, краварите трябва да наложат санкции. Не че няма да измислят нещо ала хайли лайкли.

58

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден едно и също, той ако забравя, ние не забравяме

57

Асан

преди 2 години

Иска ли катюши у Пентагона :)))

56

Бабайдьн

преди 2 години

Си го повтаря всеки ден за да не забрави

55

До66

преди 2 години

Ще потръгне Русия както"потръгна"Украйна вече десет години,като гледам така се е вдигнало нивото на Укритие,че свят да ти се зайде!

54

Анонимен

преди 2 години

Пълно куку

53

Анонимен

преди 2 години

Не нападайте Украйна, моля Ви! От там получавам страхотен черен и червен хайвер! Ще ми провалите удоволствието, г-н Путин...

52

Анонимен

преди 2 години

Сегашната политика на Путин трябва да се изреже като злокачествен тумор на света. След Горбачов Русия имаше шанс да тръгне в редиците на цивилизациования свят. Ресурси, образовани хора! Ако Западът влезе с инвестиции и вдигне нивото на живота на хората кой губи? Олигарсите! Те не могат да се състезават в свободно икономически общество. Затова те държат Русия на нивото на Иван Грозни, мужик-государ!

51

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън може ли да посочи къде се намират Русия и Украйна на географската карта?

50

Анонимен

преди 2 години

Санкции за Украйна, не иска да стане член на НАТО. Те са руски агенти, вземат парите, вземат оръжието и не воюват. Излъгаха демократичния свят, че искат да воюват и да си върнат Донбас и Крим.

49

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън нещо са му празни заплахите. Половин Европа не й пука за Окрайна, а се чуди как да си запази добрите отношения с Русия. Другата половина на Европа(предимно скъсаняците с дребни икономики) скачат да лаят като пинчери срещу Русия, щото си мислят че ще изкарат някой долар...

48

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Байдъммм Съвсем се е Изддуххал , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

47

Анонимен

преди 2 години

Няма да има война, САЩ ще санкционират Украйна за невоюване с Русия. Ще спрат парите и безплатното оръжие за Украйна. САЩ искат Украйна и Русия да се избиват, НАТО да снабдява с оръжие. Украйна ще загуби територии, ще се афганистанизира. Байдън първи разбра, че трябва да пренесе войната от Афганистан в Източна Европа. 20 години изгубени за САЩ, докато Китай и Русия станаха непобедими.

46

Анонимен

преди 2 години

Дядо те от вътре ше рухнат щото са изключително изостанала държава най бедната из между европа и съветските републики

45

Анонимен

преди 2 години

Неква постройка, нарекоха я двореца на Путин, се оказа собственост на приятел на Путин!Готин приятел! Още много имоти , банкови сметки ще бъдат засегнати от санкциите, казват , че не им пука! Ами нека да видим !

44

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Путиня ако е искал Украйна отдавна да е присъединил към русия.ЕСиНАТО намериха продажни украински управници, платиха им с пари и мечтите за евроатлантически разкош.Да де ама идеята на США беше Украйна в пакет с Крим.2014 беше майдана-8г минаха и Украйна не е нито в нато нито в ЕС-излъгаха ги,но за сметка на това загубиха Крим.Путиня няма да си даде черно море на натовци.Все едно да си вкараш змия в гащите.Все едно в Флорида да има руска база!Абе Кубинска криза номер 2.Тоя филм сме го гледали

43

Толкоз им е акъла!

преди 2 години

Повтарят си нещо за да го осмислят, може би?