51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30====Иденце мамино! То било много лесно да пратиш ракета в близкия Космос! Щом поамериканченият южноафриканец изпрати четири богати кравари да погледнат Земята отгоре, значи наистина е лесно! Ние къде сме? Имаме и банани, и ароматизирана тОалетна (на руски се пише с У, а на български - с О!) хартия, но ракетни полети не предвиждаме - просто като да откриеш топлата вода! Ние сме по сложните работи!

50

Анонимен

преди 2 години

Човекът не просто си играе а знае какво прави. Дали пък не ни пръска с райски прашец наречен ков?

49

Й

преди 2 години

Тези са 80-90 години назад от човечеството. Браво за успеха.

48

АнонимеН

преди 2 години

ПРИНЦИПНО НАЙ-ВЕРОЯТНО ОБРАЗИТЕ НА ЗЕМЯТА ОТ КОСМОСА СА КРАДЕНИ, ЩОТО ТАЯ ПИКЛИВА РАКЕТА ОТ СНИМКАТА, НЯМА НУЖНИЯ КАПАЦИТЕТ ЗА ДА СТИГНЕ ДО КОСМОСА!

47

АнонимеН

преди 2 години

НЕВЕРОЯТНО!!! КОМУНИСТИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ПРИЗНАХА, ЧЕ ЗЕМЯТА НЕ Е ПЛОСКА! ЩЕ ИМ ГО НАПОМНЯМ АКО ЗАБРАВЯТ!

46

Анонимен

преди 2 години

При пълна мощност и по стандартна траектория Hwasong-12 може да измине до 4000 км., а това е напълно достатъчно да удари американските територии Гуам и Уналашка на Алеутските острови.

45

Тръмп ги наблюдаваше

преди 2 години

... но Бъйздънко се е вторачил в Украйна (сина му там уфмде милйони), но и нещо да стане, и жена му няма да му каже, да не земе нещо да го хване...много е зле дядката

44

до 43

преди 2 години

Накратко- има как. Както в 48 е казано- отвори някой сайт с видеа и виж дрон и 100км височина. Има и 1000км, има и 2000. А има и широкоъгълни обективи.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Ама нямат банани целогодишно" Те и ориз нямат целогодишно.

42

Корейските успехи

преди 2 години

СА краварски неволи!

41

до 43

преди 2 години

Не искам да подценявам знанията ти на кръгла нула, но само отвори youtube и виж канала на Google Earth Studio. Дори от 100км височина на полет с дрон, се вижда че Земята е кръгла. А да не говорим, че от тези снимки от статията изобщо не се вижда цялата планета.

40

Анонимен

преди 2 години

До до 34 Още по-трагикомично," ако си вярваш как руския голтак, който няма пари за храна", ступа "богатия запад" на война...

39

Щирлиц

преди 2 години

"С пълната си мощност тя може да пропътува хиляди мили, поставяйки области като американската територия Гуам на поразително разстояние."..................................................Чета и не вярвам на ушите си!Какви висоти е достигнало родното образование...Днес "поразително" разстояние,утре още по-големи бисери.

38

Анонимен

преди 2 години

От 2000 км височина няма как да виждаш цяла сфера с диаметър 12742 км! Що за абсурд. Те и на НАСА снимките са нелепи и невъзможни. Това е все едно да е възможно да видиш цял град с диаметър 10 метра от височина 1.5 метра...

37

Анонимен

преди 2 години

Ама нямат банани целогодишно

36

Пецата

преди 2 години

Преди 50 г държавите от западния блок също са били на наше място докато НРБ цъфтеше, а ние глупаците си мечтаехме за лъскавите дрънкулки на запада, ето сега можем да имаме всички дрънкулки а 20% от хората не могат да си платят тока, за лекарства и стоки от първа необходимост не знам дали има смисъл да се говори, а гасните комунисти от сев корея си живеят даже пре охолноДа ви е.а и капитализма, как ни излъгаха ?!?

35

Бгг

преди 2 години

Браво на Северна Корея. А пък при нас в ЕС спират уличното осветление, за икономия. За нови ракети не сме чували, само че нарязахме старите си. И на всичкото отгоре сме бързо намаляваща нация. Когато фактите говорят и троловете мълчат.

34

Анонимен

преди 2 години

А в България направиха чушкопек и взеха още 8 милиарда дълг за да изпратят космонавт с наса у космоса . Ама с наса е един друг космос . Насения космос :)))

33

до 34

преди 2 години

Тъжно, ако си вярваш как руския голтак, който няма пари за храна, ще води война...

32

Анонимен

преди 2 години

24 Ти къде откри в тези две думи неграмотност?