48

Анонимен

преди 2 години

А кой ще подпука Топлофикация?Фандъкова е принципал на дружеството!Защо имат десетки милиони дългове,щом хората си плащат редовно и то прогнозни сметки,а 15 000 души само в София бяха осъдени през 2015г.по-голямата част за нищо.

47

Стар софиянец

преди 2 години

Много си е добре Фандъкова и в сравнение с бая предишни ,направи много за града.Тези 25-35 годишни пишлемета разглезени фантазьори с ,,особенно сексуално самоусещане" ,само пречат и дирят кусури. А НОВИТЕ ,,софийски жители "от последните 15-20 години хал хабер си нямате какво беше София и участват в хора на агитката !?!

46

Анонимен

преди 2 години

Браво на хората,които са активни и се борят за нашите права.България все още е жива.

45

Възмутен

преди 2 години

Айде сега и с кметицата се започна...., Бих посъветвала новия фин.министър да пести повече, че готови пари лесно се харчат. Борисов явно доста е успял да задели в хазната, щом нашите похарчиха 9млрд лева за 1 месец...., пък го упрекват, че е крал. Май все пак не е, а Рашков не спира да го очерня!

44

opg

преди 2 години

OPG GERB

43

Анонимен

преди 2 години

А защо "Спаси София" се правят на умрели лисици! Всичко това, което се е случило е станало със съгласието на всички партийни групи в Софийска голяма община. Сега са "изненадани" от решения,за които и те са отговорни.

42

Анонимен

преди 2 години

За кмет ли се бута младежа с таз формация , тука в Бг май нищо не се прави без да има нещо назадничаво

41

Анонимен

преди 2 години

Само да питам тия меките пичуи на снимката знаят ли колко фирми правят улично осветление в Бг и как се прави изобщо? А как се поддържа? Цената се определя от много неща, но може да бъде направено с китайски лампи и стълбове, но и с немски и шведски.Разликата е в пъти, както и качеството. Да не стане като с Хемус? Няма да я правят по договорите на ГЕРБ, но понеже ни трябват пари никой няма да я прави, а парите ги изхарчихме.

40

Анонимен

преди 2 години

Долато леля Данче, гешеф памперса и гербавите калинки не бъдат изчегъртани няма да се оправим. София е бунище.

39

Анонимен

преди 2 години

Наивно е да мислим че корупция има само от последните 12 години. Винаги е имало корупция у нас. И по света също.

38

Мутри вън

преди 2 години

По фактите и документите се вижда умишлен и подготвен грабеж,преместват осветлението при друг кмет и ресор и след това идва и грабежа....!

37

Анонимен

преди 2 години

Айде, айде - да ги изринат най-сетне тия, во главе с кметицата! )))

36

До 45

преди 2 години

Защото си невеж,ще ти кажа:Защото са само от 1 месец,а далаверите са огромни и повсеместни.Не може да един месец с едно махване на ръка да изчистиш авгиевите обори,с 12 годишна давност.

35

Анонимен

преди 2 години

Рано започва кампанията за кметските избори г-н Бонев. Много му се ще да стане кмет. Крайно време е и София да има кмет с различна сексуална ориентация:)

34

Анонимен

преди 2 години

Има ли община,агенция,дружество ,БЕХ,НЕК,КЕВР,Козлодуй и др.доминирани от ГЕРБ,където да не се е крало?!Ама яко се е крало.Затова сме на това дередже.

33

A

преди 2 години

От къде ги измъкнаха тия xomoбухалки? Друг е въпросът, че 90% от всички държавни/общински поръчки са основани на корупционни практики. Първият хванат от улицата знае, че първото нещо което трябваше да свърши това трагикомично правителство бе да ревизира всяка една такава поръчка над 50 000 лева. Понеже съм невеж се чудя защо ли не го правят?

32

Анонимен

преди 2 години

И паветата !!!!Кой, за колко!Колко годишно и колко за последните 10 г?Кой изпълнява ( то се вижда кой де).Кой приема работата - по БДС разстоянието между паветата трябва да е 7 ММ максимално!Алллллууууу

31

Анонимен

преди 2 години

до 35: А Фъндък как е, по-твърда в китката ли ти идва

30

Анонимен

преди 2 години

Представете си,щом в СО толкова се краде,какво е по другите общини,където никой не ги контролира.А иначе реват,че тока им бил скъп.Да се направи ревизия на всички общини,къде и за какво са харчили народните пари.

29

аз

преди 2 години

ГЕРБераст на власт!